Şimdi Ara

Kolumu sakatladım galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
14.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce arka kol çalışıyordum yanlış çalıştığımı farkettim yanlış çalıştığım içinde doğrusundada aynı kiloyu kaldırırım diye ağırlığı bırakmadan ellerimi düzelttim bir indirdim o setten sonra sol kol gitti ağrıyor sol bilek ile dirsek arasındaki bölüme 3 gündür kas gevşetici + ağrı kesici alıyorum ama bir faydası olmadı daha 5 kapsül kaldı kas gevşeticiden toplamda 10 tane var .Spora devam ettim hiç bir sorun yok diğer hareketlerde barla biceps çalışırken baya ağrıyor veya tek dumbell ile biceps çalışırken fena şekilde ağrıyor sizce ne olmuş olabilir çok korkuyorum body devam edemem diye bu yola baş koyduk bir kere yarıda kesmek istemiyorum şuan çok moralim bozuk. Fotoğraflada göstereyim .
     Kolumu sakatladım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmir.li -- 13 Mart 2013; 20:02:01 >

• o bölgeyi zorlayacak hareketker yapma bir müddet ya da daha hafif ağırlık kullan,zamanla geçer ağrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun kardeşim inşallah çabuk geçer bende 3 hafta önce bileğimdeki lifleri incilttim hala ağrıyo sağa sola çeviremiyorum bende bodye ara vermek zorunda kaldım benimde moralim bozuk senin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kammer141b

çok geçmiş olsun kardeşim inşallah çabuk geçer bende 3 hafta önce bileğimdeki lifleri incilttim hala ağrıyo sağa sola çeviremiyorum bende bodye ara vermek zorunda kaldım benimde moralim bozuk senin gibi

kas incinmesi geçiyor da eklemlere çok dikkat edin,sol dizim halı sahada, sol dirseğimse triceps push downda çok ağır girdiğim için sakatlandı ve artık çok daha fazla dikkatli olmak zorundayım

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

o bölgeyi zorlayacak hareketker yapma bir müddet ya da daha hafif ağırlık kullan,zamanla geçer ağrı

hocam önemli birşey değildir dimi korkuyorum bu hafta protein tozu falanda alacaktım yazık olmasın hafif ağırlıklarla biceps çalışıcam pazar günü sonraki perşembe girerim gene ağır gene ağrırsa artık ne yapıcam bilmiyorum bu aradada kas gevşetici + ağrı kesici kullanayım bari çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kammer141b

çok geçmiş olsun kardeşim inşallah çabuk geçer bende 3 hafta önce bileğimdeki lifleri incilttim hala ağrıyo sağa sola çeviremiyorum bende bodye ara vermek zorunda kaldım benimde moralim bozuk senin gibi

çok sağol kötü bir durum başa gelmeyınce anlamıyor insan seninde geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

quote:

o bölgeyi zorlayacak hareketker yapma bir müddet ya da daha hafif ağırlık kullan,zamanla geçer ağrı

hocam önemli birşey değildir dimi korkuyorum bu hafta protein tozu falanda alacaktım yazık olmasın hafif ağırlıklarla biceps çalışıcam pazar günü sonraki perşembe girerim gene ağır gene ağrırsa artık ne yapıcam bilmiyorum bu aradada kas gevşetici + ağrı kesici kullanayım bari çok teşekkürler.

kemik ve kas ağrısını az çok anlayabilirsin,garanti olsun diyorsan film çektir,kas ise dediğim gibi bir müddet sonra iyileşir,çok kafa yormana gerek yok,iyi ısın ve kontrollü şekilde doğru ağırlıkları kullanarak hareketleri yap her zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

kemik ve kas ağrısını az çok anlayabilirsin,garanti olsun diyorsan film çektir,kas ise dediğim gibi bir müddet sonra iyileşir,çok kafa yormana gerek yok,iyi ısın ve kontrollü şekilde doğru ağırlıkları kullanarak hareketleri yap her zaman

hala geçmedi bugun deneyeyım dedım çok fena ağrıyor ortopedi bölümüne alıcam dimi randevuyu

• 8 gün olmuş geçmesi lazımdı kas ağrısı olsa.Bende 3-4 kere böyle sakatlandım ayağımdan ve kolumdan.Eğer ezilme olsaydı geçmiş olmalıydı yırttınız sanırım kası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

8 gün olmuş geçmesi lazımdı kas ağrısı olsa.Bende 3-4 kere böyle sakatlandım ayağımdan ve kolumdan.Eğer ezilme olsaydı geçmiş olmalıydı yırttınız sanırım kası

hocam doktora gittim baktı tendonları zorlamışsın dedi 1 jel verdi 1 hafta hafif çalış dedi ama ben 1 haftadır zaten hafif çalışıp başka bi jel kullanıyordum şuan 5 gün oldu gene aynı gidicem bu sefer sizce ne kadar ara verdirtir zaten 3 aydır gidiyorum bırakırsam başa dönerim.
  • quote:

quote:

8 gün olmuş geçmesi lazımdı kas ağrısı olsa.Bende 3-4 kere böyle sakatlandım ayağımdan ve kolumdan.Eğer ezilme olsaydı geçmiş olmalıydı yırttınız sanırım kası

hocam doktora gittim baktı tendonları zorlamışsın dedi 1 jel verdi 1 hafta hafif çalış dedi ama ben 1 haftadır zaten hafif çalışıp başka bi jel kullanıyordum şuan 5 gün oldu gene aynı gidicem bu sefer sizce ne kadar ara verdirtir zaten 3 aydır gidiyorum bırakırsam başa dönerim.

Korkma bıraksan en başa dönmezsin kolundan daha önemli değil zaten.Ben vg yaparken değil basketbol oynarken sakatlamıştım ilk hafta kolumu bükemedim bile dirseğimin oradan kıramıyordum kolumu.3 haftaya düzelmişti.Ayağımda bileğimde olan 1.5 hafta sürmüştü değişir yani

• quote:

quote:

Geçmiş olsun. Kas ağrısıdır o dediği gibi doktorun da zedelemişsin. Ben de zaman zaman göğüs, arka omuz, tricepslerimi bu şekilde zedelediğim oldu. Eğer bandaj varsa sararak git bir nebze ağrıyı dindirir. Onun dışında ağırlık arttırmadan çalış bir süre zaten geçicektir. O kolun gösterdiğin yerdeki kaslar normal zamanlarda bile bir müddet ağrıyabiliyor zedelemeyip de ağırlık arttırdığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

quote:

Geçmiş olsun. Kas ağrısıdır o dediği gibi doktorun da zedelemişsin. Ben de zaman zaman göğüs, arka omuz, tricepslerimi bu şekilde zedelediğim oldu. Eğer bandaj varsa sararak git bir nebze ağrıyı dindirir. Onun dışında ağırlık arttırmadan çalış bir süre zaten geçicektir. O kolun gösterdiğin yerdeki kaslar normal zamanlarda bile bir müddet ağrıyabiliyor zedelemeyip de ağırlık arttırdığında.

sağolun inşallah geçer 1 ay olcak nerdeyse hafif çalışmaya dikkat ediyorum .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynısı bende de meydana gelmişti o doğru hareketi ağır kiloyla yapmaktan kaynaklanıyor kaldırabiliyorsun ama normale göre fazla geliyor vücuda bende 2-2,5 ay arası sürdü ama hep spor yaptım ağrıyı takmadım geçti. Şuanda valla taş gibi oralarım yani ağır kilodan dolayı acıma varsa özellikle dene mesela markete gittiğinde bir poşeti o elle kaldırırken acı hissediyorsan bir şey olmaz orayı zorla ki gelişsin sertleşsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynısı bende de meydana gelmişti o doğru hareketi ağır kiloyla yapmaktan kaynaklanıyor kaldırabiliyorsun ama normale göre fazla geliyor vücuda bende 2-2,5 ay arası sürdü ama hep spor yaptım ağrıyı takmadım geçti. Şuanda valla taş gibi oralarım yani ağır kilodan dolayı acıma varsa özellikle dene mesela markete gittiğinde bir poşeti o elle kaldırırken acı hissediyorsan bir şey olmaz orayı zorla ki gelişsin sertleşsin.

hocam yorumunuz için çok teşekkürler moralim çok bozuktu bir nebze düzelttiniz .

• benimde geçmedi hala bileğim doktor yumuşak doku ezilmesi dedi 1.5 aydır çekiyorum ağrıyı 2 kutu hap bitirdim 1 tane krem bitirdim genede geçmedi yarın ozon yağı alcam iyi geliyormuş bi araştır sende kullan derim aktarlarda varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kammer141b -- 27 Mart 2013; 21:53:59 >
  • Ayni sorun tam o dediğin yerde bendede var sağa ve sola tam döndüremiyorum kolumu baya olmuş yazalı fakat geçti mi kolun ve neler kullandın bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: @_SaMeT_@

Ayni sorun tam o dediğin yerde bendede var sağa ve sola tam döndüremiyorum kolumu baya olmuş yazalı fakat geçti mi kolun ve neler kullandın bilgilendirirsen sevinirim

tabi bende döndürme değilde daha çok kaldırma işlemlerinde fena şekilde ağrıyordu hafif kilolarla çalıştım hocam bı jel önermişti etki etmedi tabi doktora gittim tendonlarını incitmişsin dedi reparil adlı jel vermişti onu sürdüm 1 hafta sonunda ağrılar az çok dinmişti ancak sporu bırakmak gibi bir niyetim yoktu şöyleki üzerinden baya bir ay geçmesine rağmen bundan 2 ay önce falan tamamen geçti diyebilirmiyim bilmiyorum ancak şuan sıkıntım yok .
  • Bendede Bilek güreşi sonucu Biceps teki tendomlarda iltihap olmuştu tam 1.5 ay da gecti
    Vg yapan gençler Sakın bilek güresine girmeyin Hatta Karsınızdakine vg çalışıyorsa intihar gibi bisey benden solemesi
  • Benim de iki dış kol kaslarımla ilgili sıkıntım var yaklaşık 5 aydır çekiyorum bu ağrıyı ne fizik tedavi doktoru ne ortapedici bir çozüm bulamadı ilaç ve kremlerde faydasız kaldı bu durumdan müzdarip olanlar ne çözüm buldunuz? nasıl bir tedavi yöntemi kullandınız? ve nasıl kurtuldunuz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.