Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alihoca35 , tsufrankwoli Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
16.340
Cevap
179
Favori
708.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Sezon güncellemesi 2024!



    Konsollar için 6 Eylül'de indirmeye açılacaktır.

    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]

    Platformlar: Ps5-Ps4-Xbox seresi x-Xbox series s-Pc-Mobil

    Resmi Site:https://www.konami.com/efootball/tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 5 Eylül 2023; 0:16:29 >



  • Ya üstadım nasıl duralım zaten geçen sene oyun cıkarmamışsın es geçmissin busene bekletiler artmış. Öte yandan Nextgen makinalar gelmiş fifadan herkes şikayetçi tam bu dönemde roket gibi jilet gibi oyun yapman lazımken adama derler 2 senedir sen hareketli kamera yapay zekasımı getirdin diye.


    yok Unreal engine geliyor yok gerçek futbola hazır olun diye sloganlar atıyorsun sonra yamalı pes 20 +1den sonra +2 getiriyosun. bakıyoruz rezalet

    Kimse yanlış anlamasın oyun eksikleri olabilir rezalet te olabilir ama yepyeni bir oyun motoru ile yaparsın herşey yenilik olur ozaman bizde deriz ki beta demo vs vs.


    zaten online aktivasyonların çok kötü fifa gibi kapitalist firma ne kadar laf söylesekte online fut toplulukları çok iyi kontrol ediyor.kartlar yeni modlar.fifa21in sonuna geldik fut markette hala 3m kart satışta.

    Sen hala top içinden oyuncu çıkartıyosun ve iğrenç olan aynı oyuncudan 2..kez çıktığında başka oyuncuya level olarak basıyorsun. Benim beklentim çok yüksekti. Ama konami gitsin artık Metal gear solid yapsın bizide boşuna ümitlendirmesin


    Ozan tufan gibi isyan edesim var Böyle birşey olabilirmi ya

    Artık FIFA da o hissi vermiyor. Oyun tamamen arcade bir yapıda. Bahsettiğiniz gerçekçi futbol hissiyatı FIFA 10 (PS3-xbox) ile FIFA 14'leri kapsıyordu. Bundan sonra özellikle Frostbite'ye geçince FIFA tamamen arcade yapıya büründü. Oynanışın, top fiziğinin, oyuncu hareketlerindeki hızın gerçekle uzakta yakından alakası yok artık. Onlar da yoldan çıktı.

    Arkadaslar PES’in degerini bilin valla. Konami’ye sovuyoruz falan ama hakikaten oynanabilecek tek gercek futbol oyunu PES’tir. Fifa 22 indirdim, oyun cok cafcafli ve janjanli ama futbol ruhu yok. Top bildigin balon. Cocukken oynadigimiz lastik toplardan hallice. Bir iki mac yapip kapadim ve PES’i actim. Oh be dunya varmis 😀
    1. Müthiş bi yenilik.
    2. Harika, tribünde yer alan aile, kadın ve çocuk seyirciler uzun süredir beklediğim bi haberdi.
    3. FIFA bunu 15 senedir yapıyor.
    4. Formalar sallanmıyor bile; resmen kütük gibi... Ondan da bahsetseydin keşke.
    5. Offf harika bi yenilik.
    6. Vay vay vay vay... Golden sonra kameraman oyuncuya koşmayınca nasıl üzülüyorum.
    7. Devre arasında seyirciler yerlerini boşaltmıyor, o bi bug. Golden sonra da tribünleri boşaltıyor seyirciler. Çünkü onu bile becerememişler. :D Adamlar oyuna top koymayı unutsa öveceksiniz anasını satayım kesin bir olayı vardır diye.  
    8. Oyunu tam olarak bu şekilde göreceksin, geçmiş olsun.
  • Biraz isteklerimizi tartisalim baslik altinda diger konu kirlenmesin..gerci isteklerimiz belli,temiz bir online oyun..yeni motorla ben ps5 de sorunsuz cikacagina kesin gozuyle bakiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Biraz isteklerimizi tartisalim baslik altinda diger konu kirlenmesin..gerci isteklerimiz belli,temiz bir online oyun..yeni motorla ben ps5 de sorunsuz cikacagina kesin gozuyle bakiyorum

    Hocam sen Facebook'ta varmiydin.eren turkekul'u foruma transfer etsek iyi olmazmi 😁

  • Görsel olarak üst düzey bir oyun bekliyorum.Stadyum,maç öncesi atmosfer ve oyuncu yüzleriyle yeni nesile yakışır olacağını düşünüyorum.My club için iconlardan uzak, güncel oyuncuların kullanılacağı , haftalık aylık görevler şeklinde çeşitli etkinlikler olmasını umut ediyorum.
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Ismini simdi duydum,face de instegram da yokum.sadece twiter kullanirim

    quote:

    Görsel olarak üst düzey bir oyun bekliyorum.Stadyum,maç öncesi atmosfer ve oyuncu yüzleriyle yeni nesile yakışır olacağını düşünüyorum.My club için iconlardan uzak, güncel oyuncuların kullanılacağı , haftalık aylık görevler şeklinde çeşitli etkinlikler olmasını umut ediyorum.


    Icon para döngüsü hiç bitmez artik yalniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 23 Şubat 2021; 20:39:14 >
  • suÇ kullanıcısına yanıt

    Birçok bilgiyi onun sayesinde erkenden öğreniyoruz.ben onu Facebook'un kacangasi olarak tarif ediyorum 😁

  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Bir kacanga degildir 😊
  • suÇ kullanıcısına yanıt

    İcon muhabbeti bitmesin ama bolluk olmasın.güncel oyuncularla daha çok oynayalım,yanlarina maksimum 2-3 icon serpiştirelim.Birde mağaza işi seneye paralı olacak sanırım,yani istediğimiz oyuncuyu para verip alabileceğiz,ben böyle olacak diye düşünüyorum.

  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Benim de istegim, günümüz oyuncularla oynamaktan yana..magaza isi aynen dvm eder.bence parali olmaz..beklentim cok bol bir yer olmasi.tipki fifa da oldugu gibi.top,krampon vs iceriklerini almak efutbol puani ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Bir kacanga degildir 😊

    Kacanganin yeri ayrı zaten, kacanga adamdır 😁👏👏👏

  • Yapay zeka,aynı kalacak mı,bu önemli.Kareyle cpunun silik oyuncularını bitmek tükenmek bilmeyen bir pressle rakibin üstüne yollama işi,devam edecek mi,bunlar önemli.Defansif yapay zekası 98 civarı olan bir defans oyuncusu,abuk sabuk kademe hataları yapacak mı?

    Pes 21’de bitmek tükenmek bilmeyen cpu pressi yüzünden ,oyun kuracak ,paslaşacak yeterli alan ve zaman kalmıyor.Rakip,cpu press yaptırıyorsa iyice kapana kısılıp kalıyorsunuz ve mecburen hızlıca pas tuşuna bastığımız için pas hataları ,sonrasında kontradan gol yemek kaçınılmaz oluyor.Pres ,makul seviyede olsun ama bizim de oyun kuracak yeterli alanımız,zamanımız olsun.

    En son Pes 21 ile zirveye ulaşan maç başladığında ,maçın skorunun adeta belli olması ,hiçbir pasımızın yerine ulaşamaması ,defansımızın ,sanki sahada 9 kişi kalmışız gibi sürekli hata yapması ,forvetlerimizin yerinden kımıldayamaması ,saçmalıkları bitmeli.Maça 2 taraf da ağırlığını koymalı ,hangi taraf ustaca işler yapmışsa maç ,o tarafa dönmeli.

    Son olarak 1 gol atıp 85 dk.top çevirenleri,oyun ,bir şekilde algılayıp maçtan atmalı veya böyle yapanlara karşı taktiksel bir müdaheleyle topu kapabilmeliyiz.

    Santra golü bitmeli,her şeyden önce online bir server oluşturulup lag sorunu ,büyük oranda düzeltilmeli.

    Şu anki fizik motoru ,yapay zeka ,sıkıntılı paslaşma sistemi,yeni oyun motoruyla tamamen değişmelidir.

    Artık yeni konsollar geldi.Eskiyi cilalayıp sunmak yeterli olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 23 Şubat 2021; 21:57:1 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Press olayi biraz hafiflese guzel olur aynen.

    Yeni motor,yeni konsol.sonuç olarak beklenti baya baya yüksek.ancak hala online da hantalik devam ederse konamiye suç bulurum ve bunu bilerek, kasten yapiyor kesin derim..2018 beta ortadaydi sonuçta..yeni oyunun da bu sekilde cikamasini istiyorum.esnek dönüsler ve rahat bir oynanis.tabii birde ps5 almak var
  • Pes 2021 de grafikler iyi 2022de belki grafikler düşebilir.

  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

    hocam oyun içi bir video değil. gerçek maç görüntülerini alıp, beklentisini dile getirmiş.


    ben acayip ümitliyim pes 22den. :) bizleri mest eder inşallah.

  • Heyecanlandırdı. Merakla bekliyorum...

  • ByAliTR kullanıcısına yanıt

    Oyun ici hocam,aralarda gercek mac var

  • Tek bir isteğim var. NBA 2K serisinde olduğu gibi eski, efsane takımların yer alması. 2004 Arsenal, 2002 Real Madrid, 2003 Milan vs. şeklinde (full lisanslı ve o dönemin atmosferini yansıtacak formalarla, stadyumlarla vs.)

  • Gerçekten umut var mı 2022'den? Ps4 Pro cihazı sattım. Şimdi kararsızım bu oyun için Ps5 almaya değer mi değmez mi diye!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.