Şimdi Ara

kolumda atatürk dövmesi var memur olamazmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce bir konuda gördüm memur olmak istemiyorsun galiba gibi birşeyler yazıyordu. bende tam açık yerde bileğimde atatürk dövmesi var,sorun olurmu ki memur olmak istesem veya polis vs ?

askerde sorun çıkarmı ?

• hiç bişe olmaz
  • Böyle birşeyi düşünmen bile mantıksızlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende merak ettim çıkar mı?
  • ne bileyim öyle bir düşünce oluştu şuan ki hükümet malum.
    zaten beni böyle kabul etmeyen bir yeri ben kabul etmem orası ayrı bir mesele
  • Atatürk dövmesi'de dövme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caris Esterama Di Raizel

Atatürk dövmesi'de dövme.

anlamadım tam olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

biraz önce bir konuda gördüm memur olmak istemiyorsun galiba gibi birşeyler yazıyordu. bende tam açık yerde bileğimde atatürk dövmesi var,sorun olurmu ki memur olmak istesem veya polis vs ?

askerde sorun çıkarmı ?

askerde askerlik yapmayı diyosan sorun çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

Orijinalden alıntı: Caris Esterama Di Raizel

Atatürk dövmesi'de dövme.

anlamadım tam olarak

demek istiyoki arkadaş, atatürk dövmesi dövmeden sayılmıyomu neden ayrı bir kategoriye girecek diyor ki bence mantıklı. mülakat usulüne göre gireceğin memurlukta elenme sebebin olabilir dövme.
  • dövmeli olanlar memur olamaz diye bir kanun yok diye biliyorum ama askerliğin bazı alanlarında sorun çıkabilir...

memuriyette sadece belirli bir kıyafet ve saç, sakal kanunu vardır.. bunlara uyman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 9 Aralık 2012; 20:08:51 >
  • Bu hükümette içeri bile atarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildiğim memurlarda görünür bölgede dövme olmaması lazım
  • işyerinde görünmemesi lazım sadece yani ellerinde yüzünde boynunda falan değilse sorun çıkmaz
  • Yazın kısa kolda belirgin bir şekilde görünüyorsa uzun kollu gömlekle takılırsın.
  • abilerin elinin olduğu hiç bi yerde rahat vermezler sana ;)
  • Memurluğu bilmiyorum ama polislikte sıkıntı olabilir belki; araştırmak lazım.
  • polıs yada asker olaman orası kesınde onun harıcınde kamuda bır sorun olmaz sanırım
  • fethullah gülen'in dövmesini yaptırsan değil memur, müsteşar bile olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

dövmeli olanlar memur olamaz diye bir kanun yok diye biliyorum ama askerliğin bazı alanlarında sorun çıkabilir...

memuriyette sadece belirli bir kıyafet ve saç, sakal kanunu vardır.. bunlara uyman yeterli

Son zamanlarda sana ne oldu ya hiç trollük yapmıyorsun
  • Devleti kuran adamın ismini dövme yaptırıyorsun ve o devlet seni sırf bu nedenden dolayı işe almıyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.