Şimdi Ara

KOLTUK ALTI ÇOK TERLEYENLER İÇERİ !!1! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
26
Favori
33.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkesterone

Terlemekten zarar gelmez, hele ki koltuk altı gibi pek hava almayan bir bölgenin terlemesi normaldir. Terlemeyeceğim diye kimyasallara bulaşmayın. Haa çok çok rahatsız edercesine terliyorsanız doktora gidin o size ilaç önersin.

Aynen katılıyorum. Onun yerine kilo vermeye bakın. Eğer zayıfsanız bir problem vardır doktora görünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar uyarmış bende uyarayım. Terleme olmasın kanser mi olsun istiyorsunuz? Kozmetik sanayi servetine servet katmak için metro-seksüellik akımını başlattı. Neymiş efenim terlemeyecek, kokmayacak, onların ürettiği alüminyumlu kanserojen ürünlerle ter bezi gözeneklerimizi tıkayacakmışız. Ben almayayım. Az yada çok terleyeceksiniz, bundan kaçış yok. Kokmamak için de gün içerisinde su ve doğal sabunla ilgili bölgeleri temizleyeceksiniz. Başka yolu yok.
  • Koltukaltı terlemesini önleyen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Koltukaltı terlemesi durunca buradan gelecek vücudun başka yerinden çıkıyor mu? Buna dikkat ettiniz mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Koltukaltı terlemesini önleyen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Koltukaltı terlemesi durunca buradan gelecek vücudun başka yerinden çıkıyor mu? Buna dikkat ettiniz mi hiç?

Çıkıyor. Ben driclor sürüp yattigim gecelerde uyandigimda t-shirt falan baya nemli oluyor vucudumun terledigini hissediyorum. Kışın bile oluyor hatta.

O yüzden ter kendini bi şekilde attığı için sorun yapmiyorum pek kendime. Hafta da 1 2 kere sürüyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: evliya-ı rap

tişört giyemiyodum 100 metre yol yürüsem sırılsıklam oluyodu en sonunda bi ilaç buldum 2 kere kullandım gece yatarken size yemin ederim sporda bile koltuk altım terlemedi. İlacın adı Driclor koltuk altı gibi sürüyosunuz gece yatarken ertesi gün çıkarken üstüne deodrant sıkın ve rahat olun kesinlikle terlemiyosunuz. Allah bunu yapandan razı olsun ya

kardeşim medikalci yarın sorayım bakalım doğruysa eğer

Forumda daha once konusmustuk bu konuyu iki senedir drivlor kullanirim. Ayda bir kere suruyorum ter mer yok hayat kalitem artti. İnanmayanlar alsin denesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

quote:

quote:

tişört giyemiyodum 100 metre yol yürüsem sırılsıklam oluyodu en sonunda bi ilaç buldum 2 kere kullandım gece yatarken size yemin ederim sporda bile koltuk altım terlemedi. İlacın adı Driclor koltuk altı gibi sürüyosunuz gece yatarken ertesi gün çıkarken üstüne deodrant sıkın ve rahat olun kesinlikle terlemiyosunuz. Allah bunu yapandan razı olsun ya

Forumda daha once konusmustuk bu konuyu iki senedir drivlor kullanirim. Ayda bir kere suruyorum ter mer yok hayat kalitem artti. İnanmayanlar alsin denesin.

Deneyecem bakalım inşallah güzel bi sonuçta ben alırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

quote:

quote:

Deneyecem bakalım inşallah güzel bi sonuçta ben alırım

Yüzde yüz çözüm driclor

• Driclor'un etkinliği ve yan etkileri çok merak edilen bir konu olduğundan 1 yıldır haftada bir defa kullanan bir hekim olarak deneyimlerimi ve görüşlerimi paylaşayım istedim.

1. Etkinlik: Bende ilk kullanımdan itibaren etki gösterdi. Eskiden kışın bile koltuk altlarım ıslak olurken şimdi yaz aylarında spor yaptığımda dahi koltuk altlarım terlemiyor.

2. "Terlemek fizyolojik bir olay. Koltuk altı terlemediği zaman bunun zararı olmaz mı?" bu soru birçok kişinin aklına gelmiş. Koltuk altınız terlemiyor ama o bölgeden atamadığınız sıvıyı gövdeden, kollardan, diğer bölgelerden atıyorsunuz.

3. Yan etki meselesi: Sürdükten sonra yarım saat-1 saat kadar süren bir kaşıntı oluyor. Onun dışında koltuk altınızı traş ettikten sonra ilk 1-2 gün kullanmayın, tahriş edebiliyor. Haftada bir defa kullanacaksanız koltuk altı temizliği ile Driclor kullandığınız gün arasında 3-4 gün bırakırsanız bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.

4. Kanserojen olabileceğine dair söylentiler var. Yüksek miktarda alüminyum içerdiği için (Alüminyum'un DNA üzerine olumsuz etkileri olabiliyor) uzun dönem kullanımında kanserojen (özellikle meme kanseri) etki yapabileceğine dair görüşler var. Ancak bu konuda yapılmış; sayıca fazla hastanın dahil olduğu, hastaların uzun süre takip edildiği ve kanserojen etkinin araştırıldığı bir bilimsel çalışma yok. Dolayısıyla uzun dönem kullanımda Driclor'un kanserojen olduğunu da kanserojen olmadığını da söylemek şu an elimizde var olan bilgilerle mümkün değil. Dolayısıyla kullanıp kullanmamak, bu riski alıp almamak size kalmış.

5. Sonuç olarak oldukça etkili bir ürün olmakla beraber uzun dönem kullanımında sağlık problemleri yaratıp yaratmadığı henüz çok iyi bilinmiyor. Kullanıp kullanmamak size kalmış, karar sizin..

