Şimdi Ara

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ULAŞIM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
24.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kocaeli üniyi tercih etmek istiyorum bu sene ist ümraniyede oturuyorum ulaşım sorunu acaba nasıl olur bilgisi olan abilerimden yardım bekliyorumn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 13 Temmuz 2007; 12:25:20 >

• efe tur & asya tur ile toplu bilet alırsın 20tane alınca 2tane bedava veriyolar, bazen kampanyalar oluyo 20alana 10bedava veriyolar o zaman 5-6 koçan alır baya ucuza getirirsin, ama mühendislik seçeceksen hemen vazgeç
  • ulaşımda sorun yaşamazsın.
    düzenli otobus seferi var ayrı olarak servis şirketleride var.

ama tercihten önce mutlaka yazacagın fakülteyi canlı olarak gör.
  • Bende Kocaeli Üniversitesinden mezunum uzun bi süre İstanbul - İzmit arası git gel yaptım. Umuttepeden veya Mühendislikten hergün Ümraniye çekilmez. 3-4 saatin en azından yollarda geçicek buna hazırlıklı olman lazım. Yol yakınken Kocaeli Ünisine gitmeye kararlıysan kesinlikle ev tut derim çünkü bir süre sonra bu yol dolayısıyla hayattan beziyorsun.
  • ÖNCELİKLE HANGİ BÖLÜMÜ İSİTYOSUN? OKUL EĞİTİMİ İYİMİ ONU ÖĞREN. BEN İKTİSADİ BİLİMLERDE OKUDUM. YOLLAR EĞER SERVİSLE GİDERSEN RAHAT. OKUL ÖNÜNE KADAR VE OTOBÜS FİYATLARIYLA AYNI. 10 YTL CİVARI. AMA YURTDIŞI EĞİTİMİNE GÖNDERİYOLAR YENİ BİR SİSTEM. DİLİN OLMALI TABİ. BİR ÇOK KONUDA BENCE İYİ BİR ÜNİVERSİTE. MÜHENDİSLİK ALANINDA DA HOCALARI İYİ AMA ZORLU DİYE SÖYLERLER ARKADAŞLAR. UMUTTEPE SOSYAL ALANDA YETERSİZ. DAĞIN BAŞI, GİT GİT BİTMİYO. BEN YEŞİLKÖYDEN EN AZ 4 ARAÇLA 4,5 SAATTE GİDİYORDUM.AMA ESENLERDEN OTOBUS İZMİT MERKEZE 1,5 SAATTE GİDİYOR.EĞİTİMİ KONUSUNDA BİR İPUCU DAHA DİĞER ÜNİVERSİTELERDE OKUYAN ARKADAŞLAR YAN GELİP YATAR... YANİ OKUL VE EĞİTİMİ BİRAZ ZORLUYO AÇIKCASI...
  • ümraniye den git-gel gerçekten çok zor olur maltepe den git-gel yapıodum ki bu sene ev tutuyorum.Ya yurtta kal ya da ev
  • iktisat düşünüyorum bizim aynı sitede abilerim var onlar sabah 5-30 gibi yola çıkıyolarmış haydarpaşaya oradan trene falan öyle bitirmişler başka birisi var şuan okulun kendi servisiyle gidiğ geliyo tuzlu mu olur acaba o şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA VS EGE TIP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lotus2010_

ÖNCELİKLE HANGİ BÖLÜMÜ İSİTYOSUN? OKUL EĞİTİMİ İYİMİ ONU ÖĞREN. BEN İKTİSADİ BİLİMLERDE OKUDUM. YOLLAR EĞER SERVİSLE GİDERSEN RAHAT. OKUL ÖNÜNE KADAR VE OTOBÜS FİYATLARIYLA AYNI. 10 YTL CİVARI. AMA YURTDIŞI EĞİTİMİNE GÖNDERİYOLAR YENİ BİR SİSTEM. DİLİN OLMALI TABİ. BİR ÇOK KONUDA BENCE İYİ BİR ÜNİVERSİTE. MÜHENDİSLİK ALANINDA DA HOCALARI İYİ AMA ZORLU DİYE SÖYLERLER ARKADAŞLAR. UMUTTEPE SOSYAL ALANDA YETERSİZ. DAĞIN BAŞI, GİT GİT BİTMİYO. BEN YEŞİLKÖYDEN EN AZ 4 ARAÇLA 4,5 SAATTE GİDİYORDUM.AMA ESENLERDEN OTOBUS İZMİT MERKEZE 1,5 SAATTE GİDİYOR.EĞİTİMİ KONUSUNDA BİR İPUCU DAHA DİĞER ÜNİVERSİTELERDE OKUYAN ARKADAŞLAR YAN GELİP YATAR... YANİ OKUL VE EĞİTİMİ BİRAZ ZORLUYO AÇIKCASI...

arkadaşım şu servis olayını bana açıklar mısın ayrıntısıyla

• quote:

Orjinalden alıntı: teknologi

quote:

Orjinalden alıntı: lotus2010_

ÖNCELİKLE HANGİ BÖLÜMÜ İSİTYOSUN? OKUL EĞİTİMİ İYİMİ ONU ÖĞREN. BEN İKTİSADİ BİLİMLERDE OKUDUM. YOLLAR EĞER SERVİSLE GİDERSEN RAHAT. OKUL ÖNÜNE KADAR VE OTOBÜS FİYATLARIYLA AYNI. 10 YTL CİVARI. AMA YURTDIŞI EĞİTİMİNE GÖNDERİYOLAR YENİ BİR SİSTEM. DİLİN OLMALI TABİ. BİR ÇOK KONUDA BENCE İYİ BİR ÜNİVERSİTE. MÜHENDİSLİK ALANINDA DA HOCALARI İYİ AMA ZORLU DİYE SÖYLERLER ARKADAŞLAR. UMUTTEPE SOSYAL ALANDA YETERSİZ. DAĞIN BAŞI, GİT GİT BİTMİYO. BEN YEŞİLKÖYDEN EN AZ 4 ARAÇLA 4,5 SAATTE GİDİYORDUM.AMA ESENLERDEN OTOBUS İZMİT MERKEZE 1,5 SAATTE GİDİYOR.EĞİTİMİ KONUSUNDA BİR İPUCU DAHA DİĞER ÜNİVERSİTELERDE OKUYAN ARKADAŞLAR YAN GELİP YATAR... YANİ OKUL VE EĞİTİMİ BİRAZ ZORLUYO AÇIKCASI...

arkadaşım şu servis olayını bana açıklar mısın ayrıntısıyla

Servis olayına gelince diyelim dersler 1. öğretimde 16 'da bitti servis kalkar otobandan sonra gebze pendik gibi otobandan çıkar ve dolaşmaya başlar şehir içinde 1-2 saat dolaştırır tek tek öğrencileri evlerine veya yakın yollara bırakır. Mesela dersin 10 da bitti ama sen servis saatini beklemek zorunda kalırsın. Bana kalırsa hiç servisi düşünme ben çömezken 6 ay öyle birşey yapayım dedim 2. öğretimdeydim Servis 21:45 gibi kalkıyordu mühendislikten Bostancıya evime 23:45-24 gibi varıyordum. Sakın girme bence servis işine ben zor kaçtım.

• quote:

iktisat düşünüyorum bizim aynı sitede abilerim var onlar sabah 5-30 gibi yola çıkıyolarmış haydarpaşaya oradan trene falan öyle bitirmişler başka birisi var şuan okulun kendi servisiyle gidiğ geliyo tuzlu mu olur acaba o şekilde

Gel kardeş gel dağda herkese yetecek kadar çayır çimen var ama başka bişi yok

Servisle gider gelirsin ilk sene .Zati 2. sene ev tutmak istersin o yol hep çekilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

quote:

iktisat düşünüyorum bizim aynı sitede abilerim var onlar sabah 5-30 gibi yola çıkıyolarmış haydarpaşaya oradan trene falan öyle bitirmişler başka birisi var şuan okulun kendi servisiyle gidiğ geliyo tuzlu mu olur acaba o şekilde

Gel kardeş gel dağda herkese yetecek kadar çayır çimen var ama başka bişi yok

Servisle gider gelirsin ilk sene .Zati 2. sene ev tutmak istersin o yol hep çekilmez

ev tutmam ev tutmak istesem zaten kocaeline gitmem benim amöacım istanbula gidip gelebilmem

• beyler 200 diye kartal izmit otobusu varda bu otobuse paso basılıyormu nasıl gidicez bilen varmı
  • shez kullanıcısına yanıt
    la gene ballısınız biz tuzlaya gidip biniyorduk ona dönem bitti kartal metroya uzattılar :D kocaeliden paso alman lazım onun için de kayıtlara 1. veya 2. gün gitmeye bak yaptır kaydını a kapısında zaten bi kaç otobüs bekliyor kart çıkartabilmen için. olmadı merkeze kendi imkanlarınla inip ncitynin ordaki fuar alanından çıkartırsın 5 dakikalık iş paso. belki bu sene stand bile kurabilirler kent kart için. ama erkenden halletmeye bak zaten otobüsler kazık istanbuldan sonra aktarmasız falan çok koyuyor insana ulaşım parası kocaeli gibi bi yerde

niye 1 veya 2. gün dedim şöyle ki biz arkadaşla okul başladıktan snra çıkarttık ona 2 saat güneş altında bekledik aşırı sıra oluyor ve 3 vezne var yavaşlar birazcık. kayıt için önce işbankasına 2. öğretimsen paranı yatırman lazım 1. öğretimsen sorunsuz gidersin evine posta ile gelecek kayıt&kutlama zımbırtısında yazar ne gerekli olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 10 Ağustos 2013; 14:03:46 >

• ben veziroğlunda okudum.
    iktisat için o yol çekilmez.

Başka bölüm yok mu yazılacak?
    İlk senen mi,ne hedefliyordun?
    Biraz bilgi versene.
  • İstanbul'un tüm semtlerinden Kocaeli Üniversitesine ve tüm kampüslerine servis imkanı vardır.
    Kayıt için 3-7 Ağustos tarihleri arası İstanbul'dan Kocaeli Üniversitesine ücretsiz servisimiz bulunmaktadır.
    Ayrıntılı bilgi ve iletişim için :
    Tel : 0(216) 505 00 92 – 83
    GSM : 0(533) 726 97 12
    Website :http://burcaktur.org/ -http://www.kocaeliogrenciservisi.com
     KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ULAŞIM SORUNU

• Kocaeli IIBF 'de ULİ okuyorum.Sana tavsiyem iktisat yazma eğer puanın yetiyorsa 2. öğretim olsa dahi Uluslararası ilişkiler yaz,hocaları çok iyi ve erasmus ilişkileri çok sağlam +20 ülke ile anlaşması var.İktisadın ise sadece 2 ve toplamda 2 öğrenci gönderiyorlar lisanstan.IIBF okuyacaksan yurtdışını düşünmek zorundasın.Ulaşım olarak hiç o tur şirketlerine bulaşma hepsi dolandırıcının teki,arkadaşım lanet ederek çıktı.İmkanın varsa yurtta falan kal kampüsün dibinde çok güzel yurtlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

la gene ballısınız biz tuzlaya gidip biniyorduk ona dönem bitti kartal metroya uzattılar :D kocaeliden paso alman lazım onun için de kayıtlara 1. veya 2. gün gitmeye bak yaptır kaydını a kapısında zaten bi kaç otobüs bekliyor kart çıkartabilmen için. olmadı merkeze kendi imkanlarınla inip ncitynin ordaki fuar alanından çıkartırsın 5 dakikalık iş paso. belki bu sene stand bile kurabilirler kent kart için. ama erkenden halletmeye bak zaten otobüsler kazık istanbuldan sonra aktarmasız falan çok koyuyor insana ulaşım parası kocaeli gibi bi yerde

niye 1 veya 2. gün dedim şöyle ki biz arkadaşla okul başladıktan snra çıkarttık ona 2 saat güneş altında bekledik aşırı sıra oluyor ve 3 vezne var yavaşlar birazcık. kayıt için önce işbankasına 2. öğretimsen paranı yatırman lazım 1. öğretimsen sorunsuz gidersin evine posta ile gelecek kayıt&kutlama zımbırtısında yazar ne gerekli olduğu

Birkac soru sormak istiyorum. Pendik koprusunden universiteye sadece otobuslerle ulasim saglanilabilir mi? 200 e Pendik koprusunden binip nerede inilmeli ve neye binilmeli? Ve kopruden universiteye ne kadar surer yaklasik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Kartal metrodan kalkıyor yine araçlar yarım saatte bir. Pendik köprüsünden de geçiyorlar haliyle durakları var sıknıtı yaşamazsınız. Bazen sabah belirli bi saatte giden otobüsler direk umuttepeye çıkıyor otobüsler ve cuma dönüşte yine umuttepeden kalkıyorlar araştırmak gerek.

Pendik köprüsünden binip Halkevi durağından inmeniz ordan da aktarma yapıp 33 nolu araca binmeniz gerek. Halkevinde zaten otobüsün alayı boşalır anlarsınız geldiğinizi . Kaynarcadan otobüse binip okula çıkmam aktarma dahil maksimum 2 saati buluyor izmit içi aktarma dahil genelde 1 saat 40 dk.

80 km yol 1 saat çok yorucu oluyor bana kalırsa kartala git ordan sıradan bin oturarak git acelenin olmadığı zamanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

Kartal metrodan kalkıyor yine araçlar yarım saatte bir. Pendik köprüsünden de geçiyorlar haliyle durakları var sıknıtı yaşamazsınız. Bazen sabah belirli bi saatte giden otobüsler direk umuttepeye çıkıyor otobüsler ve cuma dönüşte yine umuttepeden kalkıyorlar araştırmak gerek.

Pendik köprüsünden binip Halkevi durağından inmeniz ordan da aktarma yapıp 33 nolu araca binmeniz gerek. Halkevinde zaten otobüsün alayı boşalır anlarsınız geldiğinizi . Kaynarcadan otobüse binip okula çıkmam aktarma dahil maksimum 2 saati buluyor izmit içi aktarma dahil genelde 1 saat 40 dk.

80 km yol 1 saat çok yorucu oluyor bana kalırsa kartala git ordan sıradan bin oturarak git acelenin olmadığı zamanlarda.

Cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.