< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Köfteci Yusuf Ana Konu (32. sayfa)
-
-
Migros yemekte altlimit 300 liraydı önce 320 sonra 340a çıkardılar. Sizdede böylemi yoksa bizim buradaki şubeye özel bişeymi(Kütahya) Migros yemek anasayfasındaki altlimit hala 300 tl gözüküyor çünkü. Ben sipariş verdikçe altlimit arttırıyolar sanki. Kendileri bilir sipariş vermeyiz olur biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 18 Ekim 2024; 10:1:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu pencereden bakan hiç olmamış;
bakanlığın yani bizzat devletin yayınladığı tağşiş listesindeki bir firmanın hiç bir resmi kanıt ya da belge ile savunma yapmadan anam babam usulü "operasyon" ve "komplo" laflarıyla ters algı oluşturup halkın bu karara inanmaması gerektiğini savunarak aslında bi yandan bu listenin "gerçek dışı" olduğunu da göstermeye çalıştılar. bu tantana tağşiş listesindeki diğer firmaların da cesaretlenmesine de neden olacak. yani yarın öbür gün glikoz şurubundan listeye giren balcı da "benim üzerimde operasyon yapıyolar" diyip "bu listeye güvenmeyin, bakın köfteci yusufta ne oldu?" diye onlarda halkı galeyana getirebilir.
yani halk, halkı için hizmet veren bir denetleme kuruluşunu yine kendi elleriyle itibarsızlaştırıp aslında diğer "ticarette her şey mübahtır" tarzı çalışan çoğu kuruluşun da ekmeğine yağ sürdü. ticaretle uğraşan ya da gören/duyan herkes biliyor ki kimse halkı düşünmüyor. sadece kendi ticareti kaygılarını ve parasını düşünür.
bu yüzden gıda kalitesi konusunda ileride bizi daha kötü günlerin geleceğini düşünüyorum. çünkü ileride bizi denetleyen ama halkın inanmadığı bir kurum olacak.
-
yüksek enflasyon olan ortamda insanlar kaliteyi değil fiyatı konuşur.
2024 yılında dışarıdan bir şey yemeyi bırak çay bile içmedim. aynı zamanda paketli ve işlenmiş gıdaları hayatımdan çıkardım.
instagram da gurmebacı hesabını gördükten sonra döner bile alıp yemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 18 Ekim 2024; 12:23:20 > -
Evet ama devletin kurumlarına olan güvenide, bu halk sarsmadı ki, yine kendileri yok ettiler.. sonuçta kaybeden her iki durumda da halk oldu.. Köfteci yusuf olayında başta Yusufu destekliyordum,ama artık iki tarafada inanmıyorum, iki tarafta dürüst değil.. Yusuf ağlayarak video çekiyor , ama restoranlardan gelen videolar ayrı rezalet.. daha bu olaylar başlamadan önce Yusuf'tan aldığım hamburger köftesini yiyemedik ilk defa çöpe attım..en iyisi dışarıdan mecbur kalmadıkça hiçbir şey yememek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Ekim 2024; 9:19:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hislerimize tercüman oldunuz.
açıklamayı yaptığında da ; aileme "iyi ama ortaya bir tahlil; kanıt; ya da o şubede problem olduysa; bir görevden alma ya da personel hakkında suç duyurusu bulunmadı" demiştim.
Ben sizden farklı olarak komplo kurulduğuna kesinlikle inanıyorum.
en az 3 kişi gerekiyor numune değişimi için diyorsunuz ancak ; numuneyi alanın şubeden nasıl aldığını; tutanakla mı tesbit altında aldığını; orada numuneyi değiştirme ihtimali bile olabileceğini düşünüyorum. 3 kişi gerekiyorsa 3 kişi de işin içine girer.
Yenidoğan çetesinin yaptıklarını görünce; 112 içindeki personellerin yaptıklarını okuyunca; bu ülkede İMKANSIZ diye bir şey yoktur. Mümkündür.
Ancak Yusuf u eleştiriyorum çünkü dediğiniz süreci o kadar amatörce yönetiyor ki; inanamıyorum.
kanıt koyamıyor
komplo kuruldu ise; o tarihteki satınalma, sevkiyat; şube mal kabul personeli hakkında hiç bir girişimi yok.
-
Numune alımı şube yetkilileri, çalışanları eşliğinde yapılır. Şubeden alım aşamasını müşteriler dahi görürler. Alınan numune mühürlenip, götürülür.
Eğer şube "mühürsüz numune" iddiasında ise, kamera kaydını çoktan paylaşırdı :) Ne kayıt var ne bir şey...
Ancak ondan sonrası her ihtimale gebe olabilir.
Yusuf'un savunmalar fecaat. Çünkü olay gerçek. Gerçeğin aksini savunmak zordur.
-
Turkak akrediteli bir kurumda çalıştım. Test sonuçları ile oynamanın olanaksız olacağı kanısına nasıl kapıldınız?
Turkak akreditasyondan sonra senede 1 2 gelir denetimini yapar gider. Testler yapılırken başında durmuyorlar sonuçta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kişi kendinden bilir işi demişler.
Cımbızlamaya gerek yok, 3-5 sayfa geriye gidin yazdıklarımı okuyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Iftiraya gerek yok!!!
Bu kadar reklama dayanamadım ve ilk defa gittim. Köfteleri gerçekten çok güzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Try it -- 20 Ekim 2024; 21:28:56 >
Hadi birader sen köfteni yemeye devam et malum laftan anlamıyorsun.
Adamların alışverişleri daha çok arttı kıyma aldım eskisinden daha güzeldi biraz daha alayım
-
400/150 indirim var Migros yemekte. Her hesapta 10 kez kullanılıyor indirim, kavurma alıyorum bol bol ve kilosu 410 liraya geliyor. üç günde 3 kilo 600 gram almışım. Yarın da alırım biraz, 6 kilo civarı stoklarsam yeter
-
Haklısınız,
Peki Yusuf un savunmasındaki "bildirim bize geç yapıldı. Bu nedenle geçmişe dönük kamera kayıtları, zaman geçtiği için silinmişti, bakamadık " Belirttiği de bu değil mi zaten?
Ya, numune alımı sırasında prosedüre aykırılık olduğınu iddia ediyor
Ya, da ürün kabul kesimini kamera kaydı ile izle yemediler
Geçen gün büyük bir şubesinin önünden geçtim %50 doluydu kasap kısmından et alanlar falan vardı
Şimdi benim şubelerimden numune alınıyor. Bana şahit numune bırakmıyorlar. Nedenini neden sormadınız. Acemi misiniz? Her türlü ihtimale karşı o günün veya o haftanın kamera kayıtlarını kullanılan etlerin seri numaralarını vs saklamak çok mu zordu. İlk defa mı numune veriyorsunuz. Veya bu güne kadar sizi denetleyen olmadı mı.
Kim ne derse desin ihmaller zimciri çok fazla.
Son zamanlarda kalite yerlerde idi şimdi millet yesin diye düzeltmeye başlamışlar anladığım kadarıyla.
Bu ülkede yaşayan Türk vatandaşlarına Allah güc kuvvet versin. Gerçekten herşey zor.
Herkes yok domuz eti ,yok at eti , it eti demiş.
Birileri pastaya çökmüş pay istiyor vermezsen yar etmeyiz demiş.
Etmezlerde . Verme yedirme yarında insan eti çıktı derler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 22 Ekim 2024; 7:7:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yahu bunu düşünecek beyin o beyinde de zeka olsa zaten memleket olarak bu halde olmazdık.
-
Sorun şurada devlete ve onun idarecilerine güven halkta yok defalarca duduklendikleri ve soyulduklari için
Köfteci Yusuf daha güvenli geliyor ve haklilarda bende Yusuf'a ve dediklerine guvendim ilk baştan beri adamın 12000 çalışan li zincir restoranina çökmek niyetleri olarak düşündüm, aksini iddia edecek devlet yok , kırk haramiler ve çetesi o nedenle kırk haramilere guvenmektennse Yusuf'a güvenirim.
Hükümet ve yandaşları toplumsal çürümenin sebebi ve sorunudur bunlar siyasetten devletten temizlenmedikce bu memleket düzelmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X