Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere binlerce kız konusu var.Ve benim konum da bunlardan biri Konu dışı özel'e açmamın sebebi,Konu dışı'na açınca çok takmıyorlar saçma sapan yorumlar geliyor.
Şimdi size sorunumu söyliyeyim; Yakın bir tarihte Murat Boz,Gülşen,Gripin,Fettah Can,Hande Yener gelicek buraya ve konserleri üretsiz olucak.Bende bir kız arkadşımı davet etmek istiyorum konsere(hangisini seviyorsa).Bu kıza ancak Facebook'dan ulaşabilirim.Acaba ne yazayım da benim ile gelsin zaten birbirimizi 4 yıldır tanıyoruz 3 yıl aynı sınıftaydık bu yıl başka okula gitti.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler umarım anlatabilmişimdir.
ANLATAMAMISSAM DİYE ÖZET GEÇEYİM:kız arkadaşımı nasıl konsere davet edicem(ilişkimiz yok) Not:amacım tek gitmemek bir kişi ile gitmek
Önce hangisini sevdiğini öğren sonra da haberin var mı geliyorlar buraya diye gir lafa ben de gideceğim ama arkadaş yok yanıma gidecek de ve sor beraber gidelim mi diye fazla dallandırmaya gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir
Önce hangisini sevdiğini öğren sonra da haberin var mı geliyorlar buraya diye gir lafa ben de gideceğim ama arkadaş yok yanıma gidecek de ve sor beraber gidelim mi diye fazla dallandırmaya gerek yok.
İşte Facebook'tan ne yazayım diye düşünüyorum.Ve artık aynı okulda değiliz ki hangisini sevdiğini öğreneyim.
Güncel arkadaşlar cevaplarınız bekliyorum
Eğer saydıklarından birini çok seviyorsa buraya konsere geliyor gidelim istersen falan de kabul eder muhtemelen.
Bende öyle diyeceğim muhtemelen.Zaten konserler 15-19 mayıs arası.