Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
282
Favori
407.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elturbo

ne bilgisayar box u görüyor ne box bilgisayarı görüyor. sıkıntı burda.

Alıntıları Göster
    Aslında olay çok basit. Kısaca anlatayım:

-Bilgisayarda offline bir kullanıcı yarat. Mail adresi ile değil, normal bir kullanıcı. Adını turbo yap ve şifre 1234 ver. Şifreyi falan değiştirirsin sonra.
    -Çalışma grubu Workgroup olsun. Bilgisayar adı ve bilgisayar tanımı olması lazım(Win'de değilim) yine kolay bir isim olsun. Ahmet mesela.
    -Bilgisayardan bir klasörü paylaşıma aç ve onu görecek kullanıcıyı yani turboyu ekle oraya. O dosyaya erişecek olan everyone, admin vs.. içinde turbo da olsun.

-Android Box'ta KODI'ye geç. Video hazırladım. Bunu yaptığın zaman yeni paylaşımlar olarak görürsün. Artık hangi klasörü paylaşmak istersen, Ahmet'e geldiğin zaman görürsün. Ahmet yerine bilgisayarın IP'yi de yazabilirsin. Tabi sabit ip vermen lazım.
    yadi.sk
    Untitled.mov — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/4RsDEULqM0gKbw

Windows'daki genel sıkıntı, bir klasörü paylaşıma açtığında, diğer cihazlar göremiyor. Görebilmesi için, paylaşım açılan bilgisayarın adı veya ip adresi, tanımlı kullanıcı ile bağlanmak gerekiyor. Bu mantıkla, ağda diyelim 2 pc var. Birbirinizin paylaşımlarını görmek için, kullanıcı adlarınız ve şifreleriniz diğer cihazda olmak zorunda. Tabi Guest olarak da bağlanabilirsiniz. O da başka bir yöntem ancak bazı cihazlar guest olarak bağlanmayı pek sevmiyorlar.

MAC kullanan arkadaşlarımız varsa, SMBup diye küçük bir uygulama var. 32 bit olduğundan Catalina'da çalışmıyor ama çok basit şekilde bağlantı sağlıyor.

Bir şeye ihtiyacın olursa veya sorunun çözülürse alıntı yaparsın arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 1 Haziran 2020; 4:24:28 >

• Almanya ligi 3 haftadır oynanıyor, Dortmund Münih derbisi oynandı. Haftaya superlig başlayacak vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jagenhagar kullanıcısına yanıt
    ben o yazıyı yazdığımda sadece almanya'da maçlar başlamıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecool km1 telegram grubu.

• Herkese kolay gelsin daha önce kodi kullandım ancak sadece deneme amaçlı kodinin kendi reposunda yer alan uygulamaları yüklemiştim. Amacım sadece Tr ve dünya üzerindeki ulusal televizyon kanallarını izleyebileceğim yasal bir iptv yüklemek. Öyle maç yayını aramıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?
  • MegaMechanix M kullanıcısına yanıt
    Seyirtürk ya da Turkvod eklentileri işinizi görür.
  • akndgn A kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun ancak Turkvod'un sitesini bulamıyorum, anladığım kadarıyla kapatılıp yeniden açılıyor.
  • MegaMechanix M kullanıcısına yanıt
    Turkvod sitesi :
  • Bir suredir kodi-android cihazda film afislemesi yapmiyor .Onceden arsivimin cogunu dogru bir sekilde afisledigi halde suan hemen hemen hic bir filmi afislemiyor filmleri tek tek elle afislemek zorunda kaliyorum.Bir bilgisi olan varmi.
  • yeni mi box aldım kodi için seyirtürk nasıl kurulur kendi sitesinde anlatıyor denmiş ama bulamadım birde türkçe dublaj film için başka uygulama tavsiyeniz var mı özelden birisi yazabilir mi? soracağım şeyleri sorabilsem çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Buralara da bi geldik

yeni mi box aldım kodi için seyirtürk nasıl kurulur kendi sitesinde anlatıyor denmiş ama bulamadım birde türkçe dublaj film için başka uygulama tavsiyeniz var mı özelden birisi yazabilir mi? soracağım şeyleri sorabilsem çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden
    KODI için kurmaya da gerek yok. Direk apksı var. Daha kullanışlı bence.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    hocam film için öneriniz var mı türkçe dublaj olursa daha iyi olur tabi başka ne kurabilirim
  • quote:

hocam film için öneriniz var mı türkçe dublaj olursa daha iyi olur tabi başka ne kurabilirim
    Seyirturk
    Stremio
    Watched (huhu.to yazılacak istediği yere)

Aklıma gelenler bunlar. Ben film olayıyla çok uğraşmıyorum bu cihazlarda.
    teşekkür ederim sağ olun peki tv kanalları için ne önerirsiniz maç kanalları şart değil kanallar kısmına eklemem mümkün mü?

• quote:

teşekkür ederim sağ olun peki tv kanalları için ne önerirsiniz maç kanalları şart değil kanallar kısmına eklemem mümkün mü?
    Blutv'nin ulusal kanalları bedava. Üye olmak yetiyor. Onun dışında türlü türlü IPTV var.
  • Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt
    seyirturk öneririm IPTV için de. 12 adet Türkiye listesi ve ayrıca dünya kanallarıda var. Dilerseniz kendi IPTV niz varsa ona ekleyip kullanabliyorsunuz. Kategorilere de ayırıyor ayrıca.
  • Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt
    Kodi için burada anlatmışlar:
    seyirturk.tk
    seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları - seyirTURK
    https://seyirturk.tk/forum/viewtopic.php?f=9&t=35
    çok teşekkür ederim
  • bahoiz kullanıcısına yanıt
    çok sağ olun
  • Eski bilgisayarımda orhan tv eklentisi vardı, çok güzel çalışıyordu.
    Bilgisayarı yeniledim, kodi kurup orhan tv ekledim; world iptv açılmıyor bir türlü.
    Bilgisi olan var mı ne oldu bu eklentiye? Ya da kullanışlı bir iptv eklentisi önerebilir misiniz? Maçları filan izleyebileceğim?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.