Şimdi Ara

Komedi Dükkanı -Tolga Çevik- (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
2
Favori
54.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • yavv hâlâ salih kalyonun gitmesine laf edenler var,iyikide gitti adam serdar tezcan oldu abi belki orda oynamaya devam etse bu rolü alamıcaktı

bu arada programa yabancıyım,minik kim acaba ?

bu arada cem yılmaza benzeme olayına gelirsek,o konuda yapabilcek bişey yok,bugüne kadar kim çıktıysa cem yılmazı taklit ediyo denildi,bence olaya taklit olarak bakmamak lazım,demekki sahneye çıkınca herkes benzer bi tipe bürünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 4 Kasım 2010; 0:21:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

bugün geçen haftaki performansı yoktu

Son zamanların en iyi bölümüydü. Şu cem yılmazı taklit ediyor tırı vırısınıda geçin artık. Her komedi dükkanı konusunda mutlaka 3-5 tane üye çıkıp atıp tutuyor, beğenmiyorsanız gidin magazin izleyin çok beğendiğiniz cem yılmaz ordadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Kasım 2010; 21:03:16 >

Orijinalden alıntı: Mister No

yavv hâlâ salih kalyonun gitmesine laf edenler var,iyikide gitti adam serdar tezcan oldu abi belki orda oynamaya devam etse bu rolü alamıcaktı

bu arada programa yabancıyım,minik kim acaba ?

bu arada cem yılmaza benzeme olayına gelirsek,o konuda yapabilcek bişey yok,bugüne kadar kim çıktıysa cem yılmazı taklit ediyo denildi,bence olaya taklit olarak bakmamak lazım,demekki sahneye çıkınca herkes benzer bi tipe bürünüyor.

Minik, sahnedeki müzisyen Adı Özer Atik.

• Merhaba arkadaşlar...

Arkadaşımla Komedi Dükkanı'na gitmek istiyoruz (2 kişi). Ve en ön veya önlerden yer bulmak istiyoruz

Bileti internetten alıcaz ama biletin satışa çıkış tarihini bilmiyoruz. Biletler gösteriden kaç gün önce satışa çıkıyor (Biletix) ?

Daha önce giden, bilgisi olan,...vs arkadaslardan cevap bekliyorum

Balkon: 23,00 TL
    Salon Arka: 34,00 TL
    Salon Orta: 45,00 TL
    Salon Ön - Localar: 56,50 TL
    ön bilgi
    - TV çekimi yapılacağından etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.
    - Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
    - 7 yaşından küçükler etkinliğe katılamaz. 7 yaşından büyükler ücrete tabiidir.
    - Localar içerisinde bulunan koltuklar numarasızdır.
    quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Merhaba arkadaşlar...

Arkadaşımla Komedi Dükkanı'na gitmek istiyoruz (2 kişi). Ve en ön veya önlerden yer bulmak istiyoruz

Bileti internetten alıcaz ama biletin satışa çıkış tarihini bilmiyoruz. Biletler gösteriden kaç gün önce satışa çıkıyor (Biletix) ?

Daha önce giden, bilgisi olan,...vs arkadaslardan cevap bekliyorum

son kadehi O'na kaldirmamissan
    Cok isteyip aramadiysan eksik yasamissn

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 10 Kasım 2010; 1:09:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Hakan Yılmazlı bölümleri izliyordum.Bu bölüme denk geldim.Ne zamandır böyle gülmemiştim.Çenem ağrıdı gülmekten.En iyi bölümlerinden birisi bana göre.Hakan Yılmaz devamlı olsa süper olur aslında.

aynen Hakan Yılmaz sürekli olsa süper olur

Hem tek kişi zor oluyor(arada minik geliyor ama o da sadece mimik yapıyor)

• Yayına yaklaşık 1 buçuk saat var.

Galatasaray'ın da maçı var o saatte nasıl yapacağım bilmiyorum.
    Ama sanırım dönüşümlü olarak izlerim.

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Yayına yaklaşık 1 buçuk saat var.

Galatasaray'ın da maçı var o saatte nasıl yapacağım bilmiyorum.
    Ama sanırım dönüşümlü olarak izlerim.

Maç hangi kanalda hocam ?

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Ya olmaz böyle birşey ya geçen haftayı fazlasıyla telafi etti Tolga. Araba skeçinde resmen ağladım ya, gözüme su arıtma tesisi kurdum resmen

Yerlere yattım bende ya

Ben seni öpmiyim 35 bin ver git
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa

• Çok iyi gidiyor gerçekten. Maşallahı var

H y o r i n m a r u !
  • Maçta tam zamanında ya,izleyemiyorum. Tekrarını ne zaman veriyorlar ?

Psn: Galifianakiss
  • Tekrarı her zaman olabiliyor. Haftasonu ve haftaiçi akşam dahil belli olmuyor :)
  • Yarın akşam 10:30'da tekrarı olması lazım ama Kurtlar Vadisi'ini izleyenler yine kaçırabilir

Bu arada süper gidiyo
    script, a mediocre director can produce a passable film. But with a bad script even a good director
    can't possibly make a good film. For truly cinematic expression, the camera and the microphone
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • İkinci bölüm çok daha iyiymiş
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.