Şimdi Ara

KOLTUK ALTI ÇOK TERLEYENLER İÇERİ !!1! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
26
Favori
34.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tek çözüm ;

DRİCLOR
  • bende kullanıyorum umarım ilerde bir sıkıntı çıkarmaz
  • kullananlar işe yarıyor mu ? upupu
  • Herkes Doktor, herkes tıpçı mübarek. Şunu çok net söyleyeyim,

Tok açın halinden anlamaz!

Duş al, tshirt degistir surekli diyenler var. Ben zaten her gun dusumu aliyorum, konuyu ter kokusuyla karistiriyorsunuz galiba... Bunun terlemeyi azaltmasiyla ne alakasi var? Benim icin yok en azindan. Tshirt degistirmek nedir? Ben cikmisim evimden tshirt ve şort ile, elimde posetle 3-4 tane tshirt mi tasiyacagim? Zaten 15-20 dakkada 5 karış ter oluyor. Bu hesaba gore benim parami gardrobuma yatirmam lazim...

Deotak kullaniyorum 3 yildir, gercekten kokuyu kesiyor ama artik asiri terlemekten biktim. Birakin el kol hareketleri yapmayi insan icine cikarken utaniyorum. Hadi arkadas ortami neyse, onlar alisiklar ama yeni bi topluluk veya yeni bi ortam?? Insanlarin aralarinda "oha ne kadar terlemis" cumlelerine maruz kalmak ne kadar ozguven dusurucu bilir misiniz?

Insandir terler... Utancak birsey yok... Bunlar fakir tesellisi efendim, geciniz. Siz 5 karis terledikten sonra o terin kuruyup tuzdan dolayi beyaz bir cizgi olusturdugunu, sonra tekrar terleyip o cizgileride aştığını gordunuz mu? Ozguven bir kere zedelendi mi, toplamaniz icin aylara ihtiyaciniz var belki de.

Şimdi ayni durumda olanlar bu kismi dikkatli okusunlar, muhtemelen benle ayni yoldan gececeksiniz.Uzun zamandir ne yapsam diye dusundum. Once gittim koltuk alti pedi aldim. 7 çifti 8 lira idi. Takiyorsunuz fakat gercekten benim gibi terliyorsaniz maximum 1 saat koruyor. E haliyle... Pedinde bir emme kapasitesi var. Resmi ve uzun sure bulunacagin ortam icin yaninda anca 3 cift tasiman lazim oda fazla masraf...

Biz naptik peki, havlu peceteyi 8-16-20-30 kat yapip koyduk koltuk altimiza. Ne oldu? 1.5 saat sonra sanki ustune su dökülmüs gibi geri cikardik.(ayrica rahatsiz ediyor insani)

Basladik internetten arastirmaya. Bu isin botoksu var(pahali), ameliyati var(biçak alti) ve Driclor. Sanirim en populer cozumler bu 3u dedik.

Neyse sonuca gelelim. Internetteki ürünü kullanmamalarina ragmen "zararlidir kesin yea" yorumlarina ragmen bugun direk aldim. Gece deneyecegim, 3-4 gune edit yaparim. Benim terlememi cozerse heralde herkesinkini cozer.

Not: bu urunun ilk kullanimlarda yan etkisi olursada pişman olmayacagim,birakiriz gecer sonucta. En azindan denemis oluruz. Bu sorunu ancak yasayanlar anlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Herkes Doktor, herkes tıpçı mübarek. Şunu çok net söyleyeyim,

Tok açın halinden anlamaz!

Duş al, tshirt degistir surekli diyenler var. Ben zaten her gun dusumu aliyorum, konuyu ter kokusuyla karistiriyorsunuz galiba... Bunun terlemeyi azaltmasiyla ne alakasi var? Benim icin yok en azindan. Tshirt degistirmek nedir? Ben cikmisim evimden tshirt ve şort ile, elimde posetle 3-4 tane tshirt mi tasiyacagim? Zaten 15-20 dakkada 5 karış ter oluyor. Bu hesaba gore benim parami gardrobuma yatirmam lazim...

