|
= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (78. sayfa)

-
-
Dostum seyirturk kullanıcaksan APK sını yükle Apk daha güzel. -
Katılıyorum. Apk sı daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: hakan2200
Dostum seyirturk kullanıcaksan APK sını yükle Apk daha güzel. -
Merhaba ben televizyonuma Turkvodu kaynak ekle kismindan adres girerek yukledim ve su anda calisiyor ororo tv "film ve dizileri"izlerken bilmedigin kelimenin uzerine geldiginde onun anlamini gosteren bir platform ve malesef apk si yok o yuzden usb den yuklemek zorundayim seyirturk ve ororo tv yi usb den televizyona yuklerken zipten yukluyor ve yuklendigi goruluyor ancak ikinci adim olan repodan yukleme adimina gelindiginde repoya ulasilamiyor mesaji cikiyor ben bunun cozumunu bulmaya calisiyorum seyirturk u apk dan yukleme imkanim var ancak ororo tv icin malesef boyle bir olanak yok -
-
evet dediginizi yaptim ancak yine olmadi bence sorun kodi de veya yuklemesini yaptigimiz repolarda degil sony tv anroid sisteminde -
Turkvod ta sıkıntı yoksa onu kullan kodi de.
Bende Sony TV kullanıyorum. Seyirturk kodi ile kullanmak istedigimde. Media playerler çakisiyor heralde. YouTube açınca cihaz kitleniyordu. APK ya geçiş yaptım. Şimdi sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 9 Eylül 2020; 22:57:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ilginiz ve bilginiz icin tesekkur ederim -
arkadaşlar kodide oynayan ip tvnin bitratini yani çözünürlüğünü nerden görebiliriz ekrandayken bulamadımda sadece codec bilgisi veriyor.. -
Arkadaşlar 5 yaşında çocuğum için flashdisk e çeşitli çizgi filmler yükleyip tv de kodi üzerinden açıyorum. Yanlız klasörün adını okuyamadığı için hangi klasör de hangi çizgifilm var bilemiyor.
Atıyorum tom ve jerry klasörüne tom ve jerry resmi koyabilir miyim? -
Arkadaşlar nvidia shield kodi de kök dosya sistemine giriş yapamıyorum. Varmıdır bunun çözümü? Giriş yapmaya çalıştığımda herhangi bir hareket olmuyor.
Ayrıca bazı belgesel klasörlerini posterlemiyor. Dosya isimleri imdb ile aynı. Örnek Planet Earth II klasörünü TV Programları altında posterlemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydnksvl -- 22 Eylül 2020; 12:52:11 > -
-
TV Time eklentisini kurdum ve hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda 33804 hatası alıyorum.
Bu eklentiyi kullanan, böyle sorunla karşılaşmış olan var mı?
Çözüldü : GitHub sitesinde güncel Script dosyası buldum ve zip ile kurdum, artık giriş yapılabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 13 Ekim 2020; 13:28:19 > -
kodi ye film için türkçe dublaj ses dosyası ekleyebilirmiyiz?
-
Evet aynı klasöre aynı isimde atın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Turkvod veya seyirtürk da açtığım bir filmi seyrederken (kodi en son sürümü v18.8 leia) ileri geri veya durdurma barı için kumandadan ok tuşuna basınca ikonlar gelmiyor ve gözükmüyor sadece ilerleme cizgisi beliriyor. Kumandadan mouse işaretine basınca ikonların hepsi beliriyor. bu işlemi eski versiyonlarda(kodinin) olduğu gbi her iki konumdada faal hale getirebilir miyiz?
yardımlar için şimdiden teşekkürler
-
Aynı sürümü kullanıyorum bende öyle bir sorun yok. Bug olmuş sanırım cihazı yeniden başlatmayı deneyin.
-
valla belki 5 sefer oldu sildim yeniden kurdum hayret bende devam ediyor. şunuda belirteyim ben android boxda kuruyorum
-
selam coreelec ile ilgili birsey sormak istiyorum. konuya uygun değilse uyarabilirsiniz.hk1 128gb box kullanıyorum. şunu sormak istiyorum. android içinde yüklü olan kodi d.atmos ve dtsx sesleri açmadığı için coreelec yükledim. box ın kendi hafızasına attığım filimleri coreelec e geçtiğimde göremiyorum. bu normalmidir. coreelecden boxın hafızasındaki filimleri görmemin bi yolu varmı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu söylediğiniz maalesef normal. cihazın kendi hafızasını göremiyoruz. farklı yöntemler varmış ama ben daha denemedim. bir de cihazın kendi hafızasına coreelec kurarsanız cihazın hafızasını görebildiğiniz söyleniyor ama onun da bildiğin kadarıyla geri dönüşü yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X