Şimdi Ara

Konserde 4e4 kavga ettik lakin aklıma takılan bir durum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 erkek 4 kız konsere gittik dün, konserin 3. saatinde falandık her şey güzeldi hiçbir sıkıntı yoktu. Tam önümüzde 1 erkek ve 3 kızdan oluşan bi grup vardı sanırsam çocuğun sevgilisi, kardeşi falan vardı yanında. Onların yanında da 5-6 kişilik bi erkek grubu vardı. Hayvan herifler zıp zıp zıplıyorlar. Ama öyle böyle bi zıplama değil,kasıtlı olarak yanındaki kızın üstüne üstüne zıplıyor. Önümüzdeki çocuk ittiriyor uyarıyor çocuğu falan takmıyor hiç zıplayanlar. Kız ittiriyor yine takmıyor. En son dayanamadım "kardeşim arkanda bayan var farkında mısın 10 kere uyardılar. biz de konser dinliyoruz ama insan evladı gibi dinliyoruz sen de az saygı duy" gibisinden bir şeyler söyledim. Yanımdaki arkadaş da olaya dahil oldu, sayıca fazla olmalarının gazından mıdır nedendir ters cevap verdiler. Onlar öyle ters ters konuşmaya devam edince ortalık hararetlendi benim arkamdaki arkadaş yumruk attı. Karşıdan 2 kişi hiç girmedi olaya, bir anda 4e4 kavgaya döndü olay. Büyük bi çember şeklinde boşluk oldu konser alanında millet ayırmaya çalışıyor biz kavga ediyoruz falan.

Şimdi aklıma takılan yere değinip size fikir sormak istiyorum. Haliyle ters konuşup küfür eden elemana bilendik karşıda. Bir de yanımdaki arkadaşlarım iri yarı çocuklar yani, 2şer yumruk falan attılar çocuğa çocuk neye uğradığını şaşırdı yere düştü falan yerde yine darbe aldı. Çocuğun üstüne doğru yürüdüm, yani tamam kavga bu sonuçta tabi ki birileri dayak yiyecek de, o sinirime rağmen çocuğa acıdım. Çocuk ayağa kalkamadı kalkmaya çalıştı yürüyemedi falan garip bi haldeydi yani kafasına çok vurdular Kaldırdım çocuğu ben kaldırınca bi tanesi daha geldi karşıma sakin olun kavgaya gerek yok falan diyor, "ölücen gidicen haberin yok, kalk şurdan miktir git" dedim kaldırdığım çocuğa diğer çocuk da yanında gitti.

Sonra yanımızdaki kız arkadaşlar fenalaştı falan bir şeyler oldu çok paniklediler, kavga sona erdi. Hiç birimiz darbe bile almadık, çıktık gittik çocuklar kaldı konser meydanında. Yaptığım harekete kızlar iyi yapmışsın dedi bizim çocuklar da salak dedi Yaptığım hareket derken, çocuğu kurtarmam. Sizce kavgayı akışına bırakıp devam mı etmeliydim?

Edit: Cidden kavga yanlısı/meraklısı bi insan değilim ama önümüzdeki gruptaki çocuk çok zor duruma düştü sesini de çıkaramadı, kızlar da zor durumdaydı ve o zıplayan çocukların umrunda bile değildi. Müdahale etmemiz gerektiğini düşündük açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 10 Ekim 2015; 17:58:34 >

• BİZ DE KONSER DİNLİYOZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir Duman Teoman mıydı? Ben çok güzel vakit geçirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcademyX

İzmir Duman Teoman mıydı? Ben çok güzel vakit geçirdim

Evet. Asıl maksat deniz tekin'i dinlemekti ama çok kısa kaldı sahnede
  • ben olsam yerdeki çocuğun üzerine işerdim
  • Bence çok iyi yapmışsınız hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: AcademyX

İzmir Duman Teoman mıydı? Ben çok güzel vakit geçirdim

Evet. Asıl maksat deniz tekin'i dinlemekti ama çok kısa kaldı sahnede

Elimde olsa deniz tekine gidebilseydim ne çok dinleyen varmış

• En iyisini yapmışsınız ama döverek. Böyle 5 6 kişi olup millete sataşan öküzlere dayak farzdır. Keşke hiç bırakmasaydınız iyice aklı başına gelirdi köpeğin.

• Orda moonwalk yapıp ağzına balgam atmalıydın.Yanlış yapmışsın.

• güzel bir noktaya değinmişsin.
    dayakta yedik dayakta attık bugüne kadar. dayak attığım zamanlarda bende de aynı duygular oluşuyor.
    bu hissi daha önce düşündüm. şöyle bir kanıya ulaştım kendimce.
    bence kardeş biz ve bizim gibiler kavgada karşıdakine zarar vermek değil, sadece onu başından def etmek istiyor. ya da henüz karşımızdakini parçalayacak kadar hiç öfkelenmedik.
  • Ölümüne döseymişsiniz keşke, bu barzolara az bile.

• hocam 5-6 rahatsız sapık ruhlu kızları taciz eden elemanların bir kısmını dövmüşsünüz. Erkekler olarak başkasının kavgası niye girdin mantığıyla bakınca arkadaşlarının sana "salak" demesini anlıyorlar. Ama normal tarafsız bakılınca, rahatsız edilen kızları korumak(ki bunu onların yanındaki tek çocuk 5-6 kişiye karşı asla yapamazdı) güzel ve yerinde bir davranış. Hemen hemen her kızın başına geliyor böyle şeyler. Büyük olasılıkla sizin yanınızdaki kız arkadaşlarınızın başınada başka yerlerde benzer olaylar geldi. O yüzden iyi yapmışsınız dediler. Bence de iyi yapmışsınız elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

hocam 5-6 rahatsız sapık ruhlu kızları taciz eden elemanların bir kısmını dövmüşsünüz. Erkekler olarak başkasının kavgası niye girdin mantığıyla bakınca arkadaşlarının sana "salak" demesini anlıyorlar. Ama normal tarafsız bakılınca, rahatsız edilen kızları korumak(ki bunu onların yanındaki tek çocuk 5-6 kişiye karşı asla yapamazdı) güzel ve yerinde bir davranış. Hemen hemen her kızın başına geliyor böyle şeyler. Büyük olasılıkla sizin yanınızdaki kız arkadaşlarınızın başınada başka yerlerde benzer olaylar geldi. O yüzden iyi yapmışsınız dediler. Bence de iyi yapmışsınız elinize sağlık.

Hocam orda çocukların salak deme sebebi çocuğu kurtarmış olmam. Çocuğun üstüne yürüdüm vurmak için, ama çocuk ayakta bile duramıyordu dediğim gibi kafasına çok vurduklarını gördüm nitekim ben de vurmuştum İyi gözükmüyordu yani çocuk. Yoksa kızlar kavga etmemizi istemiyordu zaten haliyle.

• Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bir şeyi geçen yaz arkadaşım yaşadı. Ben arkadaşım ve sevgilisi beraber gittik konsere. Genelde onlar beraber dans ediyordı konser de bende yancılık yapıyorum filan. bi ara hareketli parça çalmaya başladı, arkadaşımın omzu kızın birinin omzuna deydi 1-2 kere. kız birden bi atarlandı napıyosun be, senin gibiler de konsere geliyor ayı felan diye. gören de kıza zorbalık ediyor felan sanacak ancak, yanında 4-5 erkek ve kızlı bir gruptu. kıza diğer elemanlar yapmadığını bırakmadı ancak elin oğlu 2 omzu deyince namus bekçisi kesildi birden :D
  • Iyi yapmissin oldurmeyecen sonucta. Gereken dersi verdikten sonra pasa pasa yolla gitsin

• Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Hee o mu Olsun hocam keşke yerde bıraksaydınız belki hakettiğini bulurdu
  • metal konserinde olsaydı bu yaşananlar keşke. direk mega mosha geçiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her duman konserine giderim ankarada olanlara konsere gelen 3 tayfa tip vardır
    dumanı dinlemek için gelenler
    seks
    kavga için gelen 10 tane sap

izmirdekinde de fark yokmus heralde iyi yapmışsın kavgayı bitirmek en hayırlısı hatta hiç bulaşmamak çocuğun biri çeker takar sonra kaçar olan arkadaşına olduğuyla kalır
  • İzmirde keko çoktur onları dövdünüz sanırım elinize sağlık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.