Şimdi Ara

KOLTUK ALTI ÇOK TERLEYENLER İÇERİ !!1! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
26
Favori
34.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten işe yarıyor forumun tamamını okudum
    terlemek iyidir diyenler var belli ki kendileri terlemiyor ya renkli gömlek giyemiyordum
    kullanmadığım deodarnat kalmadı ama onların hepsi sadece kokuyu önlemek için miş
    bu driclor inanılmaz bir şey 2 gündür kullanıyorum daha ilk uygulamada kestş koltuk altımı
    yarın sırt bölgemede süreceğim bakalım orada işe yarayacak mı ?
    koltuk altı için mucizevi ürün diyebilirim
  • aşırı terlemede ilk tiroid hormanlarına bakılır sonra karaçiğer vs.. ama çoğu zaman hiç bir neden olmadan da aşırı terleme oluyor.
    en masun kullanılan koltuk altı stickler bile içeriğinden dolayı kansere kadar tehlike yapabiliyor, nette denk gelmiştim, kadınlarda yapılan bir araştırmada göğüs kanserine neden olan bazı maddeler bu sticklerden geçmiş olabilirmiş..o yüzden doktora görünmede fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 8 Haziran 2013; 0:55:23 >
  • Arkadaslar bu yazimi kesinlikle okuyun..

Oncelikle durumumdan bahsedeyim yaz kis hic farketmez koltuk altim asiri derece terliyordu atlet gomlek ustune kazak giyerdim kazaga kadar ter cikardi o derece..Gitmedigim doktor kalmadi bir ton test yapildi ve karar koltuk alti ter bezlerini almak oldu..Yaptirmadim korktum acikcasi bir neden bulamadilar ve bunu onerdiler..Daga oncesinde tereson diye bisey kullandim 3 yil once kadar gram etki etmedi..Yine forumlari gezerken driclor u okudum belki de burda okudum tam hatirlamiyorum..Eczaneye sordum 69 lira fiyat verdiler internetten 49 liraya aldim..Ilk gun yatmadan once surdum ertesi gun yine ayni ter mevcuttu..Ikinci gun yatmadan once surdum..Koltuk altinda bir karincalanma hafif kasinti oldu..Islerim yogunluguna daldim oglen oldu inanin bir gr bile ter yoktu terlemesi icin ugras veriyorum yine ter yok..3-4 gun kullandim bu sekilde sonra biraktim..Malesef etki 2 gun 3. Gun hafif basladi..Tekrar surdum kasinti fln olmadi..Ama ter vardi hafif ertesi gun tkrr surdum kasinti oldu ama ter yoktu anladim ki 2 gun kullnmdan snra etki baslior ve kasinti yoksa arkadaslar surdukten 10 dk snra ertesi gun terliyorsunuz..Bendeki teri kesmisse inanin herkesin terini keser..Tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosuna driklora para dokuyorsunuz 300 ml ni 20 liraya yaptiriyorum eczacima aluminyum krorurle ozel bir alcholu karisim yapiyor eczacim driklorda bundan yapiliyor zaten patentini alip seri uretime gececem yakinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 10 Ekim 2013; 1:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neil Astronot

Hocam ne kadar bu ilaç ben de çok terliyorum ama sadece su yani koku manasında değil artık beyaz t-shirtler yıkana yıkana amele oldu :)

sen şimdi pembede sıçıyosundur .s .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

İlac pahaliymis yav.Bende deotak kullandim bi ise yaramadi son care bu.

nasıl işe yaramadı

masanın üstünde deotak var kullanmadım hiç yarın kullanmayı düşünüyodum ama

Koku icin kullancaksan on numara ama terlemeyi onlemiyo

Önemli olanda o zaten. Terlemeyi önleyenler zararlı. Kokmasın yeter..

• Konuyu hortlattıgım için üzgünüm fakat bunu nerden temin edebilirim, eczanelere sordum hiçbirinde yoktu. Bende internetten almayı düşünüyorum. Mümkünse yapıda ödeme olmazsa kart ile ödeyerek alabilecegim site önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalker5394

Konuyu hortlattıgım için üzgünüm fakat bunu nerden temin edebilirim, eczanelere sordum hiçbirinde yoktu. Bende internetten almayı düşünüyorum. Mümkünse yapıda ödeme olmazsa kart ile ödeyerek alabilecegim site önerir misiniz?

istanbulda oturuyosun metro city de essporto spor merkezi var onun içindeki eczaneden alıyodum ben
  • Malesef , yaklasık 600 km uzakta oturuyorum :)
  • dur bakam bi
  • Valla B'nde aynıyım terleyince kolu kesip atasın geliyor ulan insan kendinden tiksinir mi oderece yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun
  • Driclor kullaniyorum 3 haftadir. Keske daha once kesfetseymisim diyorum kendime. Istedigim renk tshirt giyebiliyorum muhtesem bi ilac herkese oneririm

• Bu ilaç sadece koltuk altında mı işe yarıyor ellere sürsek bir işe yarar mı ?

• Arkadaşlar driclor'un işe yaradığı konusunda herkes hem fikir. Ama her eczanede bulunmuyor tek çözüm internetten sipariş vermek bunun içinde güvenilir site gerek bu konuda yardım bekliyoruz.
  • Benim de ellerim çok terliyor çaresi yok
  • 2 gun once eczanemizde.com dan siparis verdim dün elime ulasti. Ve ilac gercekten cok ise yariyor bende oturdugum yerden bile asiri asiri terleyen biriydim ve açıkcası inanmiyordumda. Ama cidden bugün gram terlemedim. İnsallah sağlığa zarari yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yealdıraum -- 7 Mayıs 2014; 21:31:38 >
  • agalar beyler bir süredir ilacı kullanıyorum fakat koltuk altı tüylerinde gözle görülür derecede seyrelme ve azalma var ve ben bundan rahatsız oldum açıkçası.sadece bende mi böyle oldu acaba ? var mı bu konuya dikkat eden ?
  • Ben direk koltuk altimi kestim

• Driclir kulannamaya başladım 1 günde tamamen kesti. ilk başlarda gunde 1 sonra haftada 1 suruyorsunuz koltuk altina. Doktora.danistim zararli mi diye bunlarin kalici.zarari olmaz, bir problem çıkarsa kullanmayi birakirsin geçer dedi. Kesin deneyin derim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.