Şimdi Ara

Köklü ve Üslü sayı yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önereceğiniz kitap varmı arkadaşlar , üslü sayıyı azda olsa yapabiliyorum fakat köklü sayıları hiç yapamıyorum :(

Orijinalden alıntı: slymndgn

önereceğiniz kitap varmı arkadaşlar , üslü sayıyı azda olsa yapabiliyorum fakat köklü sayıları hiç yapamıyorum :(

Fem konu özetli soru bankası ya da fem ilk adım matematik(Bu kolay sayılır hiç temelim yok diyorsan bunu al)

EMPİRE TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)
  • hocam üslü sayıları iyi bilmeyen biri köklü sayılarda zorlanır cünkü birbirini kapsayan iki konu bol bol soru örneklerine bak yaparsın
  • off en iyi yaptıgım 2 konu çözesim geldi bak şimdi. fem konu özetli soru bankasında 2 konudan da 9ar test var galiba. toplam 180 soruda 3-4 boş mu ne var. Tam proyum o konularda. benm de mutlak değer kötü :(

Orijinalden alıntı: FrankWoods

off en iyi yaptıgım 2 konu çözesim geldi bak şimdi. fem konu özetli soru bankasında 2 konudan da 9ar test var galiba. toplam 180 soruda 3-4 boş mu ne var. Tam proyum o konularda. benm de mutlak değer kötü :(

üslü ve köklüyü yapan matematıgın tamamını cok rahat yapar dıyor hocamız ,

quote:

off en iyi yaptıgım 2 konu çözesim geldi bak şimdi. fem konu özetli soru bankasında 2 konudan da 9ar test var galiba. toplam 180 soruda 3-4 boş mu ne var. Tam proyum o konularda. benm de mutlak değer kötü :(

Yok öyle bir dünya. Üslü ve köklü sayıyı yapamayan matematiğin çok büyük bir dilimini zaten yapamaz. Her yer üslü sayı, köklü sayılarla dolu; fakat çözebilen de öyle matematiğin tamamını çok rahat yaptığını söyleyemeyiz.

• quote:

quote:

Hocanız muhtemelen bir sözel sınıfına demiştir bunu
    Cem Şancı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karekök iyi anlatıyor hocam.

Gebze Teknik Üniversitesi - Malzeme Bilimi ve Mühendisliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.