Şimdi Ara

Koltuk altı kılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler jilet tahriş ediyo , çokta kaşındırıyo. Başka nasıl alırız , yakın demeyin

Koltuk Altı Kılı Nasıl Alınır

Koltuk altı kılları, vücudun doğal bir parçasıdır ve çoğu kişide ergenlik döneminde gelişir. Bazı kişiler koltuk altı kıllarını estetik nedenlerle almak isteyebilirken, diğerleri kişisel hijyen tercihleri nedeniyle tercih edebilir.

Koltuk altı kıllarını almanın birçok farklı yolu vardır. En yaygın yöntemler şunlardır:

• Tıraş: Koltuk altı kıllarını almak için en hızlı ve kolay yollardan biri tıraş etmektir. Ancak tıraş, kıl köklerini çıkarmadığı için kılların kısa sürede yeniden çıkmasına neden olabilir.
    • Epilasyon: Epilasyon, kıl köklerini çıkarmak için elektrik akımı kullanan bir yöntemdir. Epilasyon, tıraşa göre daha uzun ömürlü sonuçlar verir ancak daha ağrılı olabilir.
    • Bakım kremi: Bakım kremleri, içinde bulunan kimyasallar sayesinde kılları zayıflatarak dökülmelerini sağlar. Bakım kremleri nispeten ağrısız bir yöntemdir ancak kıl köklerini çıkarmadığı için kılların yeniden çıkmasına neden olabilir.
    • Lazer epilasyon: Lazer epilasyon, kıl köklerini hedeflemek için lazer ışığı kullanan bir yöntemdir. Lazer epilasyon, kalıcı sonuçlar verebilir ancak birkaç seans gerektirebilir ve diğer yöntemlere göre daha pahalıdır.

Hangi yöntemi seçerseniz seçin, koltuk altı kıllarınızı almadan önce cildinizi temizlemeniz ve nemlendirmeniz önemlidir. Bu, tahrişi ve batık tüyleri önlemeye yardımcı olacaktır.

Koltuk altı kıllarını almayı düşündüğünüzde, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmanız önemlidir:

• Cildinizin hassasiyeti
    • Ağrı toleransınız
    • Bütçeniz
    • İstediğiniz sonuçlar

Koltuk altı kıllarını almanın sizin için doğru karar olup olmadığından emin değilseniz, bir dermatoloğa danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tüy dökücü köpük
    Koltuk altı için slim subwoofer
    13 yıl önce açıldı
    Koltuk Altımda Şişlik Var
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bomba at.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • Ordaki deriyi kes, ama kılların köklerini aldığından emin ol. Sonra orayı koli bandıyla bantla.

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

Beyler jilet tahriş ediyo , çokta kaşındırıyo. Başka nasıl alırız , yakın

Ben yazcaktım

Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 240ML |Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M
  • ağda, doktor eldiveni, tüy dökücü krem, cımbız , lazer epilasyonu, ip
  • Sadece 3-5 defa jiletle aldım sonrasında bir süre yaktım daha sonra epilatör ama epilatör fena acıtıyor, epilatörle alındığı gün koltuk altına deyince yanıyor, tabi daha önce biraz jiletle alıp kalınlaştığından..

Ama jilet hiç iyi bir yöntem değil tüy dökücülerde kalınlaştırıyor deniyor.. Yakmak denenebilir ama tamamen alamıyoruz bu şekilde de yani tertemiz olmaz ama idare eder bayağı bir, ya da epilatörle devam edeceksin zamanla azalacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 29 Temmuz 2011; 13:48:32 >

Seansı 50 lira gittiğim yerde. 3. seansa 1 ay önce gittim, tek tük çıktı şimdi, çok az var. İki hafta sonrasına da randevu aldım. Tamamiyle biter heralde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.