< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laedri1907 -- 6 Nisan 2021; 18:50:11 > |
KOCAELİ KAYALAR KİA TARAFINDAN KANDIRILDIM.(Lütfen öne çıkar)
-
-
Burası Türkiye ve siz sözleşme vs olmadan 180 bin lirayı 2 hafta bayide tutmuşsunuz. Kandırılmayı geçtim dolandırılmadığınıza şükredin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan K. -- 4 Nisan 2021; 13:57:59 > -
Adamlar inanılmaz yüzsüzler ayrıca, özür bile dilenmedi.
Ortadoğu ülkesi olmanın verdiği mükemmel huzur içinde her sabah kufrederek başlıyorum m -
Paranızı iade alıp başka bir markadan sözleşme yaparak araç almaktan başka yapacak bir şey yok. Kia genel merkezini ararsanız belki başka bir bayiden aynı şartlarda araç temin ederek mağduriyeti giderebilirler. -
Her bayi aynısını yapardı senin keyfini mi bekleyecek eksik evrak teslim etmişsiniz -
Konuyu anlamamışsınız,sorun şu:
Bana tamam merak etmeyin zaten kaporaniz alındı , araç sizdedir diyip 3 gün sonra aracı başkasına satmak...
Bunun keyfi olduğunu nerden çıkardın? -
bir mağduriyet falan ben göremedim. adamlar müşterisini bulup satmış sizin evrağı mı bekleyeceklerdi.baktılar senin evrak işi yaş müşterisini buldu okuttu. diyelim ki evrak işi olmadı bu seferde 180bin paramı verin diye tutturacaktın. orası ticarethane muhabbet kuşu sevenler derneği değil.
sen evrak işin olmasaydı ne kadar paranı içerde bırakacaktın ondan bahset?? -
Empatiden uzak bir yorum,sana söz verilip yapılmayan bir şey olduğunu düşün ve paranın 2 hafta boyunca isletildigini ve aracın başkasına satıldığını şey mi derdin :
"Tebrik ederim mükemmel bir ticarethanesiniz kim olsa aynısını yapardı,beni bir daha öpmek isterseniz telefonumu lütfen kaydedin..."
O yüzden biraz empatiden zarar görmezsiniz. -
Konu sahibi haklı. Madem evrakı, sizin tabirinizle müşterinin keyfini bekleyemeyeceklerdi ve başka bir müşteriyi buldukları anda aracı ona satacaklardı o zaman arkadaşın 180k'yı baştan alıp araç sizin demeyeceklerdi. Hem bunu de hem de müşteri buldun mu sat. Yok öyle bir dünya 180k'yı almayı biliyorlar ama. Dürüst ve etik davranmamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 4 Nisan 2021; 16:11:52 > -
Teşekkür ederim,tam söylemek istediğim budur.
Deseler ki evrakta sorun var satamiyoruz paranızı iade edelim,o zaman eyvallah deyip çıkarız...
Ama olay o değil işte. -
Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 4 Nisan 2021; 22:37:45 > -
Öncelikle geçmiş olsun. Objektif olarak yorum yapmak gerekirse, hiçbir bayi 1 ay arabayı tutmaz maalesef. Sizin iş uzayınca onlarda arabayı satmış. Raporunuzun olmadığını düşünün, 1 ay beklettikten sonra paranızı iade isteyecektiniz. O zamanda mağdur olan karşı taraf olacaktı. Yani sizde biraz empati yapsanız. -
Canın sağolsun hocam vardır bunda da bir hayır. Başka suv bak. Bayilerde varsa 3008, grandland x vs sportagedan daha iyidir zaten bence.quote:
Orijinalden alıntı: laedri1907
Teşekkür ederim,tam söylemek istediğim budur.
Deseler ki evrakta sorun var satamiyoruz paranızı iade edelim,o zaman eyvallah deyip çıkarız...
Ama olay o değil işte. -
Hocam arkadaşın da demek istediği şu; 1 ay süre isteyince (ki konuyu 1 haftada da halletmişler) baştan kusura bakmayın bekleyemeyiz deselermiş veya bekleriz ama müşteriz çıkarsa da satarız diyip dürüst olsalarmış. O zaman zaten sorun yok. Ama bu durumu Kabullenip, bekleyeceklermiş gibi parayı alıp, araç sizin deyip, sonra da verdikleri sözden cayıp aracı başkasına satmışlar. Olay bu kadar net.quote:
Orijinalden alıntı: 207m
Öncelikle geçmiş olsun. Objektif olarak yorum yapmak gerekirse, hiçbir bayi 1 ay arabayı tutmaz maalesef. Sizin iş uzayınca onlarda arabayı satmış. Raporunuzun olmadığını düşünün, 1 ay beklettikten sonra paranızı iade isteyecektiniz. O zamanda mağdur olan karşı taraf olacaktı. Yani sizde biraz empati yapsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 4 Nisan 2021; 16:21:9 > -
quote:
Empatiden uzak bir yorum,sana söz verilip yapılmayan bir şey olduğunu düşün ve paranın 2 hafta boyunca isletildigini ve aracın başkasına satıldığını şey mi derdin :
"Tebrik ederim mükemmel bir ticarethanesiniz kim olsa aynısını yapardı,beni bir daha öpmek isterseniz telefonumu lütfen kaydedin..."
O yüzden biraz empatiden zarar görmezsiniz.empatik arkadaşım çok net bir sorum vardı es geçtin.
1 ay bekletip evrak işi olmadı dediğinde firma 180binden kesinti yapsa ne diyecektin? kaç bin tl feda edecektin?? ama senin derdin başka çünkü arabaya zam geldi. şuan araba bulamıyorsun.
180bini sen bırakmışsın adamlar istememiş çalıştırmışmışmışmışlar ya kardeş 180binin 2 haftalık getirisi 1000tl neyin kafasındasınız?
-
Kapitalizm sevgisiyle ruhunu beslemiş zeki forumdasım gayet açık yazıyorum. Yazdığın senaryo gerçek olsaydı
1. Araç fiyatı zaten artacağı için kurum hiçbir şekilde zarar etmezdi yine işine gelirdi.
2. Biz bunun anlaşmasını yaptığımızda böyle bir senaryo konuşulmadı senin gibi biri çıkıp böyle bir şey teklif etseydi de oturup anlaşılır idi.Ama o da olmadı. -
quote:
Bana tamam merak etmeyin zaten kaporaniz alındı , araç sizdedir diyip 3 gün sonra aracı başkasına satmak...
Bunun keyfi olduğunu nerden çıkardın?Kardeş seni tanımıyorum da sakın ticaret falan yapma
Söz verdiler falan diye konu açan adamı çok sağlam tokatlarlar
-
Sen 180000 tl yi hiçbir anlaşma sözleşme vs olmadan nasıl verirsin, ticarettesöz laf olmaz geçerli olan yazılı belgedir. Ne demiş atalar söz uçar, yazı kalır. -
Söz ola kese savaşı,
Söz ola kestire başı,
Söz ola ağulu aşı,
Yağ ile bal ede bir söz.
Hey gidi hey, bir millet bu kadar mı savrulur yahu!!!
-
Dava açın sözleşmeye gerek yok bunlar 180 bin lirayı 2.5 hafta neye göre tuttular neden bu parayı aldılar sizin dediğinize gelecekler sonuçta raporu sundunuz bayiye gidip geldiniz yazışma mail whatsap konuşmasi ne varsa sizi haklı çıkarıcaktır siz dava açın onların sözleşme sunmadığını belirtin kapora