Şimdi Ara

Komedi Dükkanı -Tolga Çevik- (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
2
Favori
54.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

H y o r i n m a r u !
  • Güzel bölümdü.

Ek: Yayın akışından bugün tekrarını göremedim, bu hafta hiç gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 11 Kasım 2010; 7:16:02 >

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Dün uyuya kaldığım için izleyemedim, sanırım bugün tekrarı var izleyebilirim inşallah.

Ek: Yayın akışından bugün tekrarını göremedim, bu hafta hiç gözükmüyor.

Evet bu hafta tekrarı yok gözüküyor.
    Normalde en az bir defa tekrarını verirlerdi.

Ben de izleyemedim nolacak şimdi, kaldı öyle desene.

• Tek kelimeyle mükemmeldi. Özellikle 2. bölümde ağladım gülmekten resmen.
    Gülmekten hatırlayamadım ama şu an.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Araba bölümünde direksiyonla ilgili bi espri yaptı . Tayvan daki arabaların direksiyonları ortada oluyo diye.
    Espriyi anlayan var mı ? yönetmen de anlamadı . Açıkla dedi. Açıklarsam kanal kapanır dedi.

Orijinalden alıntı: saviola83

Araba bölümünde direksiyonla ilgili bi espri yaptı . Tayvan daki arabaların direksiyonları ortada oluyo diye.
    Espriyi anlayan var mı ? yönetmen de anlamadı . Açıkla dedi. Açıklarsam kanal kapanır dedi.

Evet onu ben de anlamadım, arada anlayanlar baya koptu zaten. Açıklaması nedir acaba?
    Kanal kapattıracak kadar kötüyse yazmayın
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Son bölüm çok güzeldi. Tolga Çevik gününde olduğu zaman adam her türlü koparıyor. Yerinde duramıyordu eli ayağı ayrı oyuyordur :D

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

Araba bölümünde direksiyonla ilgili bi espri yaptı . Tayvan daki arabaların direksiyonları ortada oluyo diye.

Evet onu ben de anlamadım, arada anlayanlar baya koptu zaten. Açıklaması nedir acaba?
    Kanal kapattıracak kadar kötüyse yazmayın

Ortaya oturunca vites 2 bacağın arasında kalıyor ya hani,Tayvanlı zenci misali...

Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip;
                                     Varlığını ilikler misin ömrüme?
  • Bazen hakikaten çok ince espriler yapıyo , anlamak için baya uğraşıyor insan

Orijinalden alıntı: type-r

Bazen hakikaten çok ince espriler yapıyo , anlamak için baya uğraşıyor insan

yönetmen ilkte Araba satacaksın dedi tolga da Türklere satmayacam mı sadece Arap'a mı dedi, yönetmen güldü ve müzisyeni çağır ve fazla ince yapma dedi. aslında yapsa daha iyi olur niye engelliyor anlamadım. ince espriden anlamayan da gitmesin zaten oraya

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Bazen hakikaten çok ince espriler yapıyo , anlamak için baya uğraşıyor insan

yönetmen ilkte Araba satacaksın dedi tolga da Türklere satmayacam mı sadece Arap'a mı dedi, yönetmen güldü ve müzisyeni çağır ve fazla ince yapma dedi. aslında yapsa daha iyi olur niye engelliyor anlamadım. ince espriden anlamayan da gitmesin zaten oraya

Yönetmenin sözlerini ciddiye alma.
    Bazen "insanları güldürme" de diyor, laf sadece yani...

• Gerçekten aşmış program

Psn: Galifianakiss
  • Sıcak,sıcak,soğuk,soğuk..

Orijinalden alıntı: -Username-

Geçen haftaki bölüm süpermiş,şimdi izledim.

Tv'de tekrarını vermesini bekliyordum ama bu hafta yayın akışında göremedim, sen nereden izledin acaba? Youtube'dan falan mı?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.