Şimdi Ara

Komutanlar bir el atın lutfen?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abit NF7-S v2.0 anakart#305;m var(d#305;) [dntw] Bios tarihi 2020 gösterdi#287;i icin güncellemek istedim ve sitesinden en son sürümü indirip kurdum. (flash menu ile windows üzerinden) Reboot istedi, ve bir daha boot etmedi. Disket sürücü bile çal#305;#351;m#305;yor.
    Garantiden de#287;i#351;tirebilirim belki, ama bildi#287;im kadar#305; ile çözüm mümkün yine de. Ancak Hatay'day#305;m. Biosu yeniden yazd#305;rabilece#287;im bir adres verebilir misiniz, kargo yolu ile ula#351;abilece#287;im? Hatay'da böyle bir yer bulamad#305;m ne yaz#305;k ki.
    Te#351;ekkürler, saygilari.

• teknik servis ile bir görüş istersen.
    tüm nforce2 lerde varmıdır bilmiyorum ancak açılış sırasında alt+f2 e basmayı dene.flopy i kontrol ediyormu anakart.kontrol ediyorsa sitesinden indireceğin bios ve flash.exe dosyasını bir diskete at ve başlangıçta diski okut.
    bu yukarıda yazdıklarım epox nforce2 için.sitesinde ve kullanım kitapçığında bios update ile ilgili yönergeleri çok iyi oku.
    tabii bunlardan önce bios reset jumper ından bios u resetlemeyi dene.yemezse yukarıda belirttiğim
    adımları uygula..
  • oralarda aynı anakarta sahip birisi var ise onun anakartında biosu kendin yazabilirsin. Bunun için önce arkadaşının anakartında başlangıç disketi ile aç tabiki bu disketin içinde yada hdd de bios ve flaşh dosyası olması lazım. daha sonra bilgisayar başlangıç disketi ile açıldığında, arkadaşın anakartından biosu sök ve senin biosu arkadaşın anakarta tak ve flash dosyası ile biosu flashla ve makinaya reset attırıp biosun düzgün yazılıp yazılmadığını kontrol et.

daha sonra herkes kendi biosunu takabilir. Bu işi bilen birileri ile yapmanı tavsiye ederim.
  • babudil herkes senin gibi maharetli deil dostum:)
    guhan dostum eger ki söküp takma konusunda tecrübeli değilsen sakın böyle bir riske girme.kötü bir tecrübe olma ihtimali yüksek.
    garantisi varsa garantiye yolla kısa zamanda gelir..
  • Herkese tesekkurler. Babudil, illa ayni anakart mi olmali? Kare seklinde Phoenix biosa sahip baska bir anakart olmaz m#305;?
    Kart henuz 2 aylik, garantisi var, ve galiba garantiye gonderecegim.
  • Bu arada Turkce karakterlerde sorun yasiyorum, nasil hallediliyor?
  • %99 yanlış anakart revizyonunun kini yüklemişindir.
    NF7-2.0 ve 1.2 hatta 1.1'ler var ama direkt NF7-S'e tıklayınca 1.X'ler için olan bios geliyor ve onu yükleyincede açmıyor.

Tr karakterleri için forumda sorun yaşıyorsan yukarda view > encoding > turkish olan birini seçsen yeter. Anakartının biosunu tekrar yazdırtman gerek garantiye göndersen büyük ihtimal para almadan yaparlar. Başka anakartlada senin biosu yazdırabilirsin ama bios çipini çıkartıp takmak için bir aparatın olması gerek zira zırt pırt çıkartacaksın tahminen.

Birde normalde aynı anakart değil diye yazmıyorlar onları awflash.exe 'yi çalıştırırken ekler ekleyerek kurtulabiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.