|
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Dışarıdan yada paketli yemeye karar verdiğinizde zaten bazı riskleri kabul ediyorsunuz demektir, hiçbir şey olmasa bile bir insan yılda 250Gramdan fazla böcek parçası yiyor, fabrikasyon ürünlere karıştıkları için, bunu bir araştırmada öğrenmiştim. Köfteci Yusuf ne yapmıştır bilemem ama dünyada öyle kötü niyetli insanlar var ki, bozuk ürünleri bile soslayıp yediriyorlar, tedarik edilen yerler de domuz eti karıştırıyor olabilir, bunu gerçekten firma da bilmiyor olabilir farazi konuşuyorum. Ama bu konulara hassasiyeti olan insanları etkiliyor bu bir gerçek, o çok ünlü boykot markaları çok mu temiz bunu da sormak lazım, ya gerçekten Köfteci Yusuf ucuza hizmet yaptığı ve pazardan hatırı sayılır pay aldığı için birilerini kızdırdı ya da denedim sistemleri kötü bu durum oldu, üçüncü seçenek de bilinçli olarak yaptı ki ben buna inanmak istemiyorum, Müslüman Türk milletine bile isteye domuz eti yedirmek çok büyük kötülük olur, ayrıca domuz eti pahalıdır bildiğim kadarıyla, yani birinin koyun, sığır yerine bilerek domuz eti satması saçma olur gibime geliyor, olay tam bir muamma yani. Mantık çerçevesinde konuşuyorum, Köfteci Yusuf kimdir, eti nerden alır vs., olay münferit bir olay mıdır, gerçek midir değil midir bilemem. Ha bir de işin siyasi boyutu var: Mevcut yönetime galiz küfürler edip, muhalefeti sütten çıkma akkaşık olarak görüyor birileri, yıllardır "yeterki gelsinler" diye her yolu denediler, her dolabı çevirdiler, ülkenin bu tablosunda en büyük pay sahiplerinden biri de bunlar, çete mete vs. ıvır zıvır, HEPSİ tırı vırı, al birini vur ötekine, mevcut siyasi tabloya bakınca gelen gideni aratırdan başka bir şey diyemiyorum, bu coğrafyada 3. dünya savaşı başlamışken, Türkiye'nin bastırılması için her yol deneniyor özellikle iç cephede, "Dayyıp gitsin düzeleceeeğ" diye bir ezber var, halk kendini kurtarmadıkça, düzeltmedikçe hiçbir siyasi düzeltemez ve ben bu halkın savaş / deprem vs. yaşamadan kendini düzelteceğini artık sanmıyorum, akşam haberlerini izlemek yeterli bunun için. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS