Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
282
Favori
410.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayarlarda media etiketlerini kullan die bir seçenek var onu kapatınca daha iyi afişleme yapıyor. Dosya uzunluğu da çok olunca bulamıyor ya da saçmalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    ayarlarda bulamadım nerede acaba
  • Kodi ile izleyebileceğim ücretsiz ve en stabil çalışan bein spor yayını yapan neler var. Tavsiyeniz varsa alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Slm sony android tv kodi de film izlemek istedigimde bu hatayı veriyor normalde arka planda oynatıyor filmi ama uyarıya tamam dedigimde filmde kapanıyor çözümü nedir..

= KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] =

• Şu çöp türkvod harici eklenti varmı. Bu kadar leş bi eklenti olabilirmi abi bu türkler bi işide düzgün yapsın ya hiç bişeyimi başarılı yapamıcaz. Aratma özelliği çalışmıyor bire iq binlerce film arasından nasıl bulacam istediğimi

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Turkvod'da arama bölümü vardı ücretli versiyonu çıkınca kaldırıldı. Bu haliyle bile kullanışlı ve stabil çalışıyor izleyeceklerimi oradan izliyorum ben.

Alternatif olarak Seyirtürk eklentisini kurabilirsiniz orada arama bölümü var.
  • Kodi'nin Yeni Sürümü, Alfa Kapsamında Yayınlandı.

https://kodi.tv/article/kodi-19x-matrix-alpha-1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Tenis maçları izleyebilecegimiz repo varmı acaba. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Kodi'nin Yeni Sürümü, Alfa Kapsamında Yayınlandı.

https://kodi.tv/article/kodi-19x-matrix-alpha-1
    yukledim ama ag uzerindeki hdd leri gormedi.onceki surumlerde sorun yoktu..
  • ali beyendi A kullanıcısına yanıt
    Bu sürüm henüz test aşamasında, ondan kaynaklı olabilir. Tekrar deneyin belki geçici sorun oluşmuş ve bulamamış olabilir.

• Yüklemeye değer bir değişiklik var mı ? Leia dan gayet memnunum da, eğer kapanmayacaksa bu sürüm gayet iyi...
    Bir de turkvod mu seyirturk mü daha iyi, sıkıntısız, hızlı ? Tv yüklü şu an, sanırım limit gelmiş, arama kısmı stabil çalışmıyor artık, seyirturk mu yüklesek? Kullanan varsa izlenimlerini paylaşabilir mi?

• Kobarsterm kullanıcısına yanıt
    Birkaç değişiklik var ama eğer Leia'dan memnunsanız şimdilik yeni versiyona geçmenize gerek yok.
    Arama bölümü Turkvod'un ücretli versiyonunda bulunuyor. Seyirtürk işinizi görecektir.
  • Çok sağolun cevaplar için, iyi forumlar...

• Kobarsterm kullanıcısına yanıt
    Ben Android TV'de

Turkvodu Kodi üzerinden kullanıyorum.
    Seyirturkü Apk olarak yükleyip kullanıyorum. (Kodi versiyonu bende sıkıntı çıkarıyor)

Görsellik ve işlevsellik kullanım kolaylığı açısından Seyirtürk. (Apk versiyonu Netflix gibi)
    İçerik zenginliği, güncelliği, açısından Turkvod. (Özellikle'de Yerli film izliyorsan kesinlikle yüklemelisin)

= KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 26 Ağustos 2020; 9:3:5 >

• Türkvod,artık kullanılmıyor mu?

• kapisiz kullanıcısına yanıt
    çalışıyor dostum sıkıntı yok.
    Biz alternatif olarak sadece seyirturkü de kullanıyoruz.
  • Turkvod filmler de tavsiye edeceğiniz bölüm hangisidir.
    tavsiye filmlerin bulunduğu, donma takılma yapmayan kullandığınız yer varmı.

Geçen arkadaş geldi cumartesi akşamı 1 film izleyemedik, hangisine girdiysem film donup durdu.

Sonra arkadaşın netflix hesabı ile Netflix'ten izledik. Hiç donmadan izledik.

turkvod ta, sizler film izlerken hangi bölüm üzerinden izliyorsunuz. ?
  • herkese selam,

kodi de fotoğraf görüntülerken enter tuşuna basında 90 derece dönüyor ya, aynısını video için arıyorum, herhangi bir tuş kombinasyonu var mı?
  • Kodi/Turkvod için

Amacım paralı kanallar veya ücretli üyelikler değil. Normal uyduda çıkan televizyon kanallarını izlemek için kullanıyordum fakat bir bug oldu kullanamıyorum şu an.

Açıkçası dizi/film sitelerinin dosyaları oluyordu onları da kullanıyordum güzeldi ama çok elzem değil tabii ki.

Nasıl en güncel halini tekrar kurabilirim veya başka alternatifi nedir ?
  • TV-Boxa kodi nin son sürümünü yükledim.Ağ üzerinden bilgisayarımdaki filmlerin olduğu klasörü ekliyorum.Filmler gözüküyor ve sorunsuz bir şekilde oynatıyor.Filmlerin afişleri ve diğer bilgileri gözükmüyor. Kodi de filmlerin bilgilerini(Oyuncu,Yönetmen,konu.afiş,arka plan,fanart) nasıl gösterecek?Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.