Şimdi Ara

KOLTUK ALTI TERİNİ NASIL ENGELLEYEBİLİRİM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
98.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Lo@ding

terlememenin önemli sağlık sorunları doğurduğunu biliyormusun?

Terlemek aksine iyi birşeydir, sağlık sorununa işaret falan değildir.
  • Ter-Kur var ezcanelerde satılır, 3-5 lira civarında..
    Bir dene belki faydasını görebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LSG

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

terlememenin önemli sağlık sorunları doğurduğunu biliyormusun?

Terlemek aksine iyi birşeydir, sağlık sorununa işaret falan değildir.

Bazı yerlşerin terlemesi bazı sağlık sorunlarına işaret olabiliyo... mesela guatr ı olanların bazı yerleri daha fazla terler.... ama terleniyosa ille de bi sağlık sorunu olacağını göstermez bu tabi.. benim koltuk altı el ve ayaklar aşırı terliydu (Hiperhidrozis hastalığı) ... sonra ameliyat falan oldum....
  • baboşlar yarın yeni bir yöntem denicem koltuk altıma peçete bantlayıp öle çıkacam dışarı!bakalım bu sefer nasıl olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoş12

baboşlar yarın yeni bir yöntem denicem koltuk altıma peçete bantlayıp öle çıkacam dışarı!bakalım bu sefer nasıl olacak?

Deneme bence
  • 1,5 yıl geçti çözebilen varmı?
  • Çok uzun süredir kullandığım Forever Living Products'ın ALOE Ever-Shield deodorant stickini tavsiye ediyorum. Diğerlerine göre çok çok daha etkili olduğunu göreceksiniz.
  • hort olcak ama çözen var mı,
    durduk yere koltuk altı terlemesini
  • Ajdar şahdamarım yazdım bu konu çıktı
  • takip & hort :D
  • çözebilen var mı
  • Birçok krem, antiperspirant falan kullandım. Bazıları biraz kurutuyor. Fakat yine de tam kuruma sağlayamıyor bende.
    ETS ameliyatı oldum zaten forumda onu da yazmıştım. Başarısızlıkla sonuçlandı ve bir çok yan etkisi oluştu.
    Olduğuma bin pişman oldum. Koltuk altı pedleri kullanmaya başladım. Onlarda kırışıp buruşup bir işe yaramaz oluyor.
    Çıldıracağım. Mecburen gömlek giymek zorundayım iş nedeniyle.
    Bazen öyle oluyor ki ağlama noktasına geliyorum. Bu nasıl bir pisliktir ya RÂB.
    Arkadaşlar farklı bir yöntem kullanan var mı?
    Benim düşüncem kollu atlete bir şeyler eklemek gibi. Ama tam olarak nasıl olacağını düşünemiyor ve yapamıyorum.
    O ter illaki oradan çıkacak. Çıksın fakat en azından dışarıdan gözükmesin. Bence bunun kurtuluşu böyle olmalı.
    Fikirleriniz nelerdir. Ter emici atlet falan mesela. ya da koltuk altına birşeyler eklenmiş atlet... var mı böyle bir şey
    Pedler pek işe yaramıyor. Hele hele Türk malı ped kullanmıştım. Tam facia.
    Help me diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz57 -- 3 Temmuz 2012; 20:04:52 >

• Bende de aynı sorun var. Rezalet bi şey. Deodorantların teri azaltacağını düşünmüyorum. Haftaiçi gidip terkur denen mereti alacam sonuçları yazarım buraya. Umarım işe yarar.
  • Yaz günlerinde her gün ılık su ile duş al. ikincisi deotak diye bir ürün var onu kullabilirsin. Banyodan sonra koltukaltına süreceksin 7 gün boyunca etkili. sadece eczanelerde satılıyor.
  • Aynen Çok Terliyorum deatox Dediler Bi Bİlginiz Varmı Nasıl ?
  • Ya gözümden kaçtı yada kimse hakikaten yazmamış.

