Şimdi Ara

Komi olarak işe başladım. Tecrübem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite sınavını verdim yazı değerlendirmek için de işe girdim şartları 10 saat çalışma 1 saat yemek asgari ücret yemeği onlar veriyor ama çorba pilav makarna vs. basit yemekler şartları normal mi yoksa kötü mü sizce ?

Bu arada iş çok yorucu ve herşeyi hızlı şekilde yapmanızı istiyorlar sürekli saga sola yürü yemek taşı onu bunu taşı yinede azar işitiyorsun adamlar asla memnun olmuyor hiç boş kalmıyorsun mutlaka bir iş yaptırıyorlar. Ben daha önce barista olarak çalışmıştım o çok çok daha rahattı komi olmanızı önermem .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim sınavlar falan bitti ama işe girip ezilmeyi düşünmüyorum artık cebimde para olmasın daha iyi

• İşi nasıl buldunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gözün daha iyi işleri fark etmeye açık olsun. Haftada kaç gün çalışman gerekiyor?

• hakanovic38 H kullanıcısına yanıt

Evet işte ezilmek kötü bir durum ama hedeflerimiz için hep zorluk çekmiyor muyuz ?

Ben bilgisayar veya herhangi birşeye sahip olmak istesem bir işte çalışıp alnımın teriyle paramı kazanarak o bilgisayarı satın alırım o zaman aldığım bilgisayar bana daha çok mutluluk verir. İkea mantığı gibi düşün o gözümde daha değerli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 2 Temmuz 2021; 1:46:23 >
  • hynque kullanıcısına yanıt

İşin olsun diye bir uygulamadan buldum gayet basit bir arayüzü var cv doldurmaya vs. gerek yok.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Daha iyi işlere sınavdan 2 hafta önce başvurdum fakat hiçbiri geri dönüş yapmadı bende ilk bulduğum ve evime yakın olan işe girmeye karar verdim.

Haftada 6 gün çalışmam gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micheal Jordan-__-

Daha iyi işlere sınavdan 2 hafta önce başvurdum fakat hiçbiri geri dönüş yapmadı bende ilk bulduğum ve evime yakın olan işe girmeye karar verdim.

Haftada 6 gün çalışmam gerekiyor.

Hayat zor ve yaşadıklarını hayat dersi olarak düşünmeye alışırsan, zorlukları daha kolay aşarsın. Yarın için şimdiden kolay gelsin.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 🙏

• Detay verir misiniz ?

• aga şimdi düzgün bişey almak için en az 4 ay yemeden biriktirmen lazım 4 ay ne demek... türkiyede çalışmaya değmez

• hakanovic38 H kullanıcısına yanıt

Evet orası öyle ama ya mecbursan ?

Kendini motive edecek bir yol bulmalısın işte benim düşündüğüm gibi..

Bunun dışında söylediklerine katılıyorum tabiki de

• Bir sermaye biriktirmek için fazla seçenek yok tabi ama belirli bir birikimden sonra devam etmeni tavsiye etmem.

• 10 saat çok fazla hocam. Çok dayanamazsın. Sen yine iş aramaya devam et bulduğun gibi çıkarsın.

• Resmen kölelik

• Komilik, yeme içme sektöründe kast sisteminin en altında yer alan tabakadır. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 2 Temmuz 2021; 10:20:27 >
  • Iyi yapmissin kardesim burdaki anasinin kuzusu prenslere bakma sen yok o paraya calisilir miymis neymis. Omur boyu degil tabi gecis isi olarak gayet yapilir hayat zorluk cekmeden gecmez.

Simdi kabul etmezler ama kendilerine toz kondurmazlar herkes suclu kendileri disinda.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Evet bende belirli bir birikimden sonra devam etmeyi düşünmüyorum.

• crux07 kullanıcısına yanıt

İş arıyorum ama çok fazla seçenek yok başvurduğum yerlerden geri dönüş alamadım bu konuda pek ümidim kalmadı ama deniyorum

Dediğiniz gibi 10 saat fazla ve eve geldiğimde her tarafım ağrıyor iş bulamazsam mecbur dayanmam gerekecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.