Şimdi Ara

Koltuk suni derimi olsun kumaş mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birazdan sipariş vercem suni deri mi olsun kumaş mı?

Suni deri

Kumaş

http://www.hepsiburada.com/adore-easy-plus-kolcakli-bilgisayar-sandalyesi/productDetails.aspx?categoryid=624457&productid=mrrprd_ofisvlt0221&mr=4

Kirlenmesin, terletmesin, rahat olsun Sizce hangisi?

Ekleme: Evde kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 29 Eylül 2009; 0:29:12 >

• kumaş
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

kumaş

Hb den kumaşın grisini siparişini vermiştim. Gri ve siyah renk varmış. Siyah solar diye düşündüm gerçi güneş girmiyor odaya.

Sonra hızlı aldan deri olanı gördüm. Bi sorayım dedim.

Evde kullanacağım
  • vallaha bende kumaş var ve berbat oldu. Yıkanmıyorda. Çok fena saçı topluyor içine hapsadiyor ya çıkmıyorda. Birdaha alırsam deri alıcam ya da şu delik delik bezli olanlar var onlardan alıcam. Büro sit var ama hiç rahat ve ergonomik değil yav

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• arkadaşlar ben evimdeki koltuklari kaplattırcam bana burada 12 mılyon dedıkler metresıne 30 metre laızm..ben kıbrısta okuyorum..turkıyedeki kumas fiyatlarindan haberı olan bır kısı bana yardım ederse cok sevınırım..
    Araç kaplama ve koltuk döşeme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suni deri kullan derim. 3,5 Yıldır kullanıyorum tık yok... Hem kuşama çay döküldüğünü düşünsene, iz kaldır, yıpranır... ama suni deride hiçbi problem yaşamazsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.