Şimdi Ara

KOLTUK ALTI TERİNİ NASIL ENGELLEYEBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
98.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eewt çözüm önerilerininizi bekliyorummm

• terlememenin önemli sağlık sorunları doğurduğunu biliyormusun?
  • nivea deo stick kullanıyorum ben
  • hocam biliyorumda valla bazen insan utanıo canm..tshirt giyemez oluoz walla

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

terlememenin önemli sağlık sorunları doğurduğunu biliyormusun?
  • bu dediğin telemeyi engelliyomu
    quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

nivea deo stick kullanıyorum ben
  • nivea ve rexonanın bu tarz ürünleri var yaz aylarında gerekli tabi.ama insanlık hali oldugunuda unutmamamız gerek.
  • Terlemeyi engelleyemezsiniz. Terleme vucudun en doğal reflekslerinden biridir.
    Ancak kokuyu ve bir derece ıslaklığı engelleyebilirsiniz. Bunun içinde piyasada onlarca (pudralı - pudrasız) deodorant var. Sabahları çıkmadan önce duş alır, kuru tene bu deodorantları uygularsanız, bir derece önüne geçersiniz. Ancak tamamen terlemeyi ortadan kaldırmak mümkün olmadığı gibi, sağlıksızda olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kullanırsan kullan olmuyor kardeş illa terliyoruz sadece terin kokusu önlenmiş oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Terlemeyi engelleyemezsiniz. Terleme vucudun en doğal reflekslerinden biridir.
    Ancak kokuyu ve bir derece ıslaklığı engelleyebilirsiniz. Bunun içinde piyasada onlarca (pudralı - pudrasız) deodorant var. Sabahları çıkmadan önce duş alır, kuru tene bu deodorantları uygularsanız, bir derece önüne geçersiniz. Ancak tamamen terlemeyi ortadan kaldırmak mümkün olmadığı gibi, sağlıksızda olur.

nemli tene uygulanınca daha iyi oluyor o kadar terliyorum terliyorum eve bi geliyorum sadece deodorantın kokusu geliyor burnuma. Rexona bu konuda 1 numara bence
  • Terleme Vicudun Toksinlerden Kurtulmasıdr.
    Terlemeyi Önlemek Arınmayı Engeller.
    Eğer Olsun Genede Terlemişcem Diosan Koltuk Altı Ter Bezlerini Aldır.(Bilgim Yok Sadece Haberlerde Görmüştüm)
  • Terleme engellenmez

Kokusu engellenir Yalnış şeyler yazmayın

Bende Rexona kullanıyom

Koltuk altına sürülenden
  • doğru sölüonuzda genede koltuk altında ter ii gözükmüo..bnm amacım teri azaltmak yani orayı kuru tutmak??
    quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

Terleme Vicudun Toksinlerden Kurtulmasıdr.
    Eğer Olsun Genede Terlemişcem Diosan Koltuk Altı Ter Bezlerini Aldır.(Bilgim Yok Sadece Haberlerde Görmüştüm)
  • görüom bazı insanlarda çok ufak daire şeklinde oluo koltuk altında ter yani hiç gözükmüo bile buda en sıcak havada düşün yani
  • Arkadaşım onların toksinleri daha azdır. Veyatta bol bol işemiştir felan toksin bitmiştir adamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoş12

doğru sölüonuzda genede koltuk altında ter ii gözükmüo..bnm amacım teri azaltmak yani orayı kuru tutmak??
    quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

Terleme Vicudun Toksinlerden Kurtulmasıdr.

ter izi kalsın ne olacak ki?? millet seni işaret edip gülecek mi? veya seni aşağılayacaklar mı? koku olması görüntüden daha berbat bir durumdur kanımca.

• Beyler ben de aynı sorundan şikayetçiyim ama benim sorunum koltukaltı değil de, bel ve sırt bölgesi. Diğer insanların bana mısın dediği günlerde benim t-shirtümün arkası kısa sürede su içersinde kalıyor. Ben de haliyle bu havalarda içime atlet giymek zorunda kalıyorum. Büyük bi ihtimal yakında doktora gidicem.
  • evden çıkmadan oraya peçete koy terini alır şaka bir yana ter bezlerini aldır haberlerde görmüştüm iğne falan vuruyorlar
  • İnsan doğasında pis kokar zaten sizin yapmanız gereken onu engellemeye çalışmak.
  • bu ter bezi aldırma mevzusunda sadece aşırı ter üreten bezler alınıyor hepsini almıyorlar sonuçta yine de terliyorsunuz
  • Koltuk altina epilasyon yaptir. Bircok arkadasim ve annem zamaninda yaptirdigi icin terleme merleme olmuyor hic. Tavsiye ederim. Bende o derece terleme olsaydi bende yaptirirdim..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.