Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi.. Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene hayırlısıysa kız arkadaşım Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliğiyle aranıza katılacak.

Amma velakin kafamızda sorular yok değil.. Bunları cevaplarsanız beni çok müteşekkir edersiniz. Başlıyorum sorularıma,

-4 yıllık okuyacağı için sanırsam Derbent fakültesinde okuyacak. Nasıldır bu Derbent? Sosyal aktiviteler nasıldır, eğitim kalitesi nasıldır?
    -Hazırlık var mıdır?
    -Bologna süreci nedir?
    -Kocaeli Üniversitesi'nin Maltepe'ye öğrenci servisi var mıdır? Varsa ne kadardır?
    -Yurt durumları nasıl? Kaliteli yurtlar var mıdır?
    -Bölge çevresindeki ev kiraları ne durumdadır?
    -Oraya giden insan sıkılır mı?
    -Umuttepe kampüsüne yakın mıdır? Havuzunu vesairesini kullanabiliyor mu?
    -Şehir merkezine yakın mıdır?
    -Pişman olur mu kızcağız yazık 2 ay sonra sıkıldım demesin, 4 yılı geçecek orada..

Ayriyetten neler yapmalı orada, nasıl kendisini memnun etmeli, neler yapmalıyız?

Genel olarak Kocaeli Üniversitesi/Turizm İşletmeciliği/Derbent Fakültesi'ni değerlendirir misiniz?

Çok teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrına up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbentte kalmak gibi bir hata yapmasın kız arkadaşın.Köy gibi bir yer.
    Şehir ile mesafesi 10 15 dakika bu süre otobüslerde 20 30 dakikaya bile çıkabilir.
    Şehir merkezi ile umuttepe kampüsü arasıda 15 20 dakika sürer otobüs ile.
    İzmitte ev kiraları merkezde değişir ama ortalama 400 500 falan.
    Oraya giden insan sıkılır mı derken derbenti kast ettiysen sıkıcı bir yer.İnşallah orada ev tutmak gibi bir hata yapmaz arkadaşın.Bana itici geliyor tabi bilemem sizi gidip görmeniz lazım kayıttan önce.

Kocaelide yaşadığım için cevapladım.Fakülte falan hakkımda bilgim yok.

ev tutma konusuna gelirsek Yahya kaptanda tutabilirse iyi olur hem okul hem merkez için ideal bir yer ama kiralar pahalı olabilir.Önce yurtları araştırın.İlk sene gerekirse yurtta kalsın 1 senede arakdaşlarını tanır 2. sene Kocaeliyide tanıyacağı için kendine göre ulaşımı en iyi çevresi en makul evi bulabilir.Bu benim fikrim yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 29 Temmuz 2012; 23:57:53 >

• konuyu güncel tutalım kocaeli nasıl biryer ve üniversitesi nasıl yardımcı olacak arkadaşları bekliyoruz up
  • Konu güncel . bende dşünüyorum kocaeli biyomedikal . yazmalı mıyım sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biyomedikal MTOK kazandım. Konuyuda up layalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.