Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
614.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maskelerin körük diye tabir edilen kısımlarında da fark görünüyor. Yeni modellerin yüzü tam kapatmamasının sebebi bu.
  • fhozbek F kullanıcısına yanıt
    Bak bu canımı sıktı, talebe yetişmek için kaliteden ödün vererek vites yükselttilerse kötü, uygun fiyata kaliteli maske aldık derken bantsız maskelerle sinir harbi yaşamayız umarım. Bu dönemde şikayeti olan şikayeti ile başbaşa kalıyor çünkü. Ne firmalarda ne de resmi muhatap yok, adı var kendisi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11'de Atc-med'in b-good ilanına maskenin rengini değiştiğini yazmışlar. Yeni üretim b-good maskeden alan var mı burada?
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende stok mu yapsam diye düşünüyordum bu şekilde zor. Yazık valla ilk defa duydum bu şikayeti Trendyol dan alınanlar yavaş yavaş kullanılınca daha netleşir durum umarım mağduriyet çok olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır ailede de özellikle yönlendirip aldırdım, almayın eczaneden bu daha ucuz ve kaliteli diye, mahcup olmayız umarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hocam o topa ben girmiyorum artık her marka tutulunca sonra kesin bozuyor mahçup oluyoruz. Umarım bu sefer yanılırız.

Çok haklısın valla inşallah öyle olur

• SeatSide S kullanıcısına yanıt
    bendeki temmuz üretimi maskelerin rengi biraz daha koyu mavi
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 50'lik maske 50 TL yanlış yazmışım kusura bakmayın. Diğer türlü 25 kuruşa gelmiş olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: taydin66

Crystalin 1 lt Antiseptik & Dezenfektan internette her yerde fiyatı fix olarak 184 tl ye satılıyor.
    Bu ürünün alternatifi var mı?
    ayrıca 200ppm aktif klor içeren bir ürünü 1/10 su ile inceltin diyor.
    Başka satıcı 5 litre aktif klor içeren ürünü 250 tl ye satıyor ve 200ppm aktif klor içerdiği için inceltilmeden direk kullanın diyor.
    Hangisine inanalım?
    Konu karışık
    1 lt icin 184TL çok fazla. Alkol esasli antiseptik/dezenfektan işinizi fazlasiyla gorecektir. İş ki elinizde tahriş alerji yapmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

B-good kullaniyorum ve gayet memnunum ancak Evony ile karsilastiran oldu mu hic ? Bu ikisi arasinda kaldim acikcasi hangisinden almak lazim ?
    bewn ikisini de kullandım maskel olarak ikisi de kaliteli. ama ip olarak evony önde. o ipin yumuşaklığı çok iyi kulağı acıtmıyor. b good da ipler kısa ve acıtıyot bi de koptu bende ipler bi süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: class366

Evony'de Meltblown kutu üzerinde yazmıyor. Neden bu kadar tutuldu bu maske?
    meltblown u bilemem ama şimdiye kadar gördüğüm en rahat en kokusuz en yumuşak maske
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Kutuda yazmasa da açıklamış adamlar videoyla katmanlarını. Var yani. Konuda paylaşıldı birkaç kez.

• Arkadaşlar selamlar. Şu tabanca şeklinde ki temassız ateş ölçerler ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? İnternette bir dolu ateş ölçer var. F/P olarak en iyi ürün hangisi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Getir uygulaması üstünden aldım.
    Hocam şu CRS maskeyi test edebildiniz mi? Uzun kullanımı, katmanlar , çakmak testi vs. nasıl? B-good a göre kalite durumu nedir? Test edebildiğiniz ölçüde bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruze_can -- 14 Eylül 2020; 21:43:35 >
  • darkemxre D kullanıcısına yanıt
    Size zahmet maskenin mavi kısmının göründüğü fotoğrafı çekip koyarmısınız kıyas yapmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Arkadaşlar selamlar. Şu tabanca şeklinde ki temassız ateş ölçerler ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? İnternette bir dolu ateş ölçer var. F/P olarak en iyi ürün hangisi sizce?
    15 gün beklerim derseniz bu:
    urun.n11.com
    Temassız Ateş Ölçer Kızıl Ötesi Vücut ve Alından Termometre Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ates-olcer/temassiz-ates-olcer-kizil-otesi-vucut-ve-alindan-termometre-P438771602
    :)
    Aynısı ya da muadilleri 90-100 lira civarına yurt içinden de alınabiliyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• darkemxre D kullanıcısına yanıt
    7. ay uretimi buldum aldim papara ile bakalim. Bu arada Rossmann da 5TL ye satilan cok kullanimlik maskeler var hic fena degil yikanip tekrar kullaniliyor .Tek kullanimlik maskeleri kapali ve nispeten riskli alanlarda kullaniyorum.
  • TT Medikalden 25’lik maske ve şeffaf eldiven almıştım bugün geldi. Her iki kutuyu birlikte jelatinlemişler, ilk jelatini açınca kutular da ayrı ayrı jelatinlenmiş. Maskeler steril olduğu için yapılmış muhtemelen, ayrıca kutunun açılma yerinde hologramlı etiket var yani ilk siz açıyorsunuz. İçerisinde bilgilendirme broşürleri var, melblown olduğu özellikle belirtilmiş. Genel olarak kaliteli olduğu belli ama aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum zira 2₺’den satıyorlar. Yasal mı orası da meçhul, şikayet edilebilir ama yaptırım uygulanır mı sanmıyorum. Koca firma tavan fiyatın 1₺ olduğunu biliyordur, buna rağmen 2₺’den satıyorsa ya yasaldır ya da kılıfına uydurmuştur.

• 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.