Şimdi Ara

KOLTUK ALTI ÇOK TERLEYENLER İÇERİ !!1! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
26
Favori
34.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hort gibi olcak ama benim gibi surdan suraya giderken bile koltuk altım cok terliyordu(niagara şelalesi gibi mubarek) ilk kullandım dün, bugun ise aha daha tek damla ter yok keske dahaa onceden haberdar olsaydım insanın kendine güveni geliyo ya
  • Ne kadara aldınız hocam bir de doktor mu yazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ter bezlerini aldirin direk

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Ne kadara aldınız hocam bir de doktor mu yazdı

hayır hocam arkadasım kullanıyordu o tavsiye etti eczaneden 35 e aldım 20 ml ama etkili bayağı
  • Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    ter bezlerini aldır diyosunda yan etkilerini hiç araştırdınmı bu ameliyat yüzünden hayatı kararan insanlar var ve geri dönüşü yok bu ameliyatın ETS denilen bir tane daha ameliyat var klips takılıyor bu ameliyattada ama etkisi olmuyor teri kestiği söyleniyor fakat bu ter bir yerden çıkacak bu ameliyatlar para tuzağıdır alayı hikaye yani....

• Pm den resim gönderip soruları alabilirim.fiyatı 35₺ 20ml

• Bende alayim bundan ya felaket terliyorum bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorun bendede var kullanıcam ama zararlıdır die korkuyorum.Bunun yan etkilerini zararlarını bilen anlatabilicek var mı ?
  • Driclor

http://www.eczanemizde.com/driclor-anti-perspirant-roll-on-20-ml (arada 18 TLye felan düşüyor) ((Boşuna eczeneye o kadar para vermeyin, ben de ilk eczeneden almıştım ama ondan sonraki 4-5 alışveerişimi burdan yaptım,)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 10 Mayıs 2015; 18:47:25 >
  • 15 senedir deotak kullanıyorum.terlemeyi önlemiyor ama terlemeye sebeb olan bakterilerin canını okuyor.

etkisi 6 gün sürüyor ve suya dayanıklı.ayaklarım içinde kullanıyorum.ayrıca ayakkabının içine karbonat atın.

koltuk altınıza ve ayaklarınıza da karbonat sürün.ben terlemenin engellenmesinden yana değilim.

deotak kullanın çok etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Bende alayim bundan ya felaket terliyorum bende

Dün gittim eczaneye sordum 20ml 40 tl dedi cidden pahali ama evden oraya gidene kadar bile terledim artik bu durumdan biktigim icin aldim direk. Geldim sonra akşam koltukaltim kuruyken yatmadan önce sürdüm sonra yattim falan ama kaşındırdı baya. Sabah kalktim yikadim koltukaltimi, sonra deodorantimi sürdüm ve yeşil tshirt giydim, biraz önce geldim eve inanin gram ter yok koltuk altinda. Reklam gibi oldu ama valla alın,aldırın

• 0ops kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 mesaj önce link vermistim, başka sitelerde de var eczaneden nerdeyse yari yariya ucuz, bundan sonrakileri ordan alin boşuna 2 kat para vermeyin.

• Vücut fazla organizmalari bakterileri terleme yoluyla atar.Terlemezseniz vücut bunları atamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Hocam 2 mesaj önce link vermistim, başka sitelerde de var eczaneden nerdeyse yari yariya ucuz, bundan sonrakileri ordan alin boşuna 2 kat para vermeyin.

Hocam o an orayabkadar gitmistim,hemen elimin altindayken aliyim dedim, bitmesine yakin artik internetten siparis veririm hep. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

hort gibi olcak ama benim gibi surdan suraya giderken bile koltuk altım cok terliyordu(niagara şelalesi gibi mubarek) ilk kullandım dün, bugun ise aha daha tek damla ter yok keske dahaa onceden haberdar olsaydım insanın kendine güveni geliyo ya

Nerden nereye hocam

• zaten terliyorsun ki koltuk altından degilde belden gobekden yada popodan ayakdan biraz daha fazla terliyo o kadar oda bu sıcaklarda normal yani. bana kalırsa fazla terlemeksi olan yoksa kullanmasın benimgibi koltuk altından 1 2 karış oluyorsa yada kışın bile terleme oluyorsa onlar kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf35

15 senedir deotak kullanıyorum.terlemeyi önlemiyor ama terlemeye sebeb olan bakterilerin canını okuyor.

etkisi 6 gün sürüyor ve suya dayanıklı.ayaklarım içinde kullanıyorum.ayrıca ayakkabının içine karbonat atın.

koltuk altınıza ve ayaklarınıza da karbonat sürün.ben terlemenin engellenmesinden yana değilim.

deotak kullanın çok etkili.

Terlemeye bakteri sebep olmaz kokuya sebep olur. Terlemr vucudun isinmaya karsi soguma amaciyla verdigi tepkidir.

• Peki ne kadar sure kullanmak gerekiyor bunu? Demek istediğim 20 ml bitince bir daha yasanmiyor mu sorun yoksa tekrar tekrar alıp kullanacak miyiz?

• bundan sikayetci olan arkadaslar 10 dk lik bi operasyon ile kurtulabilirler bundan zaten vede zarari yok yan etkisi yok .

• Arkadaslar öncekikle bu ürünü alacağım öerak ettigim bi iki şey var. Tamam koltuk altı ıslaklıgını kurutuyor ama sırt bölgesi? Acık renk gömlek giyince sırtımda ıslak gözüküyor ve yüzüm cok terliyor onlar icinde geçerlimi bu? Ve ter bezi aldırma ameliyatını sigorta karsılarmı devlette yaptırsam yoksa illa özel mi şart özel şart ise fiyatı nedir?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.