Şimdi Ara

Kocaelispor ne alemde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alt ligleri pek takip etmiyorum fakat Kocaelispor'un trbününü çok seviyorum. Sürekli malum siteye girip videoları izlerim. Özellikle şu video da bir Galatasaray'lı olarak tüylerim diken diken oluyor. Nasıl gidiyor takım, Süper lig umudu varmı gelecek senelerde?




  • Geçen yıl 3. ligde play off finali oynadık (Altay-Kocaelispor) ve kazandık şuan kocaelispor 3. ligde devam ediyor yenildiği için bu sene şuan ligin ortasın da
  • 2008'de şampiyon olup Süper Lig'e çıkmıştık fakat 5 yıl sonra Amatör kümede bulduk kendimizi. Borçlar, kaoslar..
    2014'de Amatöre düştük. Sonra bir taraftar yönetime talip oldu. Hani derler ya, klübün gerçek sahipleri taraftardır diye. Başkanımız bu Mayıs ayında Türkiye Gençlik Ödülleri'nde 'Yılın en iyi spor kulübü başkanı' seçildi. Amatöre düştüğümüz ilk sene Büyükçekmece maçında 20 Bin kişiyle "Bölgesel Amatör Lig Taraftar Rekoru" kırıldı. İlk sene son 2 maça kadar liderdik fakat son maçta Tekirdağspor'a yenilerek şampiyonluğu kaçırdık. 1 sene sonra ise şampiyon olup 3.Lig'de çıktık.
    3.Lig'e geçen sezon çıkmıştık ve grupta takım kadro değeri olarak en düşük Kocaelspor'du ama o sezon play-off finalinde 2.lige çıkmayı kaybetti.
    Şuan ise Kocaelispor kendi tesislerini satıp borçlarını ödemeyi planlıyor. Aynı zamanda yatırımını alt yapıya yönlendirecek. Bu sene yeni stadda açılıyor. Taraftara gelirsek, o izlediğin taraftar yani 'Hodri Meydan' artık malesef tribünü bıraktı. Geçen sezon bir arkadaşımız öldürüldükten sonra tribünü bırakma kararı alındı. Şuan ise tribünde 'Hodri Meydan' adına Kocaelispor'umuzu destekleyen insanlar var. Eski grup bu aralar kale arkasında. İnşallah geri dönerler.
    Şuan hedef 3.lig'de takılmak, bu zaman zarfında alt yapıya yatırım yapmak, şuan kadroda bir çok genç oyuncular da mevcut.
    @Jose Mari




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.