Koltuk altı terlemesini kesen,benim için mucize bir ilaçtır.Bu ilacı kullanmadan önce koltuk altınız temiz olmalı.Ama temizlik günü kullanırsanız yakabiliyor.Örnek , pazartesi koltuk altı temizliği,salı günü akşam yatmadan önce duş alıyorsunuz.Duştan sonra koltuk altı kuruyunca ( isterseniz fön makinasıyla kurutun) bu ilacı sürüyorsunuz.Artık havalar sıcaklaştı o yüzden üstünüze bir şey giymeden o şekil yatın uyuyun.Uyandığınızda duş alabilrisiniz.Hatta herhangi bir deodorant bile sıkabilirsiniz.Etkisini kaybettirmiyor.Bu ilacı 2-3 gün bir kullanın.Bir damla ter olmayacak.Hemde kullandıktan bir sonraki gün başlıyor bu olay.

İlacın adı : Driclor her eczanede bulunmuyor bazen.O yüzden eczanelerde yoksa bile eczane sipariş verirse verdirin.Ufak boyu 35 tl büyük boyu 70 TL.Beyaz bir kutu.Roll-on şeklindedir.

Not: ilacı sürdünüğüzde kaşıntı olacak koltuk altınızda.Bu sizi rahatsız edecek.Ama mümkün olduğunda koltuk altı kenarlarından kaşımaya çalışın.İlacın değdiği yerde ter olmuyor.Parmak uçlarınıza değerse ilaç,ertesi gün parmak uçlarınızda baya bir kuruluk hissediyorsunuz.Bu belki rahatsız eder sizi diye uyarıyorum.

Yan etkisi yoktur.Güvenlidir.1 kez akşamdan sürerseniz,4-5 gün kupkuru kalıyor.Bende öyle oldu şahsen.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbkomurcu -- 20 Nisan 2015; 2:09:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fbkomurcu

Ya gözümden kaçtı yada kimse hakikaten yazmamış.

Koltuk altı terlemesini kesen,benim için mucize bir ilaçtır.Bu ilacı kullanmadan önce koltuk altınız temiz olmalı.Ama temizlik günü kullanırsanız yakabiliyor.Örnek , pazartesi koltuk altı temizliği,salı günü akşam yatmadan önce duş alıyorsunuz.Duştan sonra koltuk altı kuruyunca ( isterseniz fön makinasıyla kurutun) bu ilacı sürüyorsunuz.Artık havalar sıcaklaştı o yüzden üstünüze bir şey giymeden o şekil yatın uyuyun.Uyandığınızda duş alabilrisiniz.Hatta herhangi bir deodorant bile sıkabilirsiniz.Etkisini kaybettirmiyor.Bu ilacı 2-3 gün bir kullanın.Bir damla ter olmayacak.Hemde kullandıktan bir sonraki gün başlıyor bu olay.

İlacın adı : Driclor her eczanede bulunmuyor bazen.O yüzden eczanelerde yoksa bile eczane sipariş verirse verdirin.Ufak boyu 35 tl büyük boyu 70 TL.Beyaz bir kutu.Roll-on şeklindedir.

Not: ilacı sürdünüğüzde kaşıntı olacak koltuk altınızda.Bu sizi rahatsız edecek.Ama mümkün olduğunda koltuk altı kenarlarından kaşımaya çalışın.İlacın değdiği yerde ter olmuyor.Parmak uçlarınıza değerse ilaç,ertesi gün parmak uçlarınızda baya bir kuruluk hissediyorsunuz.Bu belki rahatsız eder sizi diye uyarıyorum.

Yan etkisi yoktur.Güvenlidir.1 kez akşamdan sürerseniz,4-5 gün kupkuru kalıyor.Bende öyle oldu şahsen.

Saygılar

Tekrar hortlatayım
    Driclor kullandım fayda etmedi 1 gram bile azalmadı yok mu yardım edicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.