Şimdi Ara

Kombi Kahve Makinesi (DeLonghi BCO 264) öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
22.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kombi kahve makinesi alıcam. DeLonghi BCO 264 modelini beğendim.
    http://www.delonghi.com/tr_tr/products/bco-264/

Aslında bana sadece espresso ve filtre kahve yapabilen makine olsa yeterli olur.
    Sormak istediğim. DeLonghi marka olarak diğer markalara göre (siemens, fakir...) nasıl sizce kaliteli olarak. Birde filtresi hakkında bilgi verilmemiş. Kağıtmı, plastik mi yoksa altın filtremi?
    Birde sanırım bu markada su ısıtma drecesi biraz düşük. Bu modelinde de öylemi acaba.

Yani genel olarak baktığımızda 500 tl vermeye değicek bi ürün mü kullanım ve ürün kalitesi olarak veya önerebilceğiniz başka marka modeller varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JudasHammer -- 7 Ocak 2013; 14:07:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Healer

Bu mesaj silindi.
    Bu markayı kullanan 1 tane üye yokmu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudasHammer

Bu markayı kullanan 1 tane üye yokmu yani?

Alıntıları Göster
    BENDE ALDIM BU CİHAZDAN LATTE ÇOK İYİ FAKAT FİLTRE YAPAMADIM BİLEN VAR MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancere

BENDE ALDIM BU CİHAZDAN LATTE ÇOK İYİ FAKAT FİLTRE YAPAMADIM BİLEN VAR MI?

Kimseden ses çıkmayınca bende aldım. Eğer hala yapamadıysan filtre kahve yardım ediyim. Birde paketin içinden altın filtre çıktımı. Yoksa 3-4 tane kağıt filtremi verdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbil

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Filtre kahve makinesi olan DH kullanıcıları için SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz kahve filtresi ve ölçülerini aşağıda paylaşıyorum;

Kahve Filtresi 1x2 (100 adet)
    http://www.supurgemarket.com/kahve-filtresi-1x2-100-adet-p-4969.html

Kahve Filtresi 1x4 (100 adet)
    http://www.supurgemarket.com/kahve-filtresi-1x4-100-adet-p-4970.html

Metro'dan aldım fiyat 400TL altı. İki gundur kullanıyoruz., henuz istedigimiz tadı alamadık..

Bende kargo dahil 370 TL. ye aldım. Ama su açma kapama kapağı tam oturmuyor sizinkide öylemi. Birde paketin içinden altın filtre çıktımı. Yoksa 3-4 tane kağıt filtremi verdiler?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erbil

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Filtre kahve makinesi olan DH kullanıcıları için SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz kahve filtresi ve ölçülerini aşağıda paylaşıyorum;

Kahve Filtresi 1x2 (100 adet)
    http://www.supurgemarket.com/kahve-filtresi-1x2-100-adet-p-4969.html

Kahve Filtresi 1x4 (100 adet)
    http://www.supurgemarket.com/kahve-filtresi-1x4-100-adet-p-4970.html

Metro'dan aldım fiyat 400TL altı. İki gundur kullanıyoruz., henuz istedigimiz tadı alamadık..

Bende kargo dahil 370 TL. ye aldım. Ama su açma kapama kapağı tam oturmuyor sizinkide öylemi. Birde paketin içinden altın filtre çıktımı. Yoksa 3-4 tane kağıt filtremi verdiler?

Alıntıları Göster
    carefour da 319 tl bilgilerinize

• quote:

carefour da 319 tl bilgilerinize

Alıntıları Göster
    şuan hepsini yapıyorum 3-4 adet kağıt filtre çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

filtre kahve yaparken su haznesine kaç bardaklık yapıcaksan okadarmı koyuyorsun. mesela 5 bardaklık su koydum ama 3 bardaklık kahve koydum. 3. bardaklık olunca durdurup ısıtma modunda bırakınca hala su akıtıyor. yani fazla su koyulmuyor sanırım kaç bardaklık yapcaksan okdar su ekleniyor sanırsam.
  • quote:

quote:

filtre kahve yaparken su haznesine kaç bardaklık yapıcaksan okadarmı koyuyorsun. mesela 5 bardaklık su koydum ama 3 bardaklık kahve koydum. 3. bardaklık olunca durdurup ısıtma modunda bırakınca hala su akıtıyor. yani fazla su koyulmuyor sanırım kaç bardaklık yapcaksan okdar su ekleniyor sanırsam.

Alıntıları Göster
    konu up ,bu modelden iki tane var birinin sonunda ''b'' harfli olan acaba onunla mi karıştırdınız çünkü sitede bile altın filtre yazıyor kağıt ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

konu up ,bu modelden iki tane var birinin sonunda ''b'' harfli olan acaba onunla mi karıştırdınız çünkü sitede bile altın filtre yazıyor kağıt ne alaka

Alıntıları Göster
    Benim aldığım zaten B modeli. Özelliklerinde altınfiltre var diye belirtiyor.
  • quote:

Benim aldığım zaten B modeli. Özelliklerinde altınfiltre var diye belirtiyor.

Alıntıları Göster
    Konuyu biraz hortlatmış gibi olucam ama. BCO 264B kullanan birisi yardım edebilir mi bana?. Filtre kahve yaptıktan sonra sadece ısıtıcı levhayı nasıl çalıştırabilirim.
    Sadece sağ üstteki açma/kapama düğmesine bastığımda su haznesinde su varsa direk kahve yapıyor. Su koymassamda boşa filtre etmeye çalışıcak.
    Yanı sadece ısıtıcı levhayı nasıl aktif edebilirim yardımcı olabilcek birsi var mı?
    http://g1302.hizliresim.com/16/u/khzln.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OwlHammer -- 28 Ocak 2014; 12:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OwlHammer

Konuyu biraz hortlatmış gibi olucam ama. BCO 264B kullanan birisi yardım edebilir mi bana?. Filtre kahve yaptıktan sonra sadece ısıtıcı levhayı nasıl çalıştırabilirim.
    Sadece sağ üstteki açma/kapama düğmesine bastığımda su haznesinde su varsa direk kahve yapıyor. Su koymassamda boşa filtre etmeye çalışıcak.
    Yanı sadece ısıtıcı levhayı nasıl aktif edebilirim yardımcı olabilcek birsi var mı?
    http://g1302.hizliresim.com/16/u/khzln.jpg

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar bende n11 den aldım 2 tane kağıt filitre çıktı siz nereden alıyorsunuz kağıt filitreleri .?

• Tchibo dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tchibo dan

• Tchibo dan

• Bco264b ile filtre kahve yapmak için kağıt filtreye ihtiyaç var mı? Bir de filtre kahve nasıl yapılır daha önceden bilgisi olan, yapan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

Bco264b ile filtre kahve yapmak için kağıt filtreye ihtiyaç var mı? Bir de filtre kahve nasıl yapılır daha önceden bilgisi olan, yapan var mı?
    BCO 260 modeli vardı bende çok temiz ikinci el almıştım. İki kez ısıtıcdı tabla bölümü arızalandı. Filtre kahve kısmı bozuldu. Benimkinde altın filtre vardı filtre kağıdı iile uğraşmayın özelliklerinde yazıyorsa isteyin daha kullanışlı. Bozulmayacağını bilsem bu zincir mağazaların birinde 300 TL ye satılıyor alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

BCO 260 modeli vardı bende çok temiz ikinci el almıştım. İki kez ısıtıcdı tabla bölümü arızalandı. Filtre kahve kısmı bozuldu. Benimkinde altın filtre vardı filtre kağıdı iile uğraşmayın özelliklerinde yazıyorsa isteyin daha kullanışlı. Bozulmayacağını bilsem bu zincir mağazaların birinde 300 TL ye satılıyor alıcam.

Alıntıları Göster
    Nasıl arızalanıyor,bozuluyor ki ?
    Bu modellerde " kombi modeller " keşke öğtüme olsaymış.O zaman hiç düşünmez alırdım..

Artık french press ile uğraşmak istemiyorum.Öğütücü ve makine alacağım

Delonghi ICM 15750 ve KG 49 almak istiyorum..Kombi makinelere bakmadım hiç ,pahalı geliyor..Kampanya olursa alırım ama sonuçta ICM 1575 modeli 240 lira kombi modller 350 lira.Bir de öğütücü alırım falan..

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Nasıl arızalanıyor,bozuluyor ki ?
    Bu modellerde " kombi modeller " keşke öğtüme olsaymış.O zaman hiç düşünmez alırdım..

Artık french press ile uğraşmak istemiyorum.Öğütücü ve makine alacağım

Delonghi ICM 15750 ve KG 49 almak istiyorum..Kombi makinelere bakmadım hiç ,pahalı geliyor..Kampanya olursa alırım ama sonuçta ICM 1575 modeli 240 lira kombi modller 350 lira.Bir de öğütücü alırım falan..

Hocam filtre kahve bölümü çalışmadı bir kaç gün. Sonra kendiliğinden çalıştı. Şu an tamamen bozuk. Bendeki saatsiz modeli idi. Dün eşim bu modeli hediye olarak almış. İçinden altın filtre çıkmadı. Aradım mağazayı, onlarda delongiyi aradı. Kullanma klavuzunda haricen satılır yazıyor felan demişler. Bende eski makinadaki filtreyi kullanıyorum. Size tavsiyem kağıt filtre ile uğraşmayın. Birde su tanklarında su olmadan makinayı çalıştırmayın. Sanırım benim eski makina öyle bozuldu.

• TzisTa kullanıcısına yanıt
    Hmm tamamdir o halde bu modeli almamak dogru olacak gibi.
    Yukarida yazdiklarimdan sasmayacagim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.