yazdıklarından anlaşılıyor ki epeyce bir milf'e maruz kalmışsın... bunların içinden hiç cougar niyetiyle yaklaşanı sezdin mi? yoksa hepsi angarya iş yapmak için mi sana olta atıyorlardı? |
Kocasız tatile gitmenin modernleşmesi. (2. sayfa)

-
-
cougar ne hayatımda ilk defa duydum. etrafımda gözlemlediklerimi de yazdım. İtalya tatilinde bunu yaşayan bi arkadaşımdı mesela.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yani demeye çalıştığım birliktelik maksatlı yaklaşan genç erkek avcısı karılar...
-
Ya sana hoca dedik cougarı sen nerden biliyo olabilirsin yok milf falan yakışmıyo hocam mübarek ağzınıza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
imam böyleyse forumun atayizleri ne yapsın demi
Tüm ayıplı site kategorilerini sıralayacak adam bir ebony demediği kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu sözcükleri ilk bugün duyuyorum valla. malum konuda literatürüm zayıf.
kocası izin verdiyse size ne oluyor ya
-
Şuan Balkan turundayım. Bazı sebeplerden dolayı tur grubundan önce Makedonyaya geldim. Onlardan 1 gece erken geldiğim için bir Airbnb evinde kalmam gerekti. Yerleştim filan. Biraz uyumuşum uyandım. Kaldığım odanın yanında bir mutfak vardı. Bir kız içeride yemek pişiriyor. Gözgöze geldik. Hello hello filan. Ayak üstü bir muhabbet ettik. Ben başka yere gidiyorum o sıra. Dedim akşam buradaysan muhabbet ederiz filan okey dedi. Neyse gittim geldim. Kızla tekrar muhabbet ediyoruz. Dedim market var mı yakınlarda var dedi. Dedim beraber gidelim mi olur filan yaptı geldi. Beraber geziyoruz ben sanıyorum bekar. Kadın evliymiş Kolombiyalıymış çocuğu bile varmış. Aşırı şaşırdım. Neden yalnız geziyorsun dedim. Oda dedi birbirimize güveniyoruz. Tuhaf geldi yalan yok ama demek oralarda bu konuları aşmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir latin kadının makedonyada ne işi olabilir? Muhtemelen tinderda tanıştığı kişi makedon ve onu buraya davet etmiştir....
-
1.'si bu seni ilgilendirmez.
2. eğer karı koca arasında güven yoksa bu evlilik değildir zaten. sen eşini tutsak olarak tutamazsın. eşin senin satın aldığın bir malın değil. bireyselliğe hakkı var.
bu kafada eşini çalışmaya bile göndermezsin sen iş arkadaşları yürür diye.
-
- Beni ilgilendirmezmiş... Tamam, o zaman senin mantığından hareket edelim: senin bu mantığına göre, konuyu açan üyeye attığım mesaj da seni ilgilendirmez..
- Kadın, belli bir mesafeye kadar gidebilir, daha uzun yola gidemez. Daha uzun yola gidememesi de tutsaklıkla açıklanamaz. Evliliğin kuralları vardır, bu kurallar farklı nedenlerle esnetilemez, değiştirilemez. Tam tersi olduğunda o eve huzursuzluk girer.
- Latin kadının hıristiyan olduğunu unutma. Onun tek başına beynelminel seyahatini de müslüman kadınlara indirgeme. Kıyasın çok yanlış.. Senin bu düz mantığına bakarsak, latin amarikada nerdeyse her kadın şortla dolaşıyor, o zaman ülkemizde de kadın evde köle değildir, istediğini giyip dışarda kendini teşhir etme, gezme imkanına sahiptir gibi bir sonucu ulaşılıyor.. Bu yüzden elmaile armutu kıyas etmemelisin, edersen abuk sabuk sonuçlara ulaşırsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Ağustos 2025; 14:22:9 > -
İçerisi değişkenler dolu bireysel tecrubelerle cevap verilebilecek konu... bu konu gündeme arda pazır adlı youtuber gezgin arkadaşın eşinin daha yeni evlenmişken baliye tek başına tatile gitmişken gündeme gelmiş bir konu aslında.. en azından x platformunda bundan çıkmıştı önüme diyebilirim. bu işler değişkenlik taşıyor diyebilirim tanıdıgım birisi eşini sağlık çıkışlı olmasına rağmen hastanede çalıştırmıyor mesela.. sebepleri malum diyor.. araştırınca azıcık güven konusuna dayanan bir olay olduğuda aşikar.. aslında bunuda onun gibi görüyorum.. olayın aslında güven konusu ve geçmiş tecrubeler vardır.. evli hanımefendilerle sürekli takıldığı bir bekar hayatı vardı arkadaşın.. haliyle evlenince evlendiği kişiye karşı bakış açısıda tecrube ettikleriyle değişmiştir. ancak tanıdıgım cok farklı iş gruplarında çok farklı ortamlarda büyümüş insanlarda var.. erkek bireyin pasaportu dahil yokken karısı mesela 120 defa yurt dışına seyehat etmiş.. ancak deli gibi seviyorlar birbirlerini ve bunu görebiliyorum..
normalleşmesi gereken şeffaflık olmalı diye düşünüyorum.. geçmiş gelecek vs değil.. ülkemizdeki aldatma vakalarının çokluğuna yalan attım ama ile başlayan cümlelerde koyulup bakılırsa sanırım her ilişkiden %90 lık oran çıkartılır bu sebeplede tek başına tatile gitmek gidilmesi bile sorun olup konuları açılabilir.. tek başıma bu yaz tacikistan vizesine takılmasaydım 25.000 km motosikletle yolculuğa cıkacaktım.. eşim hiç sorun bile etmedi.. zira güvenle alakalı bir olay diye düşünüyorum ama işin özünde şeffaflık vardır her daim =) şeffaf insanlar kazanır.. aldatmaya yönelik tüm hareketler vardan elbet döner arkadaşlar.. birşeyin normalleşmesini istiyorsanız önce şeffaf ve açık sevgi dolu ilişkilerin normalleşmesine destek olmalısınız derim.
-
Yeni nesil erkekler sayesinde böyle.Eskiden böyle değildi.Yeri geldiğinde kadına acı çekmesini siktir çekmesini bileceksinki bırak sensiz tatile çıkmayı seni kovalamaya başlasın
Başkan hangi face Instagram grubunda bu teyzeler. İsim verde bizde görek o teyzeleri. Öyle bir anlatmışsın ki, dün elinde çamaşır yıkayan teyzeler bugün İtalya, Fransa dolaşıyor. Cidden var mı öyle face grupları ?
Karısını yalnız tatile gönderen adamın arka kapı gıcırdıyordur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X