Şimdi Ara

KOLAY OTO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
8.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kolay oto ile alisveris tecrubesi olan yada sikinti yasayan varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 11 Ocak 2016; 23:55:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba internet üzerinden 4 adet kış lastiği sipariş verdim 24 saat geçmeden istediğim montaj noktasına kargosu yapıldı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.

• Up

• Ben de 2013 de n11 ilk acildiginda kolayoto dan 4 lastik aldim. Lastik bana kargolanmadi. Direk bana verilen montaj noktasina gittim lastikler takildi be faturasi orada verildi.

• Bende kislik lastik almistim
    Sorun yasamadim.

• ille de montaj noktasına mı gönderiyorlar ben kendi lastikçime istesem ?
  • Kolay Oto dan Conti Sport contact 5 aldım eco contact 5 yollamışlar ve parayıda sport contact fiyatından aldılar. KArgo gelince almadan direkt iade ettim elimizde bu kalmış bunu gonderdik dediler utanmadan. Belkı bu yontemle birçok insanı dolandırmış olabililer. Eger ben dıkkat etmeseydım 400 TL zarar edecektım. Ayrıca degiştirme muhabbetıne girdiler ve para iadesinine cevrıldı en son v-bu arada 1 haftamda bosa gitti paramda 1 ay sonra iade edildi. Kesınlıkle almayın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tur Oto mu, Tan Oto mu? (Ankara)
    10 yıl önce açıldı
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay oldu burdan alışveriş yapalı...
    Nokian Waterproof lastik aldım
    Ürün yeni tarihli olarak belirtilen süre içinde gönderimi yapıldı
    Hatta faturayı 1 hafta sonra yollamışlar ama şehir dışına çıkmıştım tekrar istedim hemen yolladılar
    Ben memnuniyetsizlik yaşamadım.Sıkıntı da muhatap buluyorsunuz karşsınızda
  • KOLAY OTO MACERAM
    İstanbulda ikamet ediyorum.29.11.2016 tarıhınde gece yaptıgım alısverıs sonucunda 01.12.2016 persembe tarıhınde lastıgım montaj noktasına gelmıs (montaj noktası adı vermeyecegım ) montaj noktası öğle saatlerınde benı arayıp 05.12.2016 PZTS gunune randevu verebılecegını soyledı..Bende işim acele daha erkene alamaz mıyız dedim .Yogunuz beyfendi dedi ..Ama 5 gun sonrasına gun verıyorsunuz basıt bır ıslem nasıl bır yogunluk bu dedım.. BASIT BIR ISLEM DEGIL VE UZUN SUREN BIR ISLEM DEDI.Hanımefendı cok lastık degıstırdım 10 dk bılemedınız 30 dknızı alır sök tak balans montaj bitti 4 lastik binek arac dedim.Yapabieceğim birsey yok dedi umarsızca..Bende tamam kacta kapatıyorsunuz dedim Aksam alırım lastıgı gıder baska yerde mntaj yaptırırım acelem var dedım o tarıh bana uzak dıye beyan ettım ..Ne tamam dedı ne bırsey dedı telefonu kapattı..
    amusterı hızmetlerını aradım mesgul verdı seslı mesaj bırakın dedı .Bende seslı mesaj olarak Montaj noktasının bana uymayan bır tarıh verdıgını ve ıkametgah ılcemı belırterek bana uygun ve 1-2 gune montajj yapabılecek bır noktaya yonlendırmesını rıca edıyorum dıye not bıraktım..Hala dönüş yapan yok ki az önce de mail attıma..İade etmeyı dahi düşündüm ne yalan soyleyeyım iade etsem nereye gonderıcem napıcam bilmiyordum ulaşamadım kısacası
    Ertesi gun yanı bugun sabahtan kredı kartıma sözde 6 taksıt yaptırmıstım 2 taksıt yapıldıgını gördum..
    montaj noktasından aksam 18:30 da almaya gıttım onca cok ılgılıler yorumu bosuna degıldır dıye dusundum o telefondakı bnm ıcın hos olmayan muhabete ragmen dukkanı gezıyorum dolasıyorum kımse ne hg dıyor nede sen kımsın dıyor yazıhane olan kısımda 5 bayan montaj kısmında 1 usta 1 musterı montaj yaptıran 1 arac (BASKA ARAC YOKTU RANDEVU USULU AMA ILLAKI BIRI GELIR BEKLER YANI ) 1 tane de ustabası gıbı bır adam telefonla konusuyor ve Yokohoma ana bayısı oldugunu soyluyordu bırısıne..O an dank ettı Yokohoma alsaydım oradan anında montaj olucaktı :D Bu ılgısızlık bundanmıs megersem dedım..
    montaj noktası secme sebebım de fıyatının uygun olmasından zıyade Depolama hızmetınden faydalanmaktı...
    Nyse yazıhanedekı bayana yoneldım bıraz bekledım bırsey dıyen soran var mı dıye o sırada ustabası konumundakı sahıs bana buyrun dedı helesukur .. /Bu kadar detaya gırme sebebım ne kadar profesyonellerle calısılıyor bılelım) Mekan olarak nezıh orta yada orta ustu tarzında bıryerdı ..Kolayotodan sıparısım gelmıs aradınız Adım su bu dedım dırek evet su marka dedı sasırdım demekkı cok gelmıyor hemen bılıyorlar :D bu da montajı bu denlı erteleme bahanelerını ortadan kaldırıyordu demekkı 1 -2 bılemedın 3 kargoları var

