TV uzun zamandır izlemiyorum,gelip geçerken,evdekiler izlerken nadiren bakarım.TV'de var ama bu tarz şeyler onu geçtim.nette bile her yerde.pala bıyıklar,kıllı tipler,amiyane tabirle keko diye tabir ettiğimiz kimseler.bunların mizah malzemesi olarak kullanılmasından sıkılmadınız mı?nereye baksam bunlar tamam tezatlık mizahta bolca espri malzemesi olarak kullanılır ama yeter artık yau.bi rahat bırakın adamları tamam komikler ama bu kadar da üstelenmez ki.
Not:az önce mizah bölümünde flash oyunda vardı.ordan şeyettim
bence yeni krolar modern gibi görünen şehir kroları...
Anam onlarda insan ya. Bence onların gözündende bakmak lazım ha hani sizde kösele beyaz çorap giyin demiyorum. Şimdi onlar bize komik geliyorlar, belkide bizde onlara komik geliyoruzdur.
Kim bilebilir ?
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Anam onlarda insan ya. Bence onların gözündende bakmak lazım ha hani sizde kösele beyaz çorap giyin demiyorum. Şimdi onlar bize komik geliyorlar, belkide bizde onlara komik geliyoruzdur.
Kim bilebilir ?
Evet mesela yanımızda punkçı bir arkadaş vardı bizim İzmir de kovalamıştı elemanın biri..Çorapların beyaz ayakkabının boyası fazla kaçmış sivri burun yumurta topuk olduğunu görünce daha fena topuk yaptık...Ocakçıymış eleman..Ocağına düşmedik en azından
quote:
Orjinalden alıntı: MetallioR
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Kim bilebilir ?
Evet mesela yanımızda punkçı bir arkadaş vardı bizim İzmir de kovalamıştı elemanın biri..Çorapların beyaz ayakkabının boyası fazla kaçmış sivri burun yumurta topuk olduğunu görünce daha fena topuk yaptık...Ocakçıymış eleman..Ocağına düşmedik en azından
bende şu ocakçılara bitiyorum.sanki tanrı tarafından dünyada düzen kurmaya gönderildirler.her ota karışıyolar
bir o karakterden, bir de kadın kılığına giren erkekten tiksindim
fiziksel özelliklerle dalga geçmeye
yeniçağ kroları bambaşka. yıllar geçtikçe krolarda değişti. dünün arabeskçileri bugünün KROBIRları oldu. eskiden turuncu, pembe, mor gibi renkler delikanlılığı bozarken bugün en ağır abi bile uçuk pembe gömleğini tesbihiyle kombine eder oldu. ayakta kırmızı pumalar, altta düşük bel dieseller toplum hizmetine sunuldu. jölenin erkeği yumuşak gösterme dönemi saçların sert olması uğruna tarih oldu.. na gariptirki piyasada tek kaş kro kalmadı. ama soranlara "Kaş aldırırmıyım lan been? *bnemiyim ben" denilir duruma gelindi. gözlerde raybanlar güneşin zararlı ışınlarından çok kesilen hatun tarafından yakalanma riskini düşürdü. ve gün geçtikçe tüm krolar DJ oldu. hepsi elektronik müziğin ilahı saydı kendini. Muhafazakar, aşırı milliyetçi ama taş küpeli pembe gömlekli tipler türedi!!
insan bazen o eski kroları özlüyor. yaka bağır açık, alton kolyeli kıllı krolarımız!! Nerdesiniz? Sizleri çok özledik!
onlarda insan.biraz hümanist olun olum
sızzziiiiiii çooouuğğhhhh seviyoreımmmmmmm
quote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
yeniçağ kroları bambaşka. yıllar geçtikçe krolarda değişti. dünün arabeskçileri bugünün KROBIRları oldu. eskiden turuncu, pembe, mor gibi renkler delikanlılığı bozarken bugün en ağır abi bile uçuk pembe gömleğini tesbihiyle kombine eder oldu. ayakta kırmızı pumalar, altta düşük bel dieseller toplum hizmetine sunuldu. jölenin erkeği yumuşak gösterme dönemi saçların sert olması uğruna tarih oldu.. na gariptirki piyasada tek kaş kro kalmadı. ama soranlara "Kaş aldırırmıyım lan been? *bnemiyim ben" denilir duruma gelindi. gözlerde raybanlar güneşin zararlı ışınlarından çok kesilen hatun tarafından yakalanma riskini düşürdü. ve gün geçtikçe tüm krolar DJ oldu. hepsi elektronik müziğin ilahı saydı kendini. Muhafazakar, aşırı milliyetçi ama taş küpeli pembe gömlekli tipler türedi!!
insan bazen o eski kroları özlüyor. yaka bağır açık, alton kolyeli kıllı krolarımız!! Nerdesiniz? Sizleri çok özledik!
güzel yazmışsın valla bravo
bakış açısına göre değişir... herkes bir diğeri için kroluk potansiyeli taşıyor gözükebilir.
demek istediğim o insanları kötülemek değil.herkes istediği gibi takılır..ama her defasında komik komik diye bu insanların üzerinden mizah yapılmasından sıkıldım yahu
quote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme