Şimdi Ara

Komando olmak / Gönüllü olarak Güney Doğuya gitmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
50.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sormak istediğim açık,

Askerde (askerlik zamanı gelince)Gönüllü olarak komando olabilirmiyiz? Veya gönüllü olarak Hakkariye gitmek isteme gibi bi hakkımız var mı?

Teşekkürler.

• Mesajını okuyunca 2 yıl önce ki KENDİMİ gördüm.

En kısa zamanda

KAN UYKUSU 1

ve

KAN UYKUSU 2

belgesellerini izle,

sonunda sen karar ver gerçekten gönüllü komando olmaya değer mi

diyeceğim bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 1 Ağustos 2009; 21:22:56 >
  • Vallaha komando eğitimini askerde birebir gördüm,bizim eğitim yaptığımız alanda komandolar da yer almakta idi.

Eğitimlerinde ve cezalarında normal bir insanın kaldıramayacağı cinsten uygulamalar var.

Ana avrat söğerek ve tekme atılarak eğitim yapılıyor bazen:) Bu sana koyar mı bilemem...

Milliyetçi ve vatansever ifadelerin ve isteğin çok hoş ve takdire şayan ama herkesin yapabileceği bir olay değil dostum bu:)
  • İzledim,

Ayrıca o belgeseldeki, Emekli Tüm General Osman Pamukoğlu ve Emekli Jandarma Albay Erdal Sarızeybeğin bütün kitaplarını okudum.

Zaten buyüzden gönüllü komando olmak, güneydoğuya gitmek istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Mesajını okuyunca 2 yıl önce ki KENDİMİ gördüm.

En kısa zamanda

KAN UYKUSU 1

ve

KAN UYKUSU 2

belgesellerini izle, diyeceğim bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

İzledim,

Ayrıca o belgeseldeki, Emekli Tüm General Osman Pamukoğlu ve Emekli Jandarma Albay Erdal Sarızeybeğin bütün kitaplarını okudum.

quote:

En kısa zamanda

KAN UYKUSU 1

ve

KAN UYKUSU 2

Peki gönüllü komando gazilerimizin durumu nasıldı

Canını ortaya koyan gazilerimiz NELERLE KARŞILAŞMIŞ onları göz ardı ettin sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 1 Ağustos 2009; 21:25:17 >

• Ben askerliği tehcil ettirirken bir kağır vermişlerdi üzerinde komando olmak istiyorum şıkkı vardı. İşaretlersen olm aolasılığın var heralde. Ben işaretlemiştim, sonra bana kısa dönem komando olunamıyacağını söyledi, bu yüzden sildim.
  • quote:

quote:

İzledim,

quote:

En kısa zamanda

KAN UYKUSU 1

ve

KAN UYKUSU 2

Canını ortaya koyan gazilerimiz NELERLE KARŞILAŞMIŞ onları göz ardı ettin sanırım.

Onlarda, bende bu vatanın evladıyım. Aramızda bir fark yok. Sakat kalırım korkusuyla bu istekten vazgeçeceksem ben niye Türküm? Damarlarımdaki asil kanı boşaltırım daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Denizci olmak için.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar orada savaşan askerler bizler için kanlarını döktüler KAN UYKUSU BELGESELİNİ İZLERKEN AĞLADIM RESMEN BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ.

Nasıl ordaki askerler 12 saat boyunca yürüdülerse bende yürürüm nasıl mermilere koştularsa bende koşarım

93 yaşında ben 5 yaşındaydım onlar sayesinde evimde sıcacık rahat uyudum.ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN.

BEN BU TOPRAK İÇİN ÖLÜRÜM ORADAKİ ŞEHİTLER GAZİLER İÇİN ÖLÜRÜM BAYRAK İÇİN ÖLÜRÜM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

Arkadaşlar orada savaşan askerler bizler için kanlarını döktüler KAN UYKUSU BELGESELİNİ İZLERKEN AĞLADIM RESMEN BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ.

Nasıl ordaki askerler 12 saat boyunca yürüdülerse bende yürürüm nasıl mermilere koştularsa bende koşarım

93 yaşında ben 5 yaşındaydım onlar sayesinde evimde sıcacık rahat uyudum.ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN.

BEN BU TOPRAK İÇİN ÖLÜRÜM ORADAKİ ŞEHİTLER GAZİLER İÇİN ÖLÜRÜM BAYRAK İÇİN ÖLÜRÜM.

Sonra 2 komutan çıkar uyuşturucu işinden pay almak için tsk'yı karalama uğruna baz şeylere göz yumar ya da ülkenin başbakanı pkk'nın destekçisi ülkelerden gelen emirlere uyar

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Peki komando olmasak ta gönüllü olarak Güney Doğuya gitme hakkımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wristcutter

quote:

Arkadaşlar orada savaşan askerler bizler için kanlarını döktüler KAN UYKUSU BELGESELİNİ İZLERKEN AĞLADIM RESMEN BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ.

Sonra 2 komutan çıkar uyuşturucu işinden pay almak için tsk'yı karalama uğruna baz şeylere göz yumar ya da ülkenin başbakanı pkk'nın destekçisi ülkelerden gelen emirlere uyar

MERAK ETME NE BAŞBAKAN İÇİN SAVAŞIRIM NEDE ÖYLE ÜNİFORMAYA BAYRAĞA İHANET EDEN KOMUTANLAR İÇİN SADECE VE SADECE ŞEHİT GAZİLER BAYRAK İÇİN...

• quote:

MERAK ETME NE BAŞBAKAN İÇİN SAVAŞIRIM NEDE ÖYLE ÜNİFORMAYA BAYRAĞA İHANET EDEN KOMUTANLAR İÇİN SADECE VE SADECE ŞEHİT GAZİLER BAYRAK İÇİN...

Dediğimi anlamamamışsın ki.

Sen emek vereceksin ama üst kademedeki bazıları yüzünden verdiğin emek işe yaramayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wristcutter

quote:

Dediğimi anlamamamışsın ki.

Sen emek vereceksin ama üst kademedeki bazıları yüzünden verdiğin emek işe yaramayacak.

Anladım üst kademediklere laf attığını biliyorum ama sence bizim görevimiz bu kadarla kalmalımı eğer ben bir TÜRK çocuğuysam eğer bir SUBAY çocuğuysam oraya gittiğimde itlerden vurmadan dönmeyeceğim.İnşallah olurda subay olursam görevimi yerine getiricem
  • quote:

Her şey VATAN için diyoruz değil mi

ama gazilerimiz neden bu durumda

neden bacağı olmayan gazimize devlet sivil hayatta depoda yük taşıma işi bulup oraya veriyor, bilmiyormu bu kişinin bacağı yok

neden devlet ücretsiz rehabilitason hizmetini sonlandıyor gelme bir daha diyor

neden tuvalet temizleme işine verilmekle tehdit ediliyor

neden tam sınıra kadar gelmişken bir telefonla geri dönülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 1 Ağustos 2009; 22:00:17 >
  • Komando olabilmek için bazı fiziki özelliklerinin de yeterli olması lazım.
    Boy, kilo, herhangi bir fizksel ve ruhsal engel in olmaması lazım.
    Eğitimi çok serttir. Çoğu kişi bunu göze alamayabilir.
    Teröre verdiğimiz şehitlerin sayesinde bu kadar rahat yaşayabildik. 90 lı yıllarda verdiğimiz şehitlerimiz bizi bu günlere getirdi.
    Ülkenin bir tarafında zevk-sefa sürenlerin diğer tarafdaki dramlardan hiç haberleri olmadı.
    Belgeselde izledikleriniz, "buna değermiydi" düşüncesini verdiyse bu işlere hiç girmeyin.
    İnancı olmadan savaşan mutlak kaybeder.

Askerliği ne olarak yaptığının bu noktada bir önemi yok. Askerlik kutsaldır.
    İnandığı şey için daha çok çaba göstermek için de şehit olmamamak için elinden geleni yapmalısın.
    Bunun açılımı biraz derimdir ama yüzeysel olarak. Akıllı savaşıp düşmanı zekan ve gücünle yenmelisin.
    Aklıyla savaşan bir askerden bütün düşmanları korkacaktır.

• birdaha düşün derim çok zor bunu kaldırabilecek ruhsal ve fiziki dayanıklılıgın varsa ve bundan eminsen git. Babam tuncelide görev yapıyor ve inan çok zor bi durum
  • quote:

quote:

İzledim,

quote:

En kısa zamanda

KAN UYKUSU 1

ve

KAN UYKUSU 2

Sen canını ortaya koymazsan ne olur bu vatanın hali? Bu ülkeyi 3-5 dağ maymunun eline bırakacak değiliz gerekirse kanımızla canımızla savaşmalıyız..

• Benim babam komando imiş askerde.yılan yemişler birkeresinde.
  • quote:

Sen canını ortaya koymazsan ne olur bu vatanın hali? Bu ülkeyi 3-5 dağ maymunun eline bırakacak değiliz gerekirse kanımızla canımızla savaşmalıyız..

Savaşamıyorsun işte

emir geliyor yukardan çekilin sınırdan geri dönün

bitti

istediğin kadar iste, emir yukarıdan
  • quote:

quote:

Savaşamıyorsun işte

emir geliyor yukardan çekilin sınırdan geri dönün

bitti

istediğin kadar iste, emir yukarıdan

1 kere olmuş bir olay bu ama...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.