Şimdi Ara

kıza ne zaman buluşma teklif edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kız var öylesine muhabbet ediyoruz sadece telefondan gerçek hayatta 2-3 kez gördüm, liseden kalma bir kız telefonda numarası kalmış, işte havadan sudan dersler onlar bunlar şunlar, yani başka ne konuşulur onu da bilmiyorum. bu kıza dışarı çkma teklifi etmeli miyim yakınlaşmak istiyorsam?

ters karşılar mı? onu bi yerlere çağırabilecek seviyeye gelmeyi mi beklemek gerek eğer öyle bişey varsa o seviye nedir ve nasıl ulaşılır, ne konuşmamız gerekir?

diyelim çağırdım o zaman ne konuşacam yani ne bileyim hiç anlamıyom da bu işlerden help f1 yardım

• Telefondan o seviyeye tasimak zor.Direkt cagir kivirirsa ekerse tepki verme 1-2 kere daha araya vakit koyarak cagirirsin.Gelmeye niyeti yoksa da bosver gitsin o kaybeder onune bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

peki bir de sürekli vapurda karşılaştığım bir kız oluyor, onla muhabbeti nasıl değiştirebilirim? sürekli ders, vize, nasıl geçti, nasıl oldu muhabbetinden öteye gitmiyor, hatta zaman zaman öyle ikimiz de sessiz sessiz duruyoruz, kız sonunda sıkılıp telefonunu açıp başka diyarlara gidiyor

bu dediğim 3 kez oldu, o kızla da denk gelmedik, ama ilerde olursa bilemiyorum nasıl değerlendireceğiz

onuın dışında makine mühendisliğinde okuyorum sınıfta hiç kız yok. olsa da yine muhabbet kuramazdım diye korkuyorum. hiç anlamıyorum su kız işlerijnden

evlilikten önce el ele tutuşmak bile dinimizce HARAM kabul edilmiştir.

• Dostum kizin yaninda rahat degilsen kafan durur aklina bir sey gelmez gelse de soylemeye cekinirsin gayet dogal bir sey bu takma kafana.Kizlarin yaninda kendini rahat hissedemiyorsan bol bol kizlarla tanisacagin ortamlara sosyal kuluplere git.Kuluplerde insanlarla konusulcak ortak bir seyin oldugundan iletisimde fazla. zorlanmazsin ayni zamanda hem yeni insanlarla kizlarla tanisir daha rahatlarsin hem de sinifta disarida vs insanlara anlatilcak bir seylerin olur.

• Öyle bi seviyeye yok.direk çagırıcaksın.gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır.

İşi uzattıkça kabul eder mi etmez mi siye düşünmekten kafayı sıyırırsın ilk de ki boş bi zamanında bi kahve içelim mi

• Vapurdaki kızı bir şekilde denize düşür sonra denize atlayıp kurtar kız kendisi teklif edicek. Diğerini de ara yanlışlıkla aramışım diye başla nası gidiyor falan diye ilerlet.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Hocam kızı vapurdan aşağıya atarsam pervanelere yem olur, ben atlarsam bendeki besin potansiyelini gören aç balinalar kutuplardan ışık hızıyla marmaraya gelir ve beni yerler

O konuyu es geçmişim evet vapurun bir şekilde su alıp batmasını sağla sen kızı kurtarırken balinaları diğer yolcular oyalayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • T_ice noluyo Olm burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.