umbro olmasına rağmen şampiyon olduğumuz sezonun 2008-2009 sezonu formaları harika.
yine bu sezonun formalarıda çok şahane geçen yılın tek hoşuma giden forması damalı forma.
2003-2004 akan çubuklu ve 2008 formaları var bende
quote:
Orijinalden alıntı: kiwi21
2002-2003 Bağcıklı
Muhteşem bir koleksiyon renktaş... Şu forma elinde olan ve satmak isteyen varsa eğer bana lütfen PM atabilir mi?
siyah formada al bana göre. bu sezon formaları çok güzel.
bu sezon formalarını elbet alacağım. acelesi yok. sezon sonuna kadar vaktim var.
ama bu kadar beşiktaşlı içinde şu formaların dışında forması olan yok mu allah aşkına :( hadi yardımcı olun kardeşinize...
quote:
bu sezon formalarını elbet alacağım. acelesi yok. sezon sonuna kadar vaktim var.
ama bu kadar beşiktaşlı içinde şu formaların dışında forması olan yok mu allah aşkına :( hadi yardımcı olun kardeşinize...
PM attım kiwi... 2003-04 Beyaz, 2007-08 Çubuklu.
quote:
Orijinalden alıntı: 2o1o
quote:
2002-2003 Bağcıklı
Muhteşem bir koleksiyon renktaş... Şu forma elinde olan ve satmak isteyen varsa eğer bana lütfen PM atabilir mi?
Beyler bu forma bende var ama ne kadar vereceksiniz ona göre satabilirim pmlerinizi bekliyorum. 100 yıl özel forma bu
Çok güzel koleksiyon.
2003-2004 kırmızı forma muhteşem.
2004-2005 siyah şimdiye kadar gördüğüm en kötü tasarım formalar arasında.
2001 KIRMIZI 2001 CUBUKLU 2003 AKAN 2007 ARMA 2008 CUBUKLU 2008 CIZGILI BEYAZ 2009 PENCE 2010 SIYAH (BUNU ILK MESAJA KOYMAMISSINIZ) 2010 BEYAZ (DAHA ALMADIM ALACAGIM, KARTAL YUVASINDA BEDENI KALMAMISTI)
ESKIDEN ALIM GUCUM HARCLIGIMLA DOGRU ORANTILI OLDUGUNDAN COK ALAMAZDIM, AMA KENDI PARAMI KAZANMAYA BASLADIGIMDAN BERI KLUBUME ORJINAL FORMA,ATKI,SAPKA VE ESORFTMAN GIBI URUNLER ALARAK MUTLAKA DESTEK VERIYORUM.
Helal olsun.
2002-2003 beyaz bende de var dışarı giymeye utanıyorum 8 yıllık forma
teşekkürler abilerim, kardeşlerim. sağolun.
ben de bütçem el verdikçe ve uçuk ücretler çıkmadıkça en azından son 10 yıldaki formaları bitirmeye çalışıyorum aralık'ta askere gitmeden önce. 8-9 tane eksik formam kaldı.
dediğim gibi yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler...