Şimdi Ara

Komi olarak işe başladım. Tecrübem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt

Evet hocam kölelik patronlar çalışanı hiç düşünmüyor iş yerinde paspas kovası yok onu bile elle yıkatıyorlar asgari ücret veriyorlar ama 1 saniye boş durmana tahammül edemiyorlar çok alakasızda olsa bir iş yapmak zorundasın sürekli çalış çalış insanı gerçekten yoruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben migrosa başvuracağım. Eğer bir markettr çalışılacaksa herkes migrosu öneriyor, herkes kendi işini yapıyormuş.

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam eve geldiğimde bir duş alıyorum uyuyorum yorgun olduğum için sabah geç kalkıyorum tekrar işe gisiyorum haftada sadece 1 gün izin var yani kölelikten farkı yok çalışmanın ve komi en altta olduğu için tüm bu şeyler daha zor oluyor.

• Neredeyse tüm şubelerinde başvurdum geri dönüş alamadım bende merak ediyorum iyi bir yere benziyor.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 🙏

• Hayırlı olsun emmi ogli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaz günü bu sıcakta elinde tablet ona buna ayar vermek, oyun oynamak yerine çalışmayı tercih etmişsin.

Komi, bulaşıkçı, mühendis, doktor vs.vs. Ne olursa olsun, seni ve tüm emekçileri alkışlarım ben.  

• Allah senin gibi çalışkan dürüst haram yemeyen azimli gençlerin yolunu açsın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek öğrenmek için düşük ücretle bir yerlerde çalışılabilir ama onun dışındaki durumlarda insanı fiziki ve zihinsel olarak çok yoruyor eline geçen para da para değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güzel yorumunuz ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim 🙏

• lcw ye başvuru yap ne olur ne olmaz alım yaparlarsa part olarak hem 7 bucuk saat çalışırsın hemde primiydi yemegiydi güzel para alırsın

• drmartin00 D kullanıcısına yanıt

Maalesef meslek öğrenmek için yaşım büyük onun dışında bu tarz işler var ve çoğu dediğiniz gibi

• Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt

Part çalışanlara izin yok ve maaşı daha düşük diye biliyorum detaylı yazabilir misiniz ?

• Şartları iyi değil asgari ücret günde 8 saat çalışan içindir üstü mesaiye girer sigortada yapmazlar büyük ihtimalle Allah kolaylık versin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sene 2016, 16 yaşında aile baskısıyla deniz kenarında 5 kafe büyüklüğünde bir kafede komi olarak çalışmaya başladım. Günde 50 tl karşılığında, 15 saat çalışma(gece 4 te ancak mekandan çıkabiliyorsun ), 5 dk mola hakkın bile yok, oturup 5 dk soluklanmak yasak, yemek berbat, bu şartlarda çalışıyordum. Eve geldiğimde ayak ağrısından uyuyamıyordum. 1 ay çalıştım sadece. Ondan sonra hayatımın geri kalanı boyunca salt bedensel işe dayalı hiçbir işte çalışmayacağıma yemin ettim, 2 yıl sonra diş hekimi olacağım. Almanyada denklik masraflarımın yarısını biriktirdim mezun olunca direk gideceğim. Özet olarak okuyun, eğitiminizi aksatmayın beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 2 Temmuz 2021; 22:58:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şartları iyi değil ama işsizlik olduğu için 12 saat çalıştırıp asgari ücret teklif eden yerlerde var burasıda ucuza kaçmak için personel yemeğinden ufak tefek şeylerden bile kısıyor ve normalde mesai 1.5 katı verilir burası ya 1 katı verirler yada yarın 1 saat erken çık de şeklinde olur.

Sigorta yaptılar teşekkürler 🙏

• Hocam ben baya uzun yıllar lcw de part çalıştım. Şöyle haftada toplam 45 saat ve 2 gün izin oluyor. ancak bu 45 saat söyle işliyor. Mesela Pazartesi 16:00 22:00'a kadar Salı 13:30 22:00'a böyle net bir giriş çıkış saatin olmuyor haftalık shiftlerle belirleniyor. 1 bucuk saat mola hakkın var. Part maaşı şuan daha da artmıştır net bilgim yok ancak prim ve multinet veriliyor ekstra. Yorucu olabilir ama sosyal bir ortam. Başvuru yapcaksan depo seceneğinide işaretle paşalar gibi çalışırsın

• karşim seni tebrik ediyorum havuzun bir yerinden dalmışsın öyle su soğuktur ya diye dikilirsen başında olmaz.uygulamadan buldum diyorsun ama şimdi senin olayın değişti sen uygulamadan bulurken işsizdin kötü seçenekler vardı şimdi çalışıyorsun uygulama olmadan başvur artık her yere çünkü diyeceksin ki 3 aydır atıyorum günde 10 saat şu işte çalışıyorum dediğin anda diyecekler ki haa işsiz değil bu atlamış havuza tadını almış mırın kırın etmez aylarca yıllarca su soğuk su soğuk diye dır dır eden biri değil daha iyi çalışır diye çok rahat girersin artık her yere ama şimdikinden iyi olur bir süper olmaz mesela ama oradan da başka yere geçersin buna kariyer ve tecrübe deniyor yoksa okulunu gene oku hatta işten çık ama senin artık iş tecrüben var ben bunu 21 senedir söylüyorum en iyi iş işin varken bulunur diye.

oku oku oku bitir bana 10 bin maaş iş ver bu yanlış bir düşünce ne mezunu olursan ol iş tecrüben yoksa adam vermek istemez almak istemez.okurken okumadan önce okuduktan sonra staj mtaj bir şekilde havuza girip ıslanmanız lazım günde falan saat çalışabildiğinizi düzgün çalıştığınızı göstermeniz lazım öyle kuru kuruya falan mezunusun diye kimse size iş vermez tıp gibi bir kaç bölüm hariç ki onlar da hazıra konmuyor sınav rekabet onlarınki de zor.

herkes barbara palvin gibi kız arkadaş istiyor iyi de arkadaş sana versek öyle kız nasıl davranacağını biliyor musun hiç oldu mu en kezbanından kör topal bir kız arkadaşın oturup kalkmışlığın?yok.herkes ferrari istiyor şahin kullandın mı hayatında bi onu kullan clio passat gel bakalım versek mi vermesek mi diye.yangın olmuş da karınca ağzında bir damla suyla koşmuş gülmüşler de tarafımız belli olsun demiş ya havuz dediğim bu bi ıslanın iki kulaç atın bakalım sonra açılın denize.ben 2000-2002 yıllarında mali müşavirlik stajı yaptım mesela her gün gittim çalıştım normalde kağıt üzerinde yapılan bir şeymiş ona da herkesi almazlarmış zaten sınavla hak kazanıyorsun şimdi 3 sene olmuş o sınavı da kimse geçemiyormuş kağıt üzerinde de değilmiş artık baya değiştirmişler.ben gittim öğrendim.sonra askere gittim geldim öğrendiğim her şey değişmiş ama staj yaptığım yer gel başla dedi direkt niye 2 sene beni gördüler saat gibi dakikasında giren çıkan yağmur çamur demeyen yani düzgün iş yapan bunu verdiniz mi zaten olay bitmiştir ister kuzen gibi yazılımcı olun 10 bin alın ister birader gibi planlama müh olun 70 bin alın hepsinde aynı şeydir buna iş ahlakı denir.tanıdık falan doktoru, su tesisatçısı, falan bayi var mı derken bile aslında bunu soruyorlardır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.