Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.267
Cevap
75
Favori
338.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yb672501

    Arkadaşlar selam.413 sayfanın hepsine tek tek bakamadım.Bu sene tercih yapacağım ve Kocaeli üniversitesi bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim tutuyor.Sakarya üniversitesi ile arasında kaldım.Eğitimi,yurt,ev,ulaşım nasıldır bilgi verebilirseniz çok sevinirim
    Birinci öğretim ile eğitimi aynı, tek farkı derse girdiğin saat. Sınıf dolu olmadığı sürece hocalar derslere diğer öğretim ile(birinci isen ikinciyle, ikinci isen birinciyle) girmene izin veriyor ama bazıları yoklamaya sayıyor, bazıları ise saymıyor.

    Hem okulun yanında, hem merkezde, hem de ikisi arasında yurtlar var.

    Öğrencilerin ev tuttuğu belli başlı mahalleler var, ev tutacak olursan büyük ihtimal buralarda tutarsın.

    Okul dağın tepesinde. Okulun yanında toplu olarak otobüs durakları var, buradan şehrin dört bir yanına otobüs kalkıyor. Yurtların ve öğrencilerin olduğu yere giden otobüsler sıklıkla kullanıldığından dolayı hem sık kalkar hem de geceye kadar çalışır.

    Daha detaylı soruların varsa cevaplayabilirim.




  • ---------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babybel -- 26 Ağustos 2020; 16:25:8 >
  • babybel B kullanıcısına yanıt
    Güzel iş bulmak önemli fakat güzel iş için CV değil referans gerekiyor maalesef. İstediğiniz kadar kariyer için kendinizi donatın yaşayacağınız büyük bir hayal kırıklığı olacak. Özel sektörle ilgili kariyer zirveleri vesaireler fazlasıyla görmüşsünüzdür. Reklamlar gibi düşünün tamamen yanıltıcı dağdaki çoban daha mühim bir iş yapıyor bana sorarsanız özel sektörde title'ı olan salaklardan. Kıdem tazminatı kaldırılacak hala sesleri çıkmıyor mühendislerin. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla yaşarsan en fazla emeklilik hayali kurarsın.

    Eğitim kalitesi, iş avantajı, güzel iş bulmak gibi şeyler yazdığın için ülke ve dünya gündeminden oldukça uzak olduğunu düşünüyorum. Makale hırsızlığı yapan bir ülkeyiz Afrika ülkeleriyle birlikte dünya'da zirve konumları paylaşıyoruz. Uluslararası düzeyde devlet üniversitelerimiz Nijerya ile aynı parametrede bulunuyor kısacası aynı seviyede. Makale hırsızlığı özel üniversitelerde devletten oransal olarak %20 daha fazla. Kısacası özeller reklamını daha özenli ve güzel yapan dolandırıcı kuruluşlar. Bilkent'in araştırma bütçesine 2019 yılında ne kadar para ayırdığını araştırırsan belki yazdığım sana havada birşey gibi gelmez.

    Mezun olup işe girdikten sonra zaten çok büyük bir bunalım yaşayacaksın. Hayat bu muydu sorusu hep aklına takılacak.




  • kezbaneu kullanıcısına yanıt

    Bi çay kahve içelim mi? Ben de izmitteyim. Herkes memleketine gitti sıkılıyorum:D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Koü deyım 3. sınıfa geçtim 2. sınıftadan almadığım 2 ders yüzünden ders seçemiyorum 30 akts dahi dolmuyor çakışan dersleri ekle çıkar haftasında verirler mi acaba yoksa ön koşullu dersler yüzünden 1 yıl okul uzayacak

  • Üniversiteye 11 yılını vermiş biri olarak pek hoş ayrılmasak da arada özlemini duyduğum doğrudur. :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.