Şimdi Ara

koltuk kolçağını nasıl silebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sgltuning.com/modules/catalog/products/pr_01_1482_max.jpg

bezi silerken kirin alttaki süngere geçmesi durumuda olabilir

http://www.minderciotodoseme.com/FileUpload/ks179380/UrunResim/9701497.jpg

bezi nasıl neyle silebilirim,kısa kollu tişört gibip dayadığım için yağ kir kılıfı kahverengi yapmış

• be sabun kullansam alttaki süngere geçer
  • Hocam BİM'den kırmızı şişede genel temizlik spreyi var adını bilmiyorum temizlik reyonunda direk gözüne çarpar. 2.50 Tl fiyatı onu alıp sıkıyorsun süngerle ovalayıp 2 dk sonra nemli bezle üstünü köpüğü çıkana kadar bastırarak siliyorsun. Sonra kuruyunca tertemiz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Hocam BİM'den kırmızı şişede genel temizlik spreyi var adını bilmiyorum temizlik reyonunda direk gözüne çarpar. 2.50 Tl fiyatı onu alıp sıkıyorsun süngerle ovalayıp 2 dk sonra nemli bezle üstünü köpüğü çıkana kadar bastırarak siliyorsun. Sonra kuruyunca tertemiz oluyor.

aspirine miydi neydi ara sıra gelıo
  • Aynı kolçaktan paliomda var geçen gün direk kolçağı çıkarıp üstündeki döşemeyi söktüm arap sabunu + sert el fırçası ile ilk günkü gibi oldu 1 gecede kurudu.
    Kolçağı çıkarmak için kolçak ile koltuğun birleştiği yerde nasıl deyeyim u şeklinde bir tel var o teli oradan çıkarıp yan yolcu koltuğuna geçip kolçağı sağ sol çevirerek kendime çekerek çıkardım umarım anlata bilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastson59

Aynı kolçaktan paliomda var geçen gün direk kolçağı çıkarıp üstündeki döşemeyi söktüm arap sabunu + sert el fırçası ile ilk günkü gibi oldu 1 gecede kurudu.
    Kolçağı çıkarmak için kolçak ile koltuğun birleştiği yerde nasıl deyeyim u şeklinde bir tel var o teli oradan çıkarıp yan yolcu koltuğuna geçip kolçağı sağ sol çevirerek kendime çekerek çıkardım umarım anlata bilmişimdir.

kolçak çıkınca zaten fermuarı var ve kılıf çıkıyor makinada yıkarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.