ben kolayı braktm şahsen şerbet gibi pepsi gayet sade ve düzgün geliyor içersem onu içerim sprite 7up flan hepsi şekerli asitli maden suyu gibi
yılda bıkaç kez anca ıcerım. gereksız ıcecekelr
Zero nun tadı değişmemişse bence en güzeli o. Bayadır bende içmiyorum.
bidaha başlamam içine çok fazla şeker var
Midede yanma hissi , açlık hissi ve boğazda geğirme ve bulantı gibi bir durum ortaya çıkıyor iğrençleşti içindeki böcek kanı mı bunu yapıyor anlamıyorum
bu resimdekilerde kolaya rengini veren o malum böcekler içmemek için yeterli sanırım
yaz gelince görürüm ben seni
quote:
Orijinalden alıntı: George Jetson
yaz gelince görürüm ben seni
ayran ve bisiklet
Meyan kökü
quote:
Orijinalden alıntı: XaVeN_3
Midede yanma hissi , açlık hissi ve boğazda geğirme ve bulantı gibi bir durum ortaya çıkıyor iğrençleşti içindeki böcek kanı mı bunu yapıyor anlamıyorum
bu resimdekilerde kolaya rengini veren o malum böcekler içmemek için yeterli sanırım
Bu Saçma Sapan Hurafelere İnanan Varmış Hala Ya..
sade soda
SU! hem ucuz hem asırlardır insanlıgın gercek içecegi !
Bende yıllardan beri içmiyorum. Bir yaz aşırı derece kola içmeye başlamıştım. Öyle böyle değil günde 2.5 litreler su içer gibi kola içmeler. İçimi bozdu midemi yaktı. O gün bugündür kola içmiyorum. Çünkü ne zaman içsem midemi azdırıyor kudurtuyor resmen. Tadını çok severim fakat 1 çay kaşığı bile içemiyorum maalesef.
Ayrıca yıllar önce kurstayken bir arkadaş her sabah kola içiyordu. Doktor içmesini yasaklamasına rağmen içmeye devam etti ve midesi delindiğinden vefat etti. Bu olayda aklımdan çıkmıyor....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme