Şimdi Ara

Koluma sağlık ocağı istemiyorum, iyi bir akıllı saat almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tansiyonumu nabzımı ya da ekg mi ölçmek istersem sağlık ocağına giderim. Bana sadece güzel bir saat lazım, özet geçeyim:

- şarjı iyi gitsin. Hatta çok iyi gitsin.
    - el yüz yıkama ve normal yüzmede su kaçırmasın
    - görünümü şık olsun, çok fazla arayüz seçeneği olsun.
    - sağlam olsun, en az bi 3 yıl gitsin
    - bütçe maks 800 tl
    - telefonla konuşma, youtube, whatsupp gibi gereksiz detaylar istemiyorum, onlar zaten telefonda var
    - adımlarımı saymasına ihtiyacım yok, gerekirse kendim sayarım, sağlıkla ilgili hiçbir veri istemem. Spor yapıyorum, telefon uygulamaları bana yetiyor

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoxelans -- 1 Haziran 2020; 23:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HTC Touch Diamond 2
  • Akıllı saatin yapabileceği hiçbir şeyi istemiyorsunuz sanırım sizin aradığınız kol saati

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

Akıllı saatin yapabileceği hiçbir şeyi istemiyorsunuz sanırım sizin aradığınız kol saati
    sıkıldığım zaman görünümünü değiştirebilmem ancak akıllı saatin yapabileceği bir şeydir. normal bir kol saati alıp hep aynı görünüme mahkum olmak istemiyorum. bu tarz şık bir şey olsa eminim benim gibi düşünen birçok kişi tercih edecektir. kullanmayacağım detaylara para ödemek istemiyorum.

HTC Touch Diamond 2
  • Amazfit GTS veya GTR var 800 lira civarında, arayüz yüklemek de uygulama üzerinden basit.Aksesuar olarak takacaksanız tasarımı daha şık ve sağlam olduğunu düşündüğüm 800 lira civarında Huawei Watch GT var fakat Huaweide uygulama üzerindeki arayüz seçenekleri sınırlı, harici olarak yüklemeniz gerekiyor çok zor bir olay değil yine de. Bunlar 2 hafta ve siz hiçbir şey yapmayacağınız için muhtemelen çok daha fazla dayanacak pil ömürleriyle ihtiyacınızı karşılar.

Orijinalden alıntı: necoxelans

sıkıldığım zaman görünümünü değiştirebilmem ancak akıllı saatin yapabileceği bir şeydir. normal bir kol saati alıp hep aynı görünüme mahkum olmak istemiyorum. bu tarz şık bir şey olsa eminim benim gibi düşünen birçok kişi tercih edecektir. kullanmayacağım detaylara para ödemek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    İyide o dediğin arayüz sadece kolunu kaldırınca 5 saniye yanıp sönecek, kimse göremeyecek. Kolunda siyah camlı bir saat olacak. Senin aradığın akıllı saat değil arkadaşın dediği gibi kol saati. Şu anki ekran ve pil teknolojisi ile yakın bir gelecekte arayüz devamlı açık ekran yanması olmayan saat çıkması zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.