Deotak kullaniyorum 3 yildir, gercekten kokuyu kesiyor ama artik asiri terlemekten biktim. Birakin el kol hareketleri yapmayi insan icine cikarken utaniyorum. Hadi arkadas ortami neyse, onlar alisiklar ama yeni bi topluluk veya yeni bi ortam?? Insanlarin aralarinda "oha ne kadar terlemis" cumlelerine maruz kalmak ne kadar ozguven dusurucu bilir misiniz?

Insandir terler... Utancak birsey yok... Bunlar fakir tesellisi efendim, geciniz. Siz 5 karis terledikten sonra o terin kuruyup tuzdan dolayi beyaz bir cizgi olusturdugunu, sonra tekrar terleyip o cizgileride aştığını gordunuz mu? Ozguven bir kere zedelendi mi, toplamaniz icin aylara ihtiyaciniz var belki de.

Şimdi ayni durumda olanlar bu kismi dikkatli okusunlar, muhtemelen benle ayni yoldan gececeksiniz.Uzun zamandir ne yapsam diye dusundum. Once gittim koltuk alti pedi aldim. 7 çifti 8 lira idi. Takiyorsunuz fakat gercekten benim gibi terliyorsaniz maximum 1 saat koruyor. E haliyle... Pedinde bir emme kapasitesi var. Resmi ve uzun sure bulunacagin ortam icin yaninda anca 3 cift tasiman lazim oda fazla masraf...

Biz naptik peki, havlu peceteyi 8-16-20-30 kat yapip koyduk koltuk altimiza. Ne oldu? 1.5 saat sonra sanki ustune su dökülmüs gibi geri cikardik.(ayrica rahatsiz ediyor insani)

Basladik internetten arastirmaya. Bu isin botoksu var(pahali), ameliyati var(biçak alti) ve Driclor. Sanirim en populer cozumler bu 3u dedik.

Neyse sonuca gelelim. Internetteki ürünü kullanmamalarina ragmen "zararlidir kesin yea" yorumlarina ragmen bugun direk aldim. Gece deneyecegim, 3-4 gune edit yaparim. Benim terlememi cozerse heralde herkesinkini cozer.

Not: bu urunun ilk kullanimlarda yan etkisi olursada pişman olmayacagim,birakiriz gecer sonucta. En azindan denemis oluruz. Bu sorunu ancak yasayanlar anlar.

cevap beklıyorum

• 5 gündür kullaniyorum Dricloru, ilk gun biraz nemlenme oldu gene tshirtte azcik iz yapti ama 2. Gunden sonra köküne kadar kuruttu vallahi, gram ter yok. 2. Gunde kurumasina ragmen 4 gün ard arda surunce kasinti yapti haliyle, bende 5. Gun surmedim kasinti gecti, terleme gene yok. Mucizevi çözüm

• Vadocz kullanıcısına yanıt
    ürünü nerelerden temin edebiliriz acaba?
  • Malum yerlerdeki kıllarını kes koltukaltlarıda dahil ayrıca fazla kiloluysan kilo ver terlemezsin terlesen bile su gibi akmaz

• Yav bilgisayar oynarken koltuk altımdan damla damla ter akıyo yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Malum yerlerdeki kıllarını kes koltukaltlarıda dahil ayrıca fazla kiloluysan kilo ver terlemezsin terlesen bile su gibi akmaz

Hala killari kes kilo ver filan diyorsunuz yahu. Ilk mesajimda da belirttigim gibi, tok açın halinden anlamiyor malesef. Boyle bir terleme yasamadigin icin bilemiyorsun tabi.

Ben bu tarz cevaplar gelir diye tekrar yazayim.

Koltuk altim her daim temiz,
    Dus hergun, bazen gunde 2 kez aliyorum,
    Kilom boyumla orantili, kilo problemim yok,

Driclor arkadaslar Driclor, aldim ve sorunu cozdum. Konuyu dallandirmaya gerek yok

• İşe yarıyor fakat içinde alimünyum var kısacası kanser yapma ihtimali var. Bunu göz önünde bulundurarak alın.
  • Eczanelerden temin ediliyor, hepsinde olmayabilir bi kac tanesine sorman gerekebilir. Bulanazsan internetten siparis edenler vardi konuda okumustum.

• Ozellikle kontrol ettim,Milyonlarca insanin hergun kullandigi unlu markalarin roll-onlarindada, deotak gibi ter onleyici kremlerdede bu maddeden var. Yani her gun yedigimiz gdolu urunler ve sigara gibi maddeleri tuketiyorken, bu devede kulaktan baska birsey degil.

Eczanelerde satiliyor olmasi bilinmesi gereken bir nokta ayrica.

• Tamam iyi hoşta terlemessen o maddeyi nerde biriktirecen kardeşim ilerde patlarsın demedi deme
  • deodorant sık ve şap sür terlemek kötü bir şey değildir aksine terlememek hastalıktır

• http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/driclor-rolon-2-li-paket-sok-fiyat-182092248
    Dediginiz urun bumu

• bugün driclor aldım. bu gece kullanıp yarın burayı editlerim.

sabah edit: akşam ince bir tabaka halinde sürüp 30dk sonra uyudum. herhangi bir kaşıntıyla karşılaşmadım. şimdi duşumu alıp giyindim. umarım terleme olmaz. akşam tekrar editlerim.

öğlen edit : öğle yemeğine kadar 2 parmak kalınlığında ter çizgisi oluşturdu. üstümü değiştirip devam ediyorum. (teri %80 kesti)

akşam edit: üstümü değiştirip devam ettim. yine öğlene kadar olanla aynı şey oldu. bu akşam tekrar kullanıp yarın tekrar editlerim. herhangi bir kaşıntı, tahriş, rahatsızlık vs yaşamadım.

9 ay sonra edit: arkadaşlar aldığım kutu hala bitmedi. az kaldı bitti bitecek. ter sorunum tamamen çözüldü. koltuk altlarım hep kupkuru. istediğim renkte istediğim kıyafeti korkmadan giyebiliyorum. alnımın terlediği, sıcak bastığı ortamlarda veya durumlarda bile koltuk altımda ter olmuyor. kullanım sıklığım azaldı ama bitmedi. artık ayda 2 kez falan sürüyorum. biraz terlemeye başlayınca duş alıp sürüyorum. yarına yine kupkuru oluyor. hiç kaşıntı yapmadı. sadece hafif kararma yaptı ama çok az. şuanlık çok memnunum. herhangi bir rahatsızlığı olmayanlara tavsiye ediyorum. kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonfiree -- 3 Ocak 2017; 23:28:13 >

• Keşke bu ürünü daha önce kullansaydım.Cidden verdiğim 33 lira helali hoş olsun.İlk kullanımda terlemeyi tamamen kesti.
  • driclor'u iki haftadan beri ben de kullanıyorum. neden bu zamana kadar karşıma çıkmamış acaba? mükemmel bir ilaç. kullanım talimatına aynen uydum. gece yatarken koltuk altıma sürüyorum, sabah o bölgeyi yıkıyorum. gün boyu sıfır terleme. bazı kullananlar gece koltuk altlarını yaktığını falan söylüyor ama bende öyle bir sorun olmadı. kişiden kişiye değişiyor sanırım. koltuk altı terlemeniz geçtikten sonra da kullanımı haftada bire indiriyorsunuz. ben şu an 3 günde bir kullanıyorum yetiyor. havalar iyice ısındığında da sorun olmaz umarım. yoksa koltuk altı terlemesi ameliyatı diye bir şey var şu şekilde;http://www.botoks.net/koltuk-alti-terlemesi/

bıçak altına yatacağım kesin. ama şu anlık driclor sayesinde gerek kalmayacak gibi. şiddetle tavsiye ederim.

• Terlemekten zarar gelmez, hele ki koltuk altı gibi pek hava almayan bir bölgenin terlemesi normaldir. Terlemeyeceğim diye kimyasallara bulaşmayın. Haa çok çok rahatsız edercesine terliyorsanız doktora gidin o size ilaç önersin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.