Nyse cıktık lastıklerın oldugu yere dogru yokohomaların kenarında normal satısa hazır halde herhangı bır kap naylon poset torbaya sarılı olmayan 4 adet goodyearı cıkarttı verdı hemen altında brıdgestone vardı .. tahmn ettıgım gıbı gelen kargo 2 ıdı :D ve bana 5 gun sonrasına gun vermıslerdı..Buda al gıt anlamına gelıyordu..Aldım lastıklerı ınceledım sorun yok Fatura yı sordum Bıze gelmez sız ınternetten almıssınız bız bı nevı kargo alıcısıyız bızı ılgılendırmez dedı..Pekı aldınız kargoyu meraktan soruyorum baska bırı gelse ısmımı soylese dedım herhangı bır belge ımza ıstemıyorsunuz yada ben lastıgı almadım desem ne olacak ..Sekreter bayan ısrarla bz satmadık bız aracılık depoculuk ettık herhangı bır belge sormuyorz sormayız karısmayız etmeyız vs dedı..Bende anladım tsk ederım deyıp cıktım...(ama guvenım kayboldu) Profesyonel basıt bır sıstem ve sıtelerı var belkı ama ısleyız bu denlı degıl hıc aranmadımda montaj noktası harıcınde yogun bır donemdır fakat ona gore de sıstem kurulur halledılır hersey
    Hemen baska bı lastıkcıye yoneldım mahalle arası lastıkcı koskoca dayı herıf bana abı bugun kotamı doldurdum dedı ben nasıl yanı dedım 1 saate kapatıcam sabahtan berı montaj yapıyorum cok yogun bak abınınkını ve yandakını yapıyoruz kapıdada 3 araba beklıyor dedı baktım evet toplamda elınde 5 araba vardı.. AMA KOLAY OTO MONTAJ SERVISINDE 1 araba vardı..
    Adam abı sabah 8:30 da acıyorum 8.15 te gel sıraya gır dedı samımı sekılde ama bu samımıyetı kolayoto montaj yerınde nedense goremedım..
    Kısacası taksıtlendırme yanlıstı /Montaj randevusu sorunlu ıdı / Fatura veyahut herhangı bır belge yoktu /Musterı hızmetlerıne ulasamıyordum
    Bu sekıl bır alısverısı gerceklestırdım daha kolayoto demeyın bana ..Alıcaklara duyurulur 20 tl verıp esnafı kazandırmak daha cazıp geldı bu sanal lastık alısverısım sonrası KI bugune kdr alısverıslerımı ınternet uzerınden yaparım Kısacası bu denlı eksık bır alısverıs yasamadım ..Kıcı kırık 5lıralık alısverısımın dahı faturası gerı donusu vs vardı...
    Lastık geldı evet ama bu yasadıklarımı baz alırsak gelmese hıcbırsey yapamıcaktım gıbı hıssedıyorum .. 3 kere dusunun Hb daha candır can..

• kolay otonun lastik fiyatları ve montaj ücreti piyasaya göre çok pahalı değil mi? neden pahalı yerden alışveriş yapmayı tercih ediyorsunuz peki?
  • N11.com üzerinden daha ucuza veriyorla kendi web siteleri pahalı .
  • Lastikleri pahalı olsa bile,lastikleri iyi.
    2 tane lastik aldım ordan halen kullanıyorum.
    Ön sağ ve sol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 3 Aralık 2016; 12:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Lastikleri pahalı olsa bile,lastikleri iyi.
    Ön sağ ve sol.

Lastikleri iyi .

Lastik mi üretiyor bu adamlar.

• CeVaLieR C kullanıcısına yanıt
    Hb bir lastik sitesi değil ama saat gibi işledi benim işim. Lastikler geldi fatura ile yarım saatte ücretsiz taktırıp eve geldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay oto'dan 225 45 17 ebadında 2 set lastik aldım.

eylül ayında good year eagle f1 asymmetric 3 aldım tanesi 258'den.

ekim ayında nokian wr d4 aldım tanesi 336'dan.

fiyatlar bence güzel. teslimatta hiç sıkıntı olmadı, hangi gün gelecek dedilerse geldi.

montajı kendi lastikçime yaptırdım, montaj noktalarıyla ilgili yorum yapamıycam
  • quote:

Ön sağ ve sol.

Nasıl yani hocam başka yerden aldığım aynı model ve aynı dönem üretilmiş lastikten daha mı iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

quote:

Ön sağ ve sol.

Nasıl yani hocam başka yerden aldığım aynı model ve aynı dönem üretilmiş lastikten daha mı iyi

Diğer lastik satanlara dedim yanlış anlamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Ön sağ ve sol.

Lastikleri iyi .

Lastik mi üretiyor bu adamlar.

Güvenir lilik açısından diyorum hemen böyle bir sonuc a nasıl vardınız.

• Geçenlerde continental ts860 aldım o siteden. Direkt bir tane montaj noktasına yönlendirdim ne kargoyu almakla uğraşmış oldum ne de lastikçiye lastikleri götürmekle. Ups kargo yüzünden 4 lastikten 3'ü teslim edildi biri diğerleri teslim edildikten bir kaç gün sonra bile teslim edilmemişti. Bildirdim KolayOto'ya hemen ilgilendiler saolsunlar. Anında ups ile iletişime geçip teslim edilmeyen lastiğinde teslimatını sağladılar. Açıkcası ben memnun kaldım. Lastiklerde sitelerinde yazdığı gibi 2016 üretim tarihli olarak geldi.

• 2 hafta evvel defaatle aradım ses kaydı mail vs dönen eden olmamıştı az önce mail ve ses kaydı bıraktım 10 dk içinde aradılar böyle bir firmanın realitesine ve samimiyetine inandım şuan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak14 -- 15 Aralık 2016; 12:57:9 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.