Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
326
Favori
600.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MyJoyland M kullanıcısına yanıt
    Hocam saytekmed tavsiye ederim hem kumaşı güzel hem meltblown fiyatlarda trendyolda 25 lira civaru

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Hangi subedeydi acaba? Renkleri var mıydı?
    Sanalda evony dışında maske yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroone -- 18 Mart 2022; 11:42:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iki yıl boyunca cebimde kolonyayla gezdim, bir şeyle temas edince kesinlikle ellerimi sabunla yıkamadan maskeye temas etmedim. N95 maskeler piyasaya çıktıktan sonra da sürekli n95 kullandım, maskesiz hiç kimseyle temasım olmadı, kapalı hiçbir ortamda maskemi çıkarmadım.... Ama salı günü test sonucum pozitif çıktı maalesef. 3 tane aşı olduğum için çok şükür grip gibi geçiyor. Maske taktığıma pişman mıyım? hayır kesinlikle değilim. Belki de 2 yıl boyunca maske sayesinde korunduk. Şöyle de bir gerçek var gelince de geliyor.... çevremdeki herkes pozitif olduğumu duyunca çok şaşırdı. Koronadan çekinen benim gibi evinde yaşlısı olanlara bir tavsiyem var: en az bizim maske takmamız kadar karşımızdakilerinde maske takmaları önemli. Maskesiz kişilere kesinlikle fazla yaklaşmayın. Dilerim tez vakitte bu virüs illetinden kurtulup eski günlerimize geri döneriz.

  • @replaa gelmiş geçmiş olsun. Bir şekilde buluyor bu lanet virüs.

    2020 Mart ayından bu yana biz de maskemizi (günde 2 kere değişimle) ihmal etmedik, elimizi-yüzümüzü-ağzımızı bol sabunla yıkadık, kolonyamızı cebimizden eksik etmedik, 3 aşımızı da olduk. Şükür hiç hasta olmadık eşimle.

    Ki ben o çok sert sokak yasaklarında bile izinle (dolaşan teknik servisiz) sokaklardaydım, müşterilerin iş yerlerinde, antrepolardaydım insanlarla iç içe.. O en yoğun dönemlerde Cerrahpaşa Hastanesine servise gitmişliğim bile var, siperlik + N95 3M üzeri cerrahi maske şeklinde çift kat olarak. Kim bilir belki de asemptomatik olarak geçirdik, haberimiz bile olmadı Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] 

    Velhasıl biz yine önlemimizi alalım diye ben de şu paketten sipariş geçtim.

    Ege'nin ffp2 maskesi güzeldi, ama bunu da merak etmiyor değildim.

    50 tanesi 129₺, üstüne bir de 10₺ indirim kuponu kullandım. 119₺'ya geldi.


    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]trendyol.com
    SAYTEKMED N95/ffp2 Kore Tipi 4 Katlı, 5 Farklı Renk, Uv Steril Paketli (50 ADET/5 KUTU) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/saytekmed/n95-ffp2-kore-tipi-4-katli-5-farkli-renk-uv-steril-paketli-50-adet-5-kutu-p-211992706




  • replaa R kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun.


    Bu husustan ben de rahatsızım. Kimin evinde hastası var, kim kronik hasta ya da bağışıklık sistemini baskılayan ilaç kullanıyor bilemeyiz. Toplum pek zeki değil, maske takmamayı delikanlılık olarak gören milyonlar var. Maske takanı da ürkek, zayıf gören. Neticede nezaketin zayıflık ve kabalığa/küstahlığa davet olarak görüldüğü bir coğrafyadayız. İki buçuk metre ve 125 kilo ağırlığında adamım, avucum iri bir kavun kadardır. Buna rağmen nazik davranınca ben bunu eziklerim diye düşünülüyor, höt deyince yav yanlış anlaşıldı özür dilerim deniliyor. Uyar uyar, hangisini kaç kere uyaracaksın? Ahmaklığın sıradanlaştığı bir çağda yaşıyoruz.


    En kısa sürede kazasız belâsız atlatırsınız umarım.

  • zeroone kullanıcısına yanıt
    Keçiören Gazino şubesi. Sadece beyaz vardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. İnsan; insan olduğu için insanca davranır. Dediğiniz her şeye tamamen katılıyorum. Özellikle de nezaketin eziklik olarak görülmesi konusunda çok haklısınız. Ben bir kaç yıl içinde babasını ve 2 abisini kaybetmiş biriyim. Yaşlı annemle birlikte yaşıyoruz bu korona sürecinde bazı söylemlerden o kadar sıkıldım ki... korkma bu kadar, sende abartıyorsun vs vs.... Vallahi yaşlı ve risk grubunda annem olduğu için ve başkalarının vebaline girmekten korktuğum için hassas davrandığımı anlatmaktan yoruldum. Taşıdığımız, yaydığımız virüsün kime kimlere bulaşacağını bilmemiz mümkün değil. Belki bir yaşlıya taşınmasına ve onun da hayatını kaybetmesine yol açacak... Allah başta dünyanın bereketi olan yaşlılarımız olmak üzere hepimizi korusun inş.

    Konu fırsat konusu, fırsat dışı paylaşımım için de kusura bakmasın arkadaşlar.

  • DSÖ pandemi bitmedi diye kendini yırtıyor, ampulcüler, yaptım, oldu anlayışı ile maske takmayı önemsizleştiren kararlar alıyorlar. yoğun veya değil, kapalı alanlarda maske kesinlikle takılmaya devam edilmeli. normal mantığa sahip herkes böyle diyor zaten. yetersiz yönetimlerden bıktık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kore tipi maske 25 tl ye düşmüş değişik renklerde var markayı aratıp bakın

    https://www.hepsiburada.com/ipos-kf94-kore-tipi-ffp2-beyaz-maske-p-HBCV00001QD3LE?magaza=Aula&url_src=and-product-detail

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'da AZ Med 100'lü(50*2) çocuk maskesi 20 TL. (siyah)


    İNDİRİM KODU: MINIK1TL


    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 19 Mart 2022; 15:43:53 >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Hocam siz aldınız mı? Yorum görmeyince bir tırstım, aldıysanız yorumlarınızı bekliyorum :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denile kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce saytekmed ve nefes aldığım için elimde fazlaca maske var, bunu almadım hocam ama aynı kalitededirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 19 Mart 2022; 18:13:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can-KSK kullanıcısına yanıt

    Geçenlerde fabrikasından 10'lu kutuyu 25 liraya aldım. Sizinki daha uyguna gelmiş.

  • saytekmedin hem ipleri çok bol hem telleri çok kötüydü. hala öyle mi acaba? 3-4 ay önce almıştım en son.bir de are sanırım üretimi mi durdurdu n11 de satmıyorlar 3 ve 9 luları kaldırıp 2 li koymuşlar.

  • Uzun süredir are kullanıyordum fakat son 3 kutuda bol gelmeye başladı sürekli düşüyor burundan. Önceden çok güzel sarıyordu güven veriyordu. O yüzden tavsiyeniz varsa alırım.

  • Siz istediğiniz kadar maske takın. Dışardakilerin çoğu maske takmadıktan sonra boş. Fırına girdim tıkış tıkış. Benle beraber sadece bir kişide maske vardı. öyle 1 ay boyunca ekmek sırası beklersem birşey olmasa da birşeyler olur.

  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

    Çoğu kişinin taktığı maske kendilerine faydası yok.


    Maskenin doğru takılmasını anlamak için nefes alıp verirken vakum yapıyormu ona bakılması lazım.


    Eğer sağdan soldan üstten hava giriş çıkışı varsa ki özellikle burun kenarlarından hava girişi oluyorsa maskenin koruyuculuğu çok düşüyor.

  • Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Ben alvent kullanıyorum, yüzü kavraması areye göre daha iyi. İp kısmı evony gibi, açarken dikkat ettikten sonra kopma vs olmuyor, esnekliği güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • replaa R kullanıcısına yanıt
    İnsan olmanın gerekliliklerinden biri de empati yapabilmekdir. Ama malesef özellikle ülkemizde bu hiç yok. Her zaman şu ihtimali düşündüm ya korona isem belirti göstermiyor isem ve başkasına bulaştırırsam. Sonucunda da bulaştırdığım kişi bu durumdan zarar görürse. Öncelikle bu sebeple taktım maskemi. Her zaman da maske takmayanların hukuksal tabiriyle kasten öldürmeye teşebbüs suçlarını işlediklerini düşündüm.

    Pandeminin başından beri hep savunduğum bir düşünce var. Maske korunmak için değil yaymamak için takılmalı. Fakat ne devlet organları, ne medya organları ne de başka kamuya yön veren organizasyonlar bu bilinci halka aşılayamadı. Aşılamak için de çok çabalayan olmadı gerçi. Çaba olsa da bu insanlar ne kadar bu bilinci anlayabilecek kapasitede orası da apayrı bir muamma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 haftadır kimseler yazmamış konuya.
    Benimde elimde 2 kutu hiç açılmamış Are maske kaldı.
    Ayrıca çalıştığım fabrika da haftalık dağıtılan maskeler vardı. Yaklaşık 2 senedir onlarda bir şekilde birikti en az 400-500 tane de öyle vardır.

    Yavaş yavaş bir dönemin sonuna geldik sanırım. Senelerdir alıştım maskeye şimdi çok garip geliyor. Ne günlerden geçtik E-devlet üzerinden başvuru yapıp Ptt ile 1 paket maske beklediğimiz günler dün gibi. Zaman su gibi akıp gidiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.