6. Bu tarz ürünler kullanmak istemeyen ve çok fazla terleyen kişiler ETS (Endoskopik Torakal Sempatektomi) adı verilen işlemle ilgili bir göğüs cerrahından bilgi alabilirler.

• Bu konuya ne zamandır yazacağım unutuyorum. Yorumları okudum aslında genel olarak sorularımın cevapları var. Yine de insan çekiniyor. Geçen seneden beri koltuk altımda terleme oluşuyor. Kötü kokma durumu kesinlikle yok. Parfüm, deodorant kullanmadan evden çıkmam. Ama kısa süreli bir iz oluşuyor. Yaz da geldiği için bu tür araştırmalara gittim. Eczacı bir tanıdığıma da danışacağım. Ancak kaşıntı olayı biraz tedirgin etti beni. 1 yıl olmuş konu açılalı, uzun süre kullanan arkadaşlar yine güncel bir yorum yaparlarsa sevinirim.
  • Vay be . Ne çekmiştim zamanında bu terleme olayından

• Benim vucut degilde yüzüm cok terliyo ya onun için napıcaz

• alptugk A kullanıcısına yanıt
    Ben bu ilaci kullandim suan hala elimde var kisin tshirt giysem terliyordum bunu engelledi ama suan asiri aktif mesane hastasi oldum ve bu terlemekten bin kat beter bir sey bu iki olay arasında bir bağlantı olabilir mi hocam ayrıca eskiden hic usumezdim millet kabanla gezerken hirkayla karli havada dışarı cikardim artik cok çok çok üşüyorum ilaci belki 1 yıldır kullanmadim

Keşke eskisi gibi terlesem ama aams olmasam dostlar bence kullanmayın bu ilaci yav bir pislik var bu işte bir dermotolaga gidip konuşun belki daha az marjinal bir ilac vardir bu aninda kesiyor terlemeyi bu işte bir terslik var

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Koltukaltı terlemesini önleyen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Koltukaltı terlemesi durunca buradan gelecek vücudun başka yerinden çıkıyor mu? Buna dikkat ettiniz mi hiç?
    ben de bunu yazmak için girmiştim. Özellikle driclor kullandığımda koltuk altım hiç terlemedi ancak bel, karın ve bacak aralarımda acayip bir terleme başladı. Sanırım vücut buralardan atmaya başladı. Terin en iyi çözümlerinden birisi devamlı su içip tuvalete çıkmak. Çünkü araba motoru misali su içip boşaltmak iel vücut ısısı düşürülüyor. Acı,baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak, çok çok fazla soğuk yiyip içmemek, mesela dolaptan soğuk su çıkardığınızda hemen şişenin etrafı nemlenir, vücudunuz da ortam havasından soğuk olursa nemlenir ter oluşur. şimdilik karbonat yada şap sürüyorum bakteri oluşmasını engellemek için ve koku yapmasın diye.

• kaya tuzu sabunu deneyebilirsiniz ben 2-3 ay önce 4 tl ye almıştım aslında bir iki kerede kullandım sonradan unuttum ama işe yarıyordu deyu hatırlıyorum.

yalnız biraz sürtmeniz lazım tuzu oraya yani once hafif yakabilir en azından doğal

(tuzlayımda kokma) tabiri boş bir tabir değildir,çocuklarda falan kullanılırdı önceden.
  • Terlesin umrumda değil de bazen kötü koku da oluyor. Bunu önlemek için ne yapabiliriz? Yıkamak mı tek çare?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan

Terlesin umrumda değil de bazen kötü koku da oluyor. Bunu önlemek için ne yapabiliriz? Yıkamak mı tek çare?
    Koltukaltı kokusunu önlemek için Deotak kullanın.Eczanelerde satılır.En son 12tlydi.Krem gibi birşey.Temiz koltukaltına bir miktar sürüp yayıyorsunuz.3 gün boyunca leş gibi de terleseniz koku yapmıyor.Terlemeyi de bi miktar inceltiyor.Senelerdir kullanıyorum bi yan etkisini görmedim.İz de yapmıyor.
  • Doktor bu sıcak havada çok doğal diyor, ama ben aşırı terliyorum beyaz tişört giysem 5 dk sonra tişört terden sararır..
    günde 2-3 kez duş alsamda fayda etmiyor, koltukaltına tek çare botox onuda önümüzdeki günlerde deneyimlemiş olurum.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Konudaki yorumlardan ötürü biraz çekiniyorum aslında ama denerim.

• Bugüne kadar Deotakçıydım.Faydasını çok gördüm.Cidden 3-4 gün terleseniz de koku yapmıyor.Şimdi de Driclor sipariş ettim .Bir de onu kullanmak istiyorum.Bu aşırı sıcaklarda bi arkadaşla buluşayım , kafeye oturayım desen kafeye yürüyene kadar ter içinde kalıyorsun.Hadi yüzüm terliyor eyvallah , yanımda peçete taşırım yüzümü silerim ama koltukaltına birşey yapamıyorsun.Bi kere terledi mi o çirkin görüntü kendini belli ediyor.İnsanın ne keyfi kalıyor ne özgüveni.Otobüste vs desen tutunmak istesen kolunu kaldırdığında yine çirkin bir görüntü.Ben en çok yüzümden terliyorum.Driclor kullanınca terleme yoğunluğu başka yere kayıyor sanırım.Sırtım veya gögsüm terlesin dert değil.O çok çirkin bir görüntü oluşturmuyor.Yüzümün daha fazla terleyeceğini de sanmam.Koltukaltı ıslak görünmesin yeter.Bakalım bi deneyeyim sonucu yazarım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.