Şimdi Ara

Kombi su almıyor ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
27.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni taşındıgımız evimizde, 1 haftadır düzgün çalışan ariston kombimizin basıncı 0.3-0.5 gibi bir değerde, kombiyi açar açmaz, sanki bir pompalama sesi gibi, tık tık ses geliyor ancak basınç barı yükselmiyor. Sıcak suyu açtıgımızda bu ses daha seri olmak üzere tekrerür ediyor... Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse cok minnettar kalırım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceza2000

    Arkadaşlar yeni taşındıgımız evimizde, 1 haftadır düzgün çalışan ariston kombimizin basıncı 0.3-0.5 gibi bir değerde, kombiyi açar açmaz, sanki bir pompalama sesi gibi, tık tık ses geliyor ancak basınç barı yükselmiyor. Sıcak suyu açtıgımızda bu ses daha seri olmak üzere tekrerür ediyor... Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse cok minnettar kalırım.


    Değerli kardeşim, kombi kapalıyken hemen altında olan soğuk su ekleme vanasını açmanıza rağmen mi su almıyor? 0,3-0,5 bar çok düşüktür. Mutlaka 1,5 bara çıkarmalısınız. Ancak kombi altındaki soğuk su vanasını açarak doldurabilirsiniz. Bu vanaya gelen su borusundaki diğer vanaların da açık değilse, açılması gerekir. Ondan sonra varsa havası alınarak çalıştırılır. Kolay gelsin.




  • dostum kombinin markası modeli nedir yazarsan ama tahminime göre doldurma musluğunun lastiği yapışmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.