< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Ne zamanın mezunu bu önemli.eğer sen diyorsan benim potansiyelim yok bana su versinler yatacak yer verisnler sivilde göremeyeceğim parayı versinler (aslında çok bi para değil sadece vasıfsız bi adama göre çok para) ben kendimi geliştirmekle pek bi işim yok diyorsan gidebilirsin sadece kho için geçerli bu arada deniz hava bilmem muhtemelen orda sorun yoktur. Çok düşün kardeşim kendini yakma. |
|
Askeriyede çok fazla hırbo insan var, askerde akıllı insan aramak samanlıkta iğne aramak gibidir. Subayından tut Uzmanına kadar, yeni gelen Teğmenler Harbiye'de öğrendiği bilgiler ile acemi askerlere dayılansın eyvallah da Uzmanlara ne demeli, onlar tam hırbo dediğimiz tanımın vücut bulmuş halidir. Çavuş hemen Komutanım çekince kendini bi bk zannederler Metnini okuduğum kadarıyla sen gelişime açık ve hobileri olan iyi bir insansın. Ama bunu sana meslekten soğutmak için değil gerçekten mesleğin gerçeklerini bilmen için söylüyorum beni lütfen yanlış anlamayasın. Sivilde iş bulamadım diyerek asker olan arkadaşlarım var. Onlarda zaten severek yapmıyor mesleğini, yıllarca aynı karakolda sürekli Komutanlarının ağız kokusunu çekiyor maalesef. Gençler MSÜ hayaliyle asker olmak istiyor ama daha intibak eğitiminde bile yüksek miktarda tazminat ödeyip okuldan ayrılan yüzlerce harbiyeli adayı var. Eğer gerçekten kararlıysan asker olmayı tekrardan düşünebilirsin. Hergün baktığım bu dağlarda insana birşey öğretir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|