Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
75
Favori
338.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de koü tıp :)) tıpta dersler hastanede mi oluyo yoksa nerde oluyo bilgisi olan var mı bi de umuttepe kız öğrenci yurdu felan diyo bunlar kampüsün yanında mı devlet yurdu mu yoksa yavuz selim gibi yüksek ücretli mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smh_60600

    @Paft
    Beni az önce aradılar(ev nosu). Dersanelerinden numaramı algığı söyledi(ben yıllardır finale giderim). Yardımcı olabileceklerini felan söyledi. Bende önceliğimin yavuzselim ve z.gündoğdu(kyk) olduğunu ama çıkmazsa düşünebileceğimi söyledim. Çünkü benim özel yurtlara verebilecek kadar param yok. Ayrıca bahsedilen cemaatle görüş karşıtlığımda yok. Yani kyk dan bir sonuç alamazsam(herhalde yedeklerde olurum) yedeklerden sıra bana gelene kadar kalabilirim. Ayrıca beni arayanda öğrenciyim dedi, herhalde bu işlere onlar bakıyor.

    @mktrnk
    Bahsettiğin cemaatin yurt fiyatları hakkında bir bilgin varmı. Evlerinde hayatta kalmam zaten. Belki ilk dönemin sonuna kadar yurtlarını düşünebiilirim. herhalde o zamana kadar kyk felan çıkar, çıkmazsada arkadşlarla kalabalık bir eve felan çıkarım.

    yalnız onlar imza attırırken 1 senelik oluyor öyle istediğin zaman çıkamıyorsun ona göre yurt bulmanı tavsiye ederim sonra bir dert olmasın.




  • Ekle beni de.Elektronik haberleşme...
    İmza yok mu yaw?
  • Şu telefon gelen arkadaşlara söylüyim.
    Boğaziçine giden arkadaşımıda aramışlar şöyle şöyle öğrenciyim diye ancak arkadaşımın hiç bir kurumla ilgisi ve böyle bir telefon gelebileceği bir yakını da yok.
    Atıp tutmak gibi olucak ama birazcık düşününce cemaatten gelme ihtimali yüksek.
    Dikkatli davranmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnotheRDie

    Şu telefon gelen arkadaşlara söylüyim.
    Boğaziçine giden arkadaşımıda aramışlar şöyle şöyle öğrenciyim diye ancak arkadaşımın hiç bir kurumla ilgisi ve böyle bir telefon gelebileceği bir yakını da yok.
    Atıp tutmak gibi olucak ama birazcık düşününce cemaatten gelme ihtimali yüksek.
    Dikkatli davranmak lazım.


    Ben de telefonu kapatınca ayıktım. Hemen geri aradım adamları. Kabul etti öle bişi oldugunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _minel_

    ben de koü tıp :)) tıpta dersler hastanede mi oluyo yoksa nerde oluyo bilgisi olan var mı bi de umuttepe kız öğrenci yurdu felan diyo bunlar kampüsün yanında mı devlet yurdu mu yoksa yavuz selim gibi yüksek ücretli mi

    evet umuttepe kampusunde hastenede oluyo dersler
    umuttepedekı yavuz selım yurdu devlet yurdudur yuksek ucretlı dedıklerı cok yuksek degıl rakamları tam bılmıyorum ama normal devlet yurdu olan yahya kaptan yurdu 80llıra yavuz selım 100 lıra sonuc olarak yavuz selımde devlet yurdu ve cok gusel bır yurt rahatlık bakımından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mktrnk -- 18 Ağustos 2009; 21:54:30 >
  • Selam arkadaşlar bugün İzmit'e gittim 3 yurt ve şehir hakkında izlenimlerimi yazıcam.

    Sonuç, Şirin ve Cumhuriyet yurtlarına gittim ve Cumhuriyet'te karar kıldık.

    Sonuç Öğrenci Yurdu ;

    İlk olarak bulmakta biraz sıkıntı yaşadık telefondaki bayanlar pek yardımcı olamıyor ne varsa oranın halkında var =)

    Yurt tadilat tarzı bir durumda şu an sanırım kız öğrenci yurdu iken bu sene erkek öğrenci yurdu olarak faaliyete başlıycakmış.Odaların durumu hakkında bir şey yazamayacağım ustalar çalışıyor içerde.Sadece yatakların tahta kısımlarını sağa sola koymuşlar onu görebildim.Şartlar hakkında pek bilgim yok internet sitesinde yazanların aynısını söylüyorlar zaten.Bazı odalarda banyo tuvalet olması dikkatimi çekti sanırım tek kişilik olan odalar.

    Binaya gelince çok merkezi bir cadde üzerinde sanırım tüm okullara ulaşımı kolayca yapabilirsiniz.Fakat gürültüden hoşlanmayanlar için tavsiye edilmez önündeki cadde felaket =)

    Sadece kahvaltı veriyorlar.

    Fiyatlar ;

    Tek kişilik : 600
    2 kişilik : 450
    3 " : 400
    4 " : 380
    6 " : 350
    7 " : 330
    8 " : 300

    Bunlar bize verilen kağıtta yazanlar pazarlığa açıklar mı ciddi olarak ilgilenmediğimiz için konuşmadık

    Sonuç olarak ne odaları görebildik ne doğru düzgün yurdu gezebildik yeni olması dolayısıyla eksikler vs. olabileceği için kafadan eledik.

    Şirin öğrenci yurdu ;

    İlk olarak tek kişilik odalar bitmiş onu söyleyeyim.Yurt bekirpaşa denilen bir mevkiide işlek bir yol üzerinde kurulmuş.Çalışma masası, dolap ve yatak gibi temel şeyler mevcut Her katın ortak banyo ve tuvaleti var bizim baktığımız katta 4 duş kabini 3 tuvalet kabini ve ayrıca ufak bir tuvalet daha vardı.Sürekli sıcak su olduğu söylendi.Çamaşırların yıkandığı söylendi.Sadece kahvaltı veriliyor ilerleyen zamanlarda öğrencilerin durumuna göre anlaşılırsa uygun bir ücret karşılığında yemekte çıkarabiliriz dendi.Kablosuz internette mevcut.Ranza sistemi var.İkinci öğretim ve gündüzcüler ayrı kalacak şekilde planlanmış.Etüt salonu vardı hatırladığım kadarıyla

    Diğer yurtlardan artısı ortak sosyal alanlarının güzel olması.Terasta kantin, 2 tane ps3 (fırsat bulurmusunuz bilemem=) 1-2 tane bilgisayar.Genişçe bir Tv bölümü Lcd+lig tv şeklinde.Ayrıca daha küçük diğer bölümlerden soyutlanmış bir tv odası daha var.

    Fiyatlar ;

    2 kişilik : 500
    3 kişilik : 450
    4 kişilik : 430 şeklindeydi fakat not almadım 3 ve 4 kişilik odaların fiyatlarında ufak farklılıklar olabilir.(ayrıca odaya göre fiyatlarda oynuyor anladığım kadarıyla)

    Beğendim fakat okula uzak olması sebebiyle vazgeçmek durumunda kaldım.Belli bir mesafe yürüdükten sonra minibüse ancak varabiliyordum.Tabi sizin hangi okulda olduğunuz önemli burda.

    Cumhuriyet yurdu ;

    Kozluk mahallesi denilen bölümde bulunuyor.İzmit merkeze girişte orduevinin üst tarafında bulunuyor.Bina eski onu söyleyebilirim.Katlar örgün ve ikinci öğretimler için ayrı.Yatak, dolap ve masa üçlüsü mevcut.Bazı odalarda ufak balkon var bende onlardan birini tuttum.Ranza sistemi var.Her katta ortak banyo ve tuvalet var..Kahvaltı ve akşam yemeği veriliyor (4 çeşit).Giriş katta yemekhanesi, aynı zamanda kantinde orası.Ligtv ve tv ikiliside burda mevcut.Girişte 4 tane bilgisayar var kaç tanesi aktif bilmiyorum.Kablosuz internet mevcut.

    Çamaşırlar görevlilere veriliyor onlar yıkayıp geri getiriyor ütü bize aitmiş Biraz yürüme sayesinde kentin en cafcaflı yerlerine varılıyormuş.Hemen yurdun alta tarafında bir cadde var oldukça fazla yere minibüs gidiyor anladığım kadarıyla.

    Fiyatları yıllık olarak veriyorlar en ufak bir indirim bile yapmıyorlar =)

    1 kişilik : 6700
    2 kişilik : 5000
    3 : 4600
    4 : 4350
    6 : 4000
    8 : 3700

    Sonuç olarak Cumhuriyeti seçtik.Umarım hayırlı olur.



    Bu arada merkezde biraz dolaştık oldukça kalabalık ve imkanları olan bir yer.İstanbul'da olupta orada olmayan şey yoktur sanırım.Zira bir çok alışveriş merkezi ve büyük markaların mağzaları var.Adım başı yiyecek üzerine dükkanlar bulabilirsiniz.

    Ulaşım minibüslerle sağlanıyor 10 araçtan 8'i belediye arabası diyebilirim toplu taşıma aracı bulmakta sıkıntı çekmezsiniz.Ayrıca bazı caddelerde tam anlamıyla trafik çilesi çektik sandığımdan kalabalık bir yermiş

    Ayrıca yurtları gezip görmeye gidenlere tavsiyem açık adresleri ve telefonları bir yere not etmeniz.Bulmak bazen problem olabilir.Ayrıca sıkışırsanız taksicilere sorun İstanbul'dakilerin aksine güler yüzlü ve iyiler sanırım

    Kafanıza takılan soru olursa yanıtlarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 12 Eylül 2009; 1:13:48 >




  • Bende incim öğrenciyi sordum..
    2. bina bitmek üzereymiş..
    Sabah akşam kahvaltı dahil 2750 lira 6 kişilik oda..
    http://www.incimogrencievleri.com/
  • @Kulspruta

    Eyw hocam. Sonuç'da akşam yemegi olmadıgı kesinleşti. Peki katlarda ortak mutfak warmı ? Görebildin mi öyle bişi ? Kendimiz pişirmek için.
    Ayrıca bina sağlam mı görünüyordu ? Kaç katlıydı ? Şu andaki doluluk oranı nasıldı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paft -- 18 Ağustos 2009; 23:35:53 >
  • Hocam mutfak rafı, lavabo tarzı bir şey görmedim diye hatırlıyorum.Zaten neyin nerde olduğu belli değil.İçerde ustalar çalışıyor yatakların parçaları sağda solda canlandırmaya çalış gözünün önünde Bina 6 ya da 7 katlıdır.Öğrenci sayısı hakkında bir fikrim yok ama diğer yurtlarda dolmadığına göre şu günlerde rahatlıkla yer bulunabilir diye düşünüyorum.

    Binaya gelince daha öncede yurt olarak kullanılıyormuş yeni yapılmış değil.Biraz dış cepheye baktım oldukça temiz düzgün görünüyor ama sağlamlığı hakkında pek fikir edinemediğim.Oturup konuşmadık çünkü doğru düzgün.Hatta şöyle söyliyim telefondaki bayan tarif etti ama sora sora bulduk kendi başımıza gezdik organizasyonu pek iyi değil yurdun =)

    Edit : Mutfakla alakalı diye soyluyorum yemek için yurttan çıktığında bulunduğu yol üzerinde bir çok yemek çeşidi bulma imkanın var fiyatları hakkında fikrim yok ama rahatlıkla bir şeyler bulabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 18 Ağustos 2009; 23:51:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kulspruta

    Hocam mutfak rafı, lavabo tarzı bir şey görmedim diye hatırlıyorum.Zaten neyin nerde olduğu belli değil.İçerde ustalar çalışıyor yatakların parçaları sağda solda canlandırmaya çalış gözünün önünde Bina 6 ya da 7 katlıdır.Öğrenci sayısı hakkında bir fikrim yok ama diğer yurtlarda dolmadığına göre şu günlerde rahatlıkla yer bulunabilir diye düşünüyorum.

    Binaya gelince daha öncede yurt olarak kullanılıyormuş yeni yapılmış değil.Biraz dış cepheye baktım oldukça temiz düzgün görünüyor ama sağlamlığı hakkında pek fikir edinemediğim.Oturup konuşmadık çünkü doğru düzgün.Hatta şöyle söyliyim telefondaki bayan tarif etti ama sora sora bulduk kendi başımıza gezdik organizasyonu pek iyi değil yurdun =)

    Edit : Mutfakla alakalı diye soyluyorum yemek için yurttan çıktığında bulunduğu yol üzerinde bir çok yemek çeşidi bulma imkanın var fiyatları hakkında fikrim yok ama rahatlıkla bir şeyler bulabilirsin.



    Ok. Çok teşekkür ettim. 1 inde weya 2 sinde İzmit'e gidicem umarım o zamana kadar dolmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wm_xfreex

    yeni ark. listeye eklendi


    Dostum benide eklermisin Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
  • Rica ederim.

    O tarihlerde yurdun durumu daha iyi olacağı için daha çok fikir sahibi olabilirsin.Fakat ilk olarak yurtlarda az kişilik odalar tükeniyor.Eğer 1-2 kişilik oda tutmak istiyorsan sürekli arayıp kalan odaları sormanda fayda var zira kalmayabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 19 Ağustos 2009; 0:00:35 >
  • beyler yarım donem yurtta kalın direk ev tutun yazık günah o paralara ya..

    semtin en lüks yeri yahya kaptanda 3 ögrenciyiz 550+160 aidat veriyorz 250 yi bulmuyor adam bası anlayacagınız..yazık günah
  • verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar . yalnız sonuç yurdunda ben karar kıldıydım son yazılanlardan sonra benim de görmem lazım ayrıca sonuçta 6 kişi falan 300 dü telefonla dediklerine göre fiyat mı artırmışlar ne yapmışlar ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    beyler yarım donem yurtta kalın direk ev tutun yazık günah o paralara ya..

    semtin en lüks yeri yahya kaptanda 3 ögrenciyiz 550+160 aidat veriyorz 250 yi bulmuyor adam bası anlayacagınız..yazık günah

    domi yarım dönem kalabiliryormuyuz ?
    10 aylık imza atıyoruz diye biliyorum ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc_50cent

    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar . yalnız sonuç yurdunda ben karar kıldıydım son yazılanlardan sonra benim de görmem lazım ayrıca sonuçta 6 kişi falan 300 dü telefonla dediklerine göre fiyat mı artırmışlar ne yapmışlar ya.


    Banada 6 kişilik oda 350 dediler.
    __________________


    Birde yemek masrafı ne kadar olur ortalama aylık? Yemeksiz yer baksak çok pahalı olur mu?
  • Harçları yatıracağımız banka hesap numarası nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhat_A

    Harçları yatıracağımız banka hesap numarası nedir?


    No yok..
    İş bankası hallediyor..
    senin öğrenci non önemli..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _OlguN_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Serhat_A

    Harçları yatıracağımız banka hesap numarası nedir?


    No yok..
    İş bankası hallediyor..
    senin öğrenci non önemli..



    Sadece numaramı söylemem yeterli yani? teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.