Şimdi Ara

Kocasız tatile gitmenin modernleşmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekar hayatı yaşamak istiosanız bekar kalın olm bu kadar basit.. ama yok prensesler hem istedikleri gibi özgür özgür takılacaklar hem de her haltı yemelerine rağmen evde onları bekleyen bi enayinin olmasını istiyolar oh ne güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kocasız tatile gitmek dediğin ne hocam? evli kadının kocasını bırakıp tek başına tatile gitmesi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

kocasız tatile gitmek dediğin ne hocam? evli kadının kocasını bırakıp tek başına tatile gitmesi mi?
    Evet hocam düşünceni. Alayım

• Bu ne arkadas gibi siz gidin ben gelmem tarzi o zaman niye evlendin? Hele su zamanda evli vs fark etmiyor herkes herkese yururken.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Kocasız tatile giden kaç tane kadın gördün de sorguluyosun dayı koparma ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantuniii

Kocasız tatile giden kaç tane kadın gördün de sorguluyosun dayı koparma ya
    Kocasıyla giden görmedim ki

• sözüm kendi emeği ile yapan kadınlara değil. gerçek dağcı kadın tanıdıklarım var. emekli olmuş kişiler olmalarına rağmen gerçek birer dağcı kadın olarak dağa çıkıyorlar, bisiklet sürüyolar. benim lafım şehirdeki yalancı tayfaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla avrupaya gitmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Zaten senin tüm evli arkadaşların gelip sende kalıyo siz PlayStation oynarken karısı da tatile gidiyor olabilir haklısın

• 01001101 kullanıcısına yanıt

E herkesten kaçarsan nası evlencen hocam hayat arkadaşı bulmak için anca böyle yerlerde bulursan bulcan yoldan geçen biriyle veya artık tanıdıkta işe yaramıyor biri tanıştırsın evlen devri bitti tesadüfen olursa olur artık herkes kendi bulursa evlenebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karısını tek başına tatile gönderen koca, kuzuyu tek başına dağa bırakmasına benzer ki, sonra bu kuzunun dağı tepeyi tek başına dolaşıp başına bir iş gelmeden bıraktığı yere dönmesini bekler

Bunun formülü var: çok ciddi olacak, konuşurken göz teması olmayacak, onun yüzüne bakmayacak ve karşı tarafa konuşmaya pek de istekli olmadığını hissettireceksin. Mesela cevaplarını çok kısa ve öz vermek ya da cevap verirken sadece kafa sallamak gibi...Karşı tarafa soru sormak veya farklı konu açmak yasak.. Ayrıca bırak gülmeyi, gülümsemek bile yasak.. Bu kadar ciddi bir erkekle hiçbir kadın konuşmak istemeyeceği için otomatikman karıları uzaklaştırmış ve aktiviteni sorunsuz yapmış olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 5 Ağustos 2025; 11:43:16 >
  • Kim gidiomuş ancak jet sosyete de olur

• dekareme kullanıcısına yanıt
    katılıyorum.

Kadınlar, hayatları boyunca sohbet açtıkları, konuştukları yabancı erkeklerin kendilerine sıcak, gülümseyici ve ilgili yaklaşım ve tavırlarına alışkın oldukları için ciddi ve konuşmaya istekli bir erkeğe çok nadir veya his rastlamamışlardır...Dolayısıyla hiç beklemedikleri ciddi ve konuşmaya isteksiz bir erkek karşısında dumura uğrayacak, şaşıracaklardır.. Onlara, bu memlekette böyle erkeklerin de olduğunu göster !...

• Bekarlara karı boşamak kolay bakıyorum  

• Kadını kocasız tatile gönderdim sorun çıkmadı,

Ama ben iş için tatil beldesine gittim, kadın evden gaçtı...

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    sosyete olmasına gerek yok, tatil var tatil var. köyde bile tek tatile giden sürüyle köylü teyze var. turlara falan katılıyolar mesela.

