Bildirim
İstanbul yada Yeditepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği için
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up _____________________________ -
Gelir rahat gelir oralar ama pek parlak bölüm değil Kimya Müh. Benim de aklımdaydı ama araştırdıkça soğudum. Belki seneye kalırsam Boğaziçi Kimya Müh. okumak için kasabilirim, Boğaziçi'nden başka yerde okunmaz diyorlar.
Benim netlerim:
YGS 28.000
Mat:37
Geo:28
Fizik:16.5
Kimya:22
Biyoloji:14
ilk senem_____________________________ "-bir hayalim var…
-merhaba, biz Gerçekle Yüzleştirme Dairesi Hayal Kırma Masası'ndan geliyoruz. O hayali kuramazsınız."
Cem Şancı -
sıram kaçgelir acaba arkadaşlar? _____________________________ -
sana tavsiyem puanın kaç gelir bilmem ama utarsa geomatik git kimya sakın hatta
koü metalurji malzeme yaz sakarya yaz itü yaz yaz yani iyi bölümler bunlarda marmarada gelir.
ytü iö evet kimya okuyacaksan boğaziçi itü bile kurtarmaz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: VoLken7
sana tavsiyem puanın kaç gelir bilmem ama utarsa geomatik git kimya sakın hatta
koü metalurji malzeme yaz sakarya yaz itü yaz yaz yani iyi bölümler bunlarda marmarada gelir.
ytü iö evet kimya okuyacaksan boğaziçi itü bile kurtarmaz
birşey söylüyorsunuz sebebini söylemeden gidiyorsunuz,sebebini de söyleyin lütfen,bunlar böyle verilcek kararlar değil_____________________________ -
Yanlız İstanbul kimya müh avcılarda, yeditepe ise onun tam zıttında.Farklı iki şehirde resmen.Marmara gelirse orayı yaz derim.
Ayrıca kim demiş boğaziçinden başka yerde okunmaz diye..Türkiye'deki en iyi kimya mühendisliği eğitimi İTÜ'de verilmektedir.Ayrıca dünya derecesi vardır itünün kimya müh konusunda.Bilip bilmeden yorum atmayın şuraya..
İstanbul üni kimya müh ise ilk kurulan yerlerden biridir ve olanakları çok geniştir.Yeditepe üniversitesinin de kendi yurt dışı olanakları oldukça fazladır.Bu üniversitelerden birinde doğru dürüst okuyup yabancı dilini geliştirirsen çok iyi yerlere gelebilirsin.
edit yukarıda birisi itü bile kurtarmaz demiş kimya müh için
ulan ne adamlar var ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 26 Haziran 2011; 22:26:52 >_____________________________
-
Ulan ne kadar kolay insanların hayatlarını etkileyecek kararlar hakkında atıp tutmak...
Hayır konuşuyorsun bari destekli konuş...
@Re-1
hocam kimya mühendisliği her daim gözde bir bölümdür.KBu bölümü okuyup gerek ilaç,gerekse kendi bölümlerinde iyi yerlere gelen insanlar tanıyorum.
Devlet istersen;İstanbul,itü,odtüyü tabiki de tavsiye ederim.
Özel içinse şuralara bakıp seçmende fayda var
http://universite.alisverisrobotu.com/kimya-muhendisligi-bolumu/_____________________________ sızlasa da gönüller düşenlerin yasından... -
quote:
Orijinalden alıntı: Re-1
selamlar arkadaşlar
ygs de 44 bindeydim
lys de ise matematik 38-39,geometri 22-23,fizik 19.50,kimya 27.50 biyoloji 12-13 net gelicek
sizce hangisine girebilirim?şimdiden teşekkürler
ytü kimya müh. diodun.ondan nie vazgeçtin ytü ile ilgili olumsuz bişey mi duydun.yoksa puandan dolayı mı?_____________________________ Sakarya Üni. || Elektrik-Elektronik Müh. -
quote:
Orijinalden alıntı: Forzaaa!
Ulan ne kadar kolay insanların hayatlarını etkileyecek kararlar hakkında atıp tutmak...
@Re-1
hocam kimya mühendisliği her daim gözde bir bölümdür.KBu bölümü okuyup gerek ilaç,gerekse kendi bölümlerinde iyi yerlere gelen insanlar tanıyorum.
http://universite.alisverisrobotu.com/kimya-muhendisligi-bolumu/
yeditepe ve istanbula puanlar uyuyo gibi,kafama yattı bu mühendislik,umarım herşey iyi olur.._____________________________
-
quote:
quote:
@Re-1
yeditepe ve istanbula puanlar uyuyo gibi,kafama yattı bu mühendislik,umarım herşey iyi olur..
Tekrar söylüyorum ikisi çok zıt yerlerde.Yurtlarda kalırım diyorsan başka tabi ama yerleri araştırmadan tercih yaparsan vay haline ona göre
Marmara'yı neden düşünmüyorsun ? Buranın kimya müh ve kimya bölümü gayet başarılı._____________________________
-
kardeşim valla sektör elemana doymuş.
kaldı ki öyle saçma bir sektör ki
senin işini 2yıllık adam 4yıllık kimyager veya bir meslek liseli veya bir eczacı yapabiliyor.
senede bilmem kaç yüz bin kişi ile yarışıyorsun kaliteli eleman öyle eleye eleye seçeceklerini hiç sanmıyorum._____________________________ -
arkadaşım kimya müh. napıcaksın bu yıl 1. yerleştirmede istanbul bilgisayar müh. i.ö. yaz puansız görülcek (YANİ tercih eden puanı en yüksek 90 kişi =) )yaz belki gelir kimya mühendisliğinden kat kat iyidir _____________________________ -
Öyle sektör elemana doymuş kötü bölüm vs demekle olmaz işte.Tanıdıklarım dolayısıyla bende bu sektörün içindeyim.Dışarıdan sandığınız gibi olmuyor o işler.
Ayrıca o üni kötü bu üni iyi demekle de olmuyor, kötülediğiniz itü kimya müh alanında dünyada ilk 20-25 üniversiteden birisidir, Türkiye içerisinde bir numaradır, kendi bünyesi içerisinde de en kaliteli mühendisliklerinden birisidir.Araştırmadan, oradan buradan alınan duyumlar ile burada insanları yanlış yönlendirmenin alemi yok.
Ayrıca bilgisayar ikinci öğretime kat kat iyi diyenler var, madem kaç kişi ile yarışacağına bakacağız o halde en fazla adamla bilgisayar mühendisleri baş etmek zorunda kalır.Ve İstanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliğinin önünde 10 tane üniversite var o alanda iyi olan.
Ve hiçbir meslekte kendini geliştirmezsen iş sana gelmez, her şeyi hazır düşünmeyin, üniversiteye girince iş hallolmuyor.
Son olarak da şunu söyleyebilirim, sen bir mesleği istedikten sonra okul senin için sadece araç olacaktır, amaç değil.Kalkıp da alakasız alakasız bölümler önerip bilmem kaç kat daha iyidir demeyin şurada.Biraz sert çıkmış olabilirim ama gerçekler bunlar._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: ygseyus&lyseyus
quote:
selamlar arkadaşlar
ygs de 44 bindeydim
lys de ise matematik 38-39,geometri 22-23,fizik 19.50,kimya 27.50 biyoloji 12-13 net gelicek
sizce hangisine girebilirim?şimdiden teşekkürler
ytü kimya müh. diodun.ondan nie vazgeçtin ytü ile ilgili olumsuz bişey mi duydun.yoksa puandan dolayı mı?
puandan dolayı tabiki,hayal oldu kısacası_____________________________ -
Vay be Kimya Mühendisliğinin ilk defa övüldüğünü gördüm, benim de aklımda ne zamandır var, Elektrik-Makina-İnşaat cart curt bana hiç uygun gelmiyordu. Bi Kimyayı beğendim, mis gibi kızlar da var diyordum, İtü gelirse gideyim bari bu sene. _____________________________ "-bir hayalim var…
-merhaba, biz Gerçekle Yüzleştirme Dairesi Hayal Kırma Masası'ndan geliyoruz. O hayali kuramazsınız."
Cem Şancı -
quote:
Orijinalden alıntı: müktedir
Vay be Kimya Mühendisliğinin ilk defa övüldüğünü gördüm, benim de aklımda ne zamandır var, Elektrik-Makina-İnşaat cart curt bana hiç uygun gelmiyordu. Bi Kimyayı beğendim, mis gibi kızlar da var diyordum, İtü gelirse gideyim bari bu sene.
Sen bu kafa ile çocuk gelişimi, moda tasarım falan oku bence ne de olsa ''mis gibi kızlar'' da vardır o bölümlerde.._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
quote:
@Re-1
yeditepe ve istanbula puanlar uyuyo gibi,kafama yattı bu mühendislik,umarım herşey iyi olur..
Tekrar söylüyorum ikisi çok zıt yerlerde.Yurtlarda kalırım diyorsan başka tabi ama yerleri araştırmadan tercih yaparsan vay haline ona göre
Marmara'yı neden düşünmüyorsun ? Buranın kimya müh ve kimya bölümü gayet başarılı.
istanbulda oturuyorum ve şu anda üniversite yeri seçme gibi bi lüksüm yok,neresi olsa gidicem artık
amcam kimya mühendisi bi işten çıktı geçen sene 2 güne kalmadı yeni iş buldu he tanıdıklarının falan da aetkisi oldu tabi de çalışma alanı çok geniş bir meslek ayrıca boğaziçi veya başka ib üniversite farketmez işverenler buna bakmıyor emin olabilirsin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Orijinalden alıntı: müktedir
Vay be Kimya Mühendisliğinin ilk defa övüldüğünü gördüm, benim de aklımda ne zamandır var, Elektrik-Makina-İnşaat cart curt bana hiç uygun gelmiyordu. Bi Kimyayı beğendim, mis gibi kızlar da var diyordum, İtü gelirse gideyim bari bu sene.
Sen bu kafa ile çocuk gelişimi, moda tasarım falan oku bence ne de olsa ''mis gibi kızlar'' da vardır o bölümlerde..
işin esprisiydi o ya, ama önemli bir şey tabi
_____________________________ "-bir hayalim var…
Cem Şancı
Benzer içerikler
- üniversite kaydı nasıl silinir
- kenko kronometre
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- kırık obp ne kadar etkiler
- yandal sertifikası ne ise yarar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X