Şimdi Ara

Komedi Dükkanı -Tolga Çevik- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
2
Favori
54.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • tolga çevik bence artık sıkmaya başladı.yönetmen olmasa bu progam komik olmaz bu bir gerçek.ayrıca programı da artık gerçekten sıkmaya başladı ben kendisinden yeni birşeyler bekliyordum ama maalesef kendini tekrarladı.bunca zaman ara vermiş ve sadece aynı formata devam etmeyi düşünmüşse bu komedyenlik değildir.bir de cem yılmazı taklit ediyor.kendini komik sanıyor ama programı bile çalıntı.programdan açıklama bile yapmadan salih kalyoncuyu yolladı.ben bu adamın bu kadar ünlü olcağını bile tahmin etmiyordum.vizontele de aralarda kalmış bir karakter oynuyordu nasıl bu hale geldi anlamak güç.komik değil ata demirer ona cem yılmaz yüze katlar.

Tolga yine belaltı yakaladı mı kaçırmıyor.
    Piyano esprisi baya abatılıydı.

• "İnşallah o alttaki bacağındır."

Australian Dream
  • 18+

artık 3 minör birden basarsın

gelirken aktif mi ?

Bankanın arkasına gidelim
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • Minik çok şirin, çok sevdim bu halini.

• Tabancan mı var ?

• Şapka , Donör

Orijinalden alıntı: birman

tolga çevik bence artık sıkmaya başladı.yönetmen olmasa bu progam komik olmaz bu bir gerçek.ayrıca programı da artık gerçekten sıkmaya başladı ben kendisinden yeni birşeyler bekliyordum ama maalesef kendini tekrarladı.bunca zaman ara vermiş ve sadece aynı formata devam etmeyi düşünmüşse bu komedyenlik değildir.bir de cem yılmazı taklit ediyor.kendini komik sanıyor ama programı bile çalıntı.programdan açıklama bile yapmadan salih kalyoncuyu yolladı.ben bu adamın bu kadar ünlü olcağını bile tahmin etmiyordum.vizontele de aralarda kalmış bir karakter oynuyordu nasıl bu hale geldi anlamak güç.komik değil ata demirer ona cem yılmaz yüze katlar.

Salih Kalyoncu büyük bir usta ama programı batırıyordu bence. Zamanın yarısı boşa geçiyordu o varken bu programda ve yönetmen bile sıkılıyordu çoğu zaman. Tolga Çevik gayet de güzel götürüyor bu işi. Cem Yılmaz'ı taklit mi? ALAKASI YOK!!

bu arada ata demirerin nesi komik ya? Şişmanlığı üzerinden espri yapmaktan başka birşey yapmıyor.

• Tolga Çevikin bütün numarası Cem Yılmaz + Yılmaz Erdoğan taklidi.

İlk çıktığında Yılmaz Erdoğan etkisindeydi özellikle Avrupa Yakasında Sacit'i oynarken. Komedi Dükkanında ise ise daha çok Cem Yılmaz oluyor.

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Tolga Çevikin bütün numarası Cem Yılmaz + Yılmaz Erdoğan taklidi.

İlk çıktığında Yılmaz Erdoğan etkisindeydi özellikle Avrupa Yakasında Sacit'i oynarken. Komedi Dükkanında ise ise daha çok Cem Yılmaz oluyor.

Tolga Çevikin bütün numarası Cem Yılmaz + Yılmaz Erdoğan taklidi.

Biz kalkalım artık.

Australian Dream
  • Niye kızıyorsunuz yav. Ben de Stara geçince biraz izlemeye başladım ve hep C.Y ve Y.E replikleri mimikleri tonlamalarını görüyorum.

N'apalım gördüğümü söylüyorum.
  • ilahi morluk doğru söylemiş.resmen cem yılmazı taklit ediyor.hem de espirileri bile ondan alıntı.misal bugunkü pamuk sahnesinde dediki neden pamuk arkamda ben öldüm mü diye espiri yapıyor.bu kime ait??? cem yılmaza ait tabi ki.bakışlarını yılmaz erdoğan gibi yapıyor.yani olmuyor komedyen dediğin özgün olmalı bence.cem yılmaz gibi tek kişilik gösteri yapabilir mi bu adam.yapamaz neden yapamaz bence cem ılmazın altında eziliyor.ezilmesine rağmen onun taklidini yapıyor ve de sadece tv de.yani cem yılazın şaklaban hali tolga çevik başka birşey değil.

ilahi morluk doğru söylemiş.resmen cem yılmazı taklit ediyor.hem de espirileri bile ondan alıntı.misal bugunkü pamuk sahnesinde dediki neden pamuk arkamda ben öldüm mü diye espiri yapıyor.bu kime ait??? cem yılmaza ait tabi ki.bakışlarını yılmaz erdoğan gibi yapıyor.yani olmuyor komedyen dediğin özgün olmalı bence.cem yılmaz gibi tek kişilik gösteri yapabilir mi bu adam.yapamaz neden yapamaz bence cem ılmazın altında eziliyor.ezilmesine rağmen onun taklidini yapıyor ve de sadece tv de.yani cem yılazın şaklaban hali tolga çevik başka birşey değil.

o pamuk esprisini daha önce duymadım Cem Yılmaz'dan ayrıca o anda benim de aklıma o espri geldi başka birşey gelmedi. Kaç tane espri yapılabilir o durumda? Çok kötü bir örnek olmuş kusura bakma

Bakışlarının Yılmaz Erdoğan'la uzaktan yakından hiçbir alakası yok.

Cem Yılmaz'la Tolga Çevik'in alakası yok ki nesini karşılaştırıyorsun? Tolga Çevik tiyatrocu, Cem Yılmaz komedyen. Tolga Çevik'in tvde yağtığı bu program da tiyatro sayılır zaten. Dekor, konu, birden fazla oyuncu, müzik vs. Neden tek kişilik bir gösteri yapsın ki? O Cem Yılmaz'ın işi

• quote:

Niye kızıyorsunuz yav. Ben de Stara geçince biraz izlemeye başladım ve hep C.Y ve Y.E replikleri mimikleri tonlamalarını görüyorum.

N'apalım gördüğümü söylüyorum.

Valla bu bölüm bende farkettim.Feci şekilde Cem Yılmazı andırdı .Yadırgadığımdan söylemiyorum ..
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

ilahi morluk doğru söylemiş.resmen cem yılmazı taklit ediyor.hem de espirileri bile ondan alıntı.misal bugunkü pamuk sahnesinde dediki neden pamuk arkamda ben öldüm mü diye espiri yapıyor.bu kime ait??? cem yılmaza ait tabi ki.bakışlarını yılmaz erdoğan gibi yapıyor.yani olmuyor komedyen dediğin özgün olmalı bence.cem yılmaz gibi tek kişilik gösteri yapabilir mi bu adam.yapamaz neden yapamaz bence cem ılmazın altında eziliyor.ezilmesine rağmen onun taklidini yapıyor ve de sadece tv de.yani cem yılazın şaklaban hali tolga çevik başka birşey değil.

o pamuk esprisini daha önce duymadım Cem Yılmaz'dan ayrıca o anda benim de aklıma o espri geldi başka birşey gelmedi. Kaç tane espri yapılabilir o durumda? Çok kötü bir örnek olmuş kusura bakma

Bakışlarının Yılmaz Erdoğan'la uzaktan yakından hiçbir alakası yok.

Cem Yılmaz'la Tolga Çevik'in alakası yok ki nesini karşılaştırıyorsun? Tolga Çevik tiyatrocu, Cem Yılmaz komedyen. Tolga Çevik'in tvde yağtığı bu program da tiyatro sayılır zaten. Dekor, konu, birden fazla oyuncu, müzik vs. Neden tek kişilik bir gösteri yapsın ki? O Cem Yılmaz'ın işi

o anda seninde aklına gelmiş olması normal çünkü oralarınızı düşünerek izliyorsunuz.tahmin ettim yani kesin gelmiştir aklına.tolga çevik böyle işte hep kapalı sansürlü belaltı olan ama aslında hiçbirşeye benzemeyen yoldaki simitçinin bile yapabileceği espiriler yapıyor.

misal her programında aman pantolon yırtılmasın!!yok efendim dikişler atmasın!!!! yok etek giydim dot gözükür mü!!! veya bu aggbi beni arkamda napıyor yeah!! gibisinden arkalı önlü espiriler yapıyor. yapsın tabi ama 365 gün(haftada birgün) biz bunu izliyeceksek her hafta arkalı önlü dotlu espiriler bir yerden sonra sıkar.şimdi kendisi kaymağını yiyor bunların ama elbet çoğunluk da bir yerden sonra bizler gibi sıkılacaktır. trt de iken ne gülerdim ne kahkahalar atardım çok da severdim. ama işin mokunu çıkarmamak yüzü eskitmemek lazım.eğer bu adam gazetelerde komedyen olarak geçiyorsa bu adam komedyendir tiyaro dan terktir.zaten salih kalyonu gönderip tek tura dönmesiyle ne olduğunu ispat etti kendileri.

• Zamınında espirileri Cem Yılmaz yapmış şimdi illaki ondan etkileniyor diğer komedyenler, biri o espiriyi daha önce yaptı ben yapmayım diyemezsiniz ki? o espiri Cem Yılmaz'la herkese ulaşmamış olabilir, şimdi yeri geldiğnde Tolga Çevik kullanıyor. Ha bende isterim Cem Yılmaz gibi özgün olsun ama demekki çok fazla bir şey üretemiyor. Spontane gelişen espiriler olmuyor, hepsini varolan birşeye bağlıyor oraya çekiyor öyle güldürüyor.

Oyun gösteri hep yanlış anlamalar üzerine kurulduğu için konu ne olursa olsun hep aynı yerden yanlış anlayarak güldürüyor, kostüm, vs ne kadar değişirse değişsin hep aynı espiriler, hep aynı şekilde güldürmeye çalışmalar ama her hafta izlemeye çalışıyor, miniğin her hafta harklı kılığı girmesi, sahneye çıkan konuklara göre olayların farklı bir yere gitmesi, planlanmadan yapılan bazı ince espiriler güzel oluyor. Daha önce duyulmayan bir şey olunca gülüyorum.

Yönetmenin saçma komutşarı zaten koparıyor insanı (bazen delimi bu adam diyorum) bu bölüm
    Tolga kendi ağağına kurşun sıktı yönetmen ayağın altından ters yönde tekrar kurşun sık o geçer dedi.

• bugün geçen haftaki performansı yoktu
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.