Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
34
Favori
73.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yanlız pişmiş köfte fiyatı değil. Malum servisiçin gerekli olan, ekmek + salata+sos+ diğer servis hizmeti ücretleri de o pişmiş köfe fiyatına ekleniyor. çiğ köfte ise al git ürünü.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Paket olarak (restorandan kendim alıp götürmek üzere) 1 kg pişmiş köfte almak istesem bu yazdığınız yan ürünleri de 1 kg köfte ile orantılı miktarda pakete dahil ediyorlar mı hocam?

Ya da bu yan ürünleri dahil etmeden daha ucuza kg ile pişmiş köfte satsalar o da olur eğer sebebi buysa, ki yine pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ekim 2024; 20:52:50 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Köfteci Yusuf'un köftesine de pahalı diyorsanız birşey diyemiyorum. Daha ucuza kırmızı et olarak kim ne satabilir? Ben kıymanın kilosunu zincir marketten 590 tl ye aldım bugün. Orta yağlı sıradan kıymalık et

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hayır, çiğ olarak satılan köfteye pahalı demiyorum hocam, pişmiş olarak satılan fiyata pahalı diyorum. 2 önceki mesajımı okursanız anlaşılıyor. Dert yandığım nokta çiğ olarak 390 liraya satılan (uygun fiyatlı) köftenin pişince ortalama %25 dolayında ağırlık kaybetmesine ve aynı ocakta pişmesine rağmen, pişmiş fiyatının üstteki arkadaşın söz ettiği maliyeti düşük ıvır zıvır yan ürünlerle beraber 2.3 katına çıkarak pişmişinin kilosunun 900 liraya satılması hususu. Yani orantısızlık had safhada. Yoksa pişmemiş alıp evde yaparsanız fiyatı tabii ki uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Kasım 2024; 0:26:52 >

Daha ucuza pişmiş köfte satan var mıdır sanmıyorum. Pişmiş olunca bir sürü ek maliyet biniyor. Ben marketteki kıyma fiyatıyla kiyaslarim. 590 tl ye kıyma aliyorsam 900 tl ye pişmiş köfte ucuzdur. Yanında bir sürü ekstrasi var. Salata, ezme, ekmek, sınırsız çay.

Hocam kıymayı 590 lira olarak baz alamazsın, çünkü yine aynı köfteyi satan Yusuf kıymayı 390'dan satıyor:
    köfteci yusuf
    Dana Kıyma - Hesaplı Kasap - Köfteci Yusuf
    https://kofteciyusuf.com/dana-kiyma-cig.html

Ayrıca köftenin içinde saf kıyma haricinde birçok diğer bileşenlerin olduğunu da biliyorsunuzdur, soğan, ekmek, baharatlar, çekilmiş kaburga ve yağı vs.

Köfteci Yusuf Ana Konu

Neyse, ben demek istediğimi yeterince açık yazdığımı düşünüyorum. Tabii sizin için 900 lira uygunsa birşey diyemem, afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Kasım 2024; 0:49:57 >

Tamam pişmiş köftesi pahalıysa daha ucuza satan yerden alabilirsiniz. Bana göre Köfteci Yusuf kamu yararına çalışan dernek statüsünde

Elbette menüde yer alan her türlü pişmiş ürünü paketli al-götür istediğinizde yan ürünlerde veriliyor. Yok ben sadece ürünü istiyorum ve ona göre ödeme yapayım seçeneği yok. Zaten hiçbir mantıklı işletme böyle birşey yapmaz. En azından benim 50 yıldır yaşadığım dünya da durum böyle Köfteci Yusuf Ana Konu 

Köfteci Yusufun yanındayız oynanan oyunların farkındayız

• bugün 300 gr lık menü 250 gram geldi,
    gözüme az göründü bi tartayım dedim kabıyla beraber 250 gr,
    kap 30 gr geliyor zaten düş onu da 300 gram olması gereken gıda 220 gram,

nerde 80 gram? artı eksi %10 oynasın hadi de 25% eksiklik olmaz binlerce kez ürün hazırlayan eleman da bunu bilir,
    ben rahatsız oluyorum böyle şeylerden ne olacak yea 80 gr yea diyenlerden değilim,
    migros yemeğe de yazdım ürün resmi, istediler tartı üzerinde yolladım,
    restorana ulaşamıyorlarmış, bi şey yapamıyorlarmış
    ben yemeği muhafaza edecekmişim en kısa sürede halledeceklermiş,

başka bi talebim varsa memnuniyetle yardımcı olacakmış. bak hele daha bunu çözmedin ki
    başka talep peşindesin. memleketten neden bi cacık olmadığının kanlı canlı örneği,
    ürünü pişirip tartacaksın a noktasından b noktasına teslim edeceksin. şu kadarlık işi beceremiyoruz.

eskiden az da olsa iş ahlakı vardı, bu tip ufak hileleri yapmak dahi cesaret isterdi şimdi bi ko gözüne rahvan gitsin,
    yerlerse ekime yemezlerse kasıma durumu mevcut, talep o kadar çok ki adamlar istediği gibi at koşturuyor.
    karnım da aç yemek de muhafaza. memleket de freni patlak kamyon gibi bayır aşşaa Allah muhafaza. sonumuz hayrola.

AGA araştırma sahadan bildirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 7 Kasım 2024; 8:55:41 >

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Bu tarz ürünler çiğ tartılır pişince illa ki fire verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 2 Kasım 2024; 2:9:13 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    alakası yok, bi önceki siparişte 300 küsür gram geldi kabıyla.
    bariz eksik , ne demek çiğ tartılır.
    çiğ ürün çiğ tartılır, pişmiş ürün pişmiş tartılır,

biber salçası alıyorum 1 kilo yazan ambalajın içinden 100 gram çıkıyor buneylan diyorum,
    abi biz biberleri çiğden tarttık,
    1 kilodan 100 gram biber salçası çıkar sen aslında 1 kg aldın afiyet olsun diyor,
    aynı mantık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 2 Kasım 2024; 3:21:49 >
  • kofteci yusufu koruyalım dedik alışveriş yaptık adamlar haklı ceza vermekte ne kıyması bu şimdi !!!!

Köfteci Yusuf Ana Konu
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Bugüne kadar hiçbir izgaracinin pişmiş tarttıgini görmedim hep cidden tartip pişirip getirdiler. Doner pişmiş tartiliyor da tavuğu bile hep çiğ tarttilar

• fearless_X kullanıcısına yanıt

predator ya da alien eti bence.

• bakanlık yalan mı söylüyor?
    domuz eti ben tüketmem. Ne dinen doğru ne sağlık açısından.
  • fiat2001brava F kullanıcısına yanıt

Yusuf pahalı, yerel restoranlar geçirmece Köfteci Yusuf Ana Konu Ekrem Coşkun TOST bedava Köfteci Yusuf Ana Konu 

Yusuf'u bu kadar savunan grup Ekrem Coşkun'u neden savunmuyor merak ediyorum. Her ilde, yeterince şubesi yok. Olanlarda kapanıyor. Niye almıyonuz la adam üste para vercek nerdeyse.

Çift kaşarlı, tereyağlı, yuvarlak leziz ekmeğiyle tostu içecek dahil 30 TL ye satıyor. Soğuk içecek dolabından istediğini alabiliyorsun. 330ml lipton ice tea, pepsi, ayran v.s hepsi var. Yanda carrefour vardı ora girdim lipton 30.45 gibi bi fiyattı. Başka yerlerde de yaklaşık o fiyat.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Hadi dinen tamam da sağlık açısından nasıl zararlı? Avrupada neden bu kadar fazla tüketiliyor zararlı ise?
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    o şekil çalışan yani bi yanı kasap, bi yanı ızgaracı şeklide çiğ satın al pişirmesi bizden tarzı yerlerde bu denilen olabilir,
    fekat bi fest fuudçuda bu anlayış eşyanın tabiatına terstir,

şimdi ayıptır söylemesi et gıdası altın gibi kıymetli günümüz Türkiye'sinde,
    şimdi ben, 300 gram diye lanse edilen gıda, 220 gram olarak önüme konduğunda huzursuz olurum,
    ne dedik altın? ordan devam edeyim şimdi 24 ayar altın var saf altın. bi de madenden çıkarıldığı halde düşük ayar altın var.
    şimdi ben 1 gram altın alsam %30 yüzdesi taş toprak olsa buneylan dediğim vakit abi altın hamdan tartılır, saflaştırınca 0.3 gramı kaybolur sen buralarda yenisin galiba
    derlerse tatsız hadiseler yaşanabilir , et de öyle. abi çiğken vallahi 300 gramdı , pişirince 220 gram oldu, madem öyle 300 gram olsun diyorsan çiğ yiyeceksin o vakit,
    dükkanın önünü kapatma rahatsız mıdır nedir dersen, rutinin bozulur, yani meslek hayatın boyunca unutamayacağın bir tecrübe olur dükkanda o kadar diyim,
    cep telefonları dikey pozisyona alınır, eğlence çıkar hem karnın doyar hem de tarihe tanıklık etmiş olursun,
    ben ki 300 gr nedir nası doyacam yanına bişey daha mı söylesem sancıları ile kıvranırken benim önüme 220 gram koyarsan,
    üzülürüm, ben üzülürsem sen de üzülürsün o da üzülür bu da üzülür hepimiz üzülürüz,
    üzüntü bilindiği üzere mutluluk gibi, paylaştıkça artan değil azalan bir mevhumdur, o nedenle Çekemem bu derdi bölek seninle derim.
    AGA sosyal araştırmalar kurumu tespit atti.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.