Kendilerine bakanlıkltan gönderilenler tabi ki içler acısı, evony onlardan bin kat daha iyi. Genelde b-good, saytekmed, bişey daha demişti arkadaş ama unutm o da sonu med ile biten bişeydi. İnsan tabi ki hayat kimya gibi bir firmadan yamuk beklemiyor ama sonuçta riske girmek de istemiyor. Bu ülkede artık herşey olabilir. |
Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (537. sayfa)

-
-
Karışmak haddim değil ama, sanırım daha dün de söylendi tv'ler de vs; renkli/desenli maskelerde kullanılan kimyasallar veya boyaların alerjik reaksiyonlara yol açabildiği vs söylendi.. naçizane tavsiyem, önceliğiniz görünüş değil sağlık olsun
-
@av_erkam89 haklısınız tabi de çocuk biraz da eğlenceli bir şeyler taksın istemiştik süreçten çok etkilendi. Ama uyarınız için çok teşekkür ederiz.
-
Arkadaşlar LCW maskeleri nasıl. özelliklerinde şu yazıyor.
- 1. kat dış yüzey spunbond
- 2. kat orta katman meltblown
- 3. kat iç yüzey spunbond
Evony, are, b-good, roll gibi markalardan farkı var mı? Hangi maske en kalitelidir net bilgi verebilecek var mı?
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Maske/4605640/687284
-
Annem ve babam için Trendyol Hayat kimyadan 12 gün önce Evony maske aldım hala kargoya vermediler. Kargo süreci bu kadar uzun mu sürüyor yoksa bana mı böyle denk geldi? Bir de trendyol hayat kimyadan alanlara hangi kargoyla geldi acaba bazıları ptt yazmış bazıları mng emin olamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Megadeth86Annem ve babam için Trendyol Hayat kimyadan 12 gün önce Evony maske aldım hala kargoya vermediler. Kargo süreci bu kadar uzun mu sürüyor yoksa bana mı böyle denk geldi? Bir de trendyol hayat kimyadan alanlara hangi kargoyla geldi acaba bazıları ptt yazmış bazıları mng emin olamadım.
Satın yaptığı siteye göre değişir.
Genel olarak o firma yavaş yolluyor.
-
A101in kolonyaya zam yapmasından sonra ulaşılabilecek ucuz kolonya getirdeki duru oldu. Getirin sürekli verdiği indirimle duru 1 lt kolonya getirmeyle poşet ücreti dahil a101deki adieu kolonyadan ucuza geliyor.
Başka uyguna kolonya bulabilen varmı?
-
bu 2 kolonyayı takipteyim. yorumlar iyi , fiyat olarakta uygun. forumda alıp kullanan oldu mu acaba ? her 2 firmanında UTS kaydı mevcut.
-
ebruli olanı kullanmıştım. gayet iyiydi.
-
Arkadaşlar Evony'nin mentollü olanları çıkmış. Kullanan varsa bilgilendirme yapabilir mi acaba?
-
Arkadaşlar LCW maske önerir misiniz, diğer markalardan farkı var mı? Daha iyi diyebileceğiniz marka varsa satış linkiyle beraber yollar mısınız?
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Maske/4605640/687284
-
hangilerini alalım o paraya? farkı nedir lcw maskeden?
-
-
Kaliteli ve şartnamelere uyan bir kumaş ve maske ise durum değişebilir sanırım. 1-2 haftadır gümüş iyonizeli polyester maskeleri inceliyorum, hatta buraya da yazmıştım ama ilgilenen olmadı hiç. Başta şu ilk zamanlardaki "nano" muhabbeti gibi bir laf oyunu sanmıştım ama bir yabancı haberde de okudum, gümüş iyonizeli kumaşların yüksek oranda (%80-90 civarında diyorlar) virüs öldürücü olduğu yazıyor. Farklı yerlerde se kullanılmaya başlanmış bu tür malzemeler. Bizde de birkaç firma var bu tür kumaştan maske yapan, ben Altınsu diye bir markanın maskelerini aldım 3 adet farklı desen ve boyutta. Firmanın Yeditepe üniversitesi laboratuvarından alınmış, virüs öldürücü etkisi üzerine onaylı raporu var. Yabancı kaynaklarda görmesem yine inanmazdım (malum salgın başladığında 20-30 kuruşluk maskeleri 10-15TL ye satan insanlarla birlikte yaşıyoruz bu güzel ülkede, para için her şey serbest), ama yavaş yavaş bu konu inandırıcı gelmeye başladı. En son bugün Spigen markasını birisiniz, telefon aksesuarı üreten iyi bir firma, o da kendi markasıyla maske ürettirmiş, gümüş iyonlu malzemeden yapılmış. Varsa bu konularda teknik literatüre daha hakim ve tecrübeli bir arkadaş, bilgilendirse bizi güzel olurdu. Sonuçta bu tür maske kalabalık, yoğun insan grupları olan yerlerden ziyade, gün içi çıkılan bakkal, market vb kısa süreli dış ortam ziyaretlerinde daha pratik oluyor. Yıkaması son derece basit, özelliği kaybolmuyormuş (bundan pek emin olamıyorum, bu yönde bilgi bulamadım). Bir de malum okullar açılıyor, çocuklar en azından benimki klasik hijyen maskelerini sevmiyor, bunlardan aldım yedekli, okuldan gelene kadar, dönüşümlü takıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre d.hangilerini alalım o paraya? farkı nedir lcw maskeden?
Ben UTT medikal deneyeceğim. Konuda iyi söyler söylenmiş bu marka hakkında. Trendyolda 33 tl görünüyor. Oradan almayı düşünüyorum. B good da var +10 lira fark ile ama ipleri hakkında emin olamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar akyel maske son durum ne acaba ?200 tanesi 75 tl ye geliyor neredeyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eşime ve kızıma lcw'den 2 ay önce ben de maske almıştım. o zaman bu meltblown furyası yoktu. lcw'de bu filtre var ama burun teli dengesiz. buruna tam oturmuyor yani kapatmıyor. biraz boşluk klıyor. 1 ay önce 240 adet kampanyalı goodcare almıştım. tanesi 65 kuruşa gelmişti. şimdiye kadar kullandığım en iyi maske. eşime biraz büyük geliyor. lastiklere düğüm atıp kullanıyor. uzun süre kullanımda tüylenmiyor. tel bence mükemmel. yüze yapışıyor. nefes almakta biraz sıkıntı yaşıyorsunuz. bu fiyat aralığında b-good olsaydı onu da alıp kullanacaktım ama tanesi 1 TL.
-
Ben açık havada kullanıyorum. Kapalı alan için pek yeterli gelmiyor açıkçası.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X