şimdi bizim köyden kadınlar mesela Balkan turuna gidecekler, bazıları gene kocası olmadan tek gidecek. çoğu kocasıyla gidiyo.

ha diyeceksin ki böyle bi tatil yapmak istiyosa bundan sana ne? bana nesini yukarıda yazdım. gittiğin tatil herşey dahil otel tatili ise beni ilgilendirmez. ama onun dışında tur tarzı, outdoor tarzı tatillerde kadın çoğu zaman tek başına işi kotaramaz. İtalya'ya turla tatile gittiğinde bile oraya tek başına gelen teyze sana yanaşıp: "oğlum ben de sizle gezeyim mi" diyo, turun rehberini beğenmeyip sana sırnaşıyo çünkü rehberdeb özel iş isteyemez, senle samimi olunca seni öz oğlu gibi kullanacak gerektiğinde.

yukarıda yazdığım gibi, 2 çocuk annesi 40-45 yaşında kadın bisilet turuna geliyo senden yardım istiyo sürekli akşama kadar. dağcılık aktivitesine geliyo sana yapışıyo senden yardım istiyo sürekli. ama telefondan paylaşım yaparken empowered women diye kendisini paylaşıyo.

bizim facebook gruplarında kaç kere bize Yunanistan vs turu teklif ettiler, birlikte gidelim bisikletle dediler, bunu diyenler hep kadın, ben ve benim gibi üniversite mezunu olan kız bi arkadaşım varız grupra genç olarak (sevgilim değil arkadaşım) biz hep reddettik, çünkü bu teklif yapan kadınların hiçbirinin dili yok, Yunanistan'a gidince en ufak şeyde bizden yazdım isteyecekler (daha önce yaptılar bunu, bahsettiğim kız arkadaşı delirtmişler) mesela gece 10'da sen tam yorgunsuz uyuyacaksın, gruptan biri rahatsızlanırsa senin ona refekat etmeni istiyo ve reddedersen yandın.

köyden Karadeniz turuna ve Güneydoğu turuna kocasız tek başına giden kadının (kocası evde oturuyo) çantalarını aynı tura gelen başka bi ailenin oğluna taşıttığını gördüm. köye dönünce ömür boyu hava atacak tek başıma gittim tur yaptım diye.

kendi bilek gücüyle iş yapan gerçek güçlü kadınlara hiçbir lafım yok. benim tanıdığım 2 tane dağcı kadın arkadaşım var, ikisi de emekli oldular yani yaşları baya ileri, ikisinin de yabancı dilleri var, ikisi de bisikletle başkasından yardım dilenmeden kilometre yapabiliyo, ikisi de kendi dağa çıkıyo, çadırını kendi kuruyo-topluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Ağustos 2025; 15:5:36 >

Eşim güzel olsa yalnız bırakamazdım

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    Avrupa Yakasıyoutube
    Aslı'nın ayakları üzerinde durmayı unuttuğu 145. bölümün tamamı için; https://youtu.be/rtgof3LxEK4 Yapımını Plato Film'in, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği "Avrupa Yakası"nın senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel yazıyor. Gülse Birsel'in canlandıracağı "Aslı" karakterinin babasını Gazanfer Özcan, annesini Hümeyra, kardeşi Volkan'ı ise Ata Demirer oynuyor. Dizide ailenin diğer üyelerini Sinan Bengier (İmdat Amca), Nurhan Damcıoğlu (Azamet yenge) canlandırıyor. Dergi ekibinde ise Levent Üzümcü (Cem), Şennay Gürler (Fatoş), Bülent Polat (Şesu), Hale Caneroğlu (Yaprak), Yıldırım Öcek (Patron), Evrim Akın (Selin) yeralıyor. Veysel Diker (Tacettin), DJ Yavuz (Sertaç), İrfan Hakan Avcı (Orhun) ve Şenay Kösem (Ece) diğer rolleri paylaşıyor. Avrupa Yakası Kanalına Abone Olmak için ; https://goo.gl/mJOWFo Oyuncular: Gazanfer Özcan, Hümeyra, Müşfik Kenter, Gönül Ülkü, Ata Demirer, Gülse Birsel, Engin Günaydın, Levent Üzümcü, Şenay Gürler, Bülent Polat, Veysel Diker, Yıldırım Öcek, Yavuz Seçkin, Hale Caneroğlu, Evrim Akın, Vural Çelik, Hasibe Eren, Tolga Çevik, Sarp Apak, Peker Açıkalın, Binnur Kaya, Hakan Yılmaz, Ömür Arpacı, Rutkay Aziz
    https://www.youtube.com/watch?si=JyJWnVb3BPXPXPAi&v=X189pdWjRjA&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.