Şimdi Ara

Kol kasları? Omuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kol kaslarım gerçekten güçsüz. Şınav çekeyim diyorum omuzlarımdan kütür kütür ses geliyor bütün yük omuzlarıma düşüyor. Ne edip düzeltebilirim bunu bir yardımcı olsanız.

• Dambıl alıp çalışmaya başla
  • önce çelik gibi irade ve sabır lazım. tam boy değil dizinden şınav çek, sonra tam boya geçersin.
    + şınav tamamen kondisyon işidir. 20 şınav çekerken 2 hafta bırakınca 10 lara düşer.
  • Evet o da aklımda. Aslında bu nisana kadar spor salonunda başlıyoruz çalışmalara o zamana kadar harcama da yapmak istemiyorum. Bu dambıllar kaç kilo mesela hafif gelse bile alayım mı?
  • 5 kg x 2 adet Olarak başlayabilirsin mesela. 20-30 lira arasında bir şeydir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamYamPokemon -- 28 Şubat 2010; 23:04:08 >
  • SÜT+YUMURTA GERİSİ GELİR SANA PROTEIN LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebab-92

SÜT+YUMURTA GERİSİ GELİR SANA PROTEIN LAZIM

Protein.. yumurtadan nefret ederim ne yazık ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dips ve omuz sakatlığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aga yumurtasızda olmuyor beyazını ye sakın hap falan kullanma
  • quote:

Geldiği gibi gider idman yapmayıp protein için gedik açmassan o kendi gediğini bulup tahliye eder kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Geldiği gibi gider idman yapmayıp protein için gedik açmassan o kendi gediğini bulup tahliye eder kendini

tabi sporu unutmıyacaksın
  • Bu programı harfiyen uygularsan meyvesini toplayacağından emin olabilirsin başlangıç için ideal ve ek olarak supplementlere para verme şu safhada yemeğine dikkat et protein alımını ve dinlenmeni düzenli yaptıktan sonra hedefine ulaşacağından şüphen olmasın

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t12393.html
  • quote:

Bu programı harfiyen uygularsan meyvesini toplayacağından emin olabilirsin başlangıç için ideal ve ek olarak supplementlere para verme şu safhada yemeğine dikkat et protein alımını ve dinlenmeni düzenli yaptıktan sonra hedefine ulaşacağından şüphen olmasın

Hocam çok sağ ol ama bu ilk programa ait beslenme bilgisi yok nasıl anlatsam. Bilgin varsa bu programları yapmışlığın varsa beslenme hakkında 2 - 3 şey söylermisin.

• DIESEL şu göbeği nasıl eriticez anca koşu ile erir diyolar ama
  • arakadaşlar zayıfken body yapmak daha kolay değil mi kiloluya göre? çünkü gelişimini aynen seyredebilirsin.. ben de yarın başlıycam bodye.. 173 boy 57 kilo var 5-6 kiloyu en sağlıklı biçimde ne kadar sürede alabilirim.. 5-6 ay çalışmayı düşünüyorum salonda..
  • youtubea 8 min arms yaz.cikan videodaki hareketleri yap.gercekten faydasi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wreath

quote:

Bu programı harfiyen uygularsan meyvesini toplayacağından emin olabilirsin başlangıç için ideal ve ek olarak supplementlere para verme şu safhada yemeğine dikkat et protein alımını ve dinlenmeni düzenli yaptıktan sonra hedefine ulaşacağından şüphen olmasın

Hocam çok sağ ol ama bu ilk programa ait beslenme bilgisi yok nasıl anlatsam. Bilgin varsa bu programları yapmışlığın varsa beslenme hakkında 2 - 3 şey söylermisin.

Ben bu programı uygulamadım fakat beslenmene dikkat etmelisin antrenman öncesi kompleks karbonhidrat almalısn yaklaşık bir saat önce makarna vs..antrenman sonrasndada en geç yarım saat içinde protein almalısn zengin protein değeri içeren besinlerden tavuk yumurta süt soya vs...sonrasındada vitamin almalısın yani meyve yemelisin antrenmanların akşam 22.00 dan geç olmasın haftada 3 gün yapman yeterli bunlar genel öneriler sonuçta ben bir antronör değilim bunu için ciddi düşünüyorsan bir spor salonuna git ve hoca eşliğinde bu sporu yap fakat imkanın yoksa evde bu program ve belirttiğim noktaları harfiyen uygularsan sonuç alacağından emin olabilirsin.

• quote:

DIESEL şu göbeği nasıl eriticez anca koşu ile erir diyolar ama

Ben koşu yapıyorum fakat tempolu değil depar yoluyla eritiyorum ardından sıkı miğde antrenmanları yapıyorum 6 pack için tabi definasyon döneminde baharda başlıyorum yaza doğru karın şekilleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

arakadaşlar zayıfken body yapmak daha kolay değil mi kiloluya göre? çünkü gelişimini aynen seyredebilirsin.. ben de yarın başlıycam bodye.. 173 boy 57 kilo var 5-6 kiloyu en sağlıklı biçimde ne kadar sürede alabilirim.. 5-6 ay çalışmayı düşünüyorum salonda..

Bende 180 boy 90 kiloyum. Bakalım spor salonuna gidelim ne derlerse onu uygulayacağım artık herkese teşekkürler.
  • quote:

quote:

DIESEL şu göbeği nasıl eriticez anca koşu ile erir diyolar ama

Ben koşu yapıyorum fakat tempolu değil depar yoluyla eritiyorum ardından sıkı miğde antrenmanları yapıyorum 6 pack için tabi definasyon döneminde baharda başlıyorum yaza doğru karın şekilleniyor.

desene koşmadan eritemiycez gerçi fazla göbek yok ama tam erise güzel olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wreath

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

arakadaşlar zayıfken body yapmak daha kolay değil mi kiloluya göre? çünkü gelişimini aynen seyredebilirsin.. ben de yarın başlıycam bodye.. 173 boy 57 kilo var 5-6 kiloyu en sağlıklı biçimde ne kadar sürede alabilirim.. 5-6 ay çalışmayı düşünüyorum salonda..

Bende 180 boy 90 kiloyum. Bakalım spor salonuna gidelim ne derlerse onu uygulayacağım artık herkese teşekkürler.

En iyisin yaparsın sana tek tavsiyem kulaktan dolma bilgilerle yola çıkma oku araştır öğren hatta spor salonundaki hocanın dediğini dahi harfiyen uygulama çünkü gerçekten bazı hocalar yetersiz bu nedenle oku araştır ve kendi yolunu çiz unutma kısa vadede bu sporun getirisi olmaz götürüsü olur harcadığın zaman para çaba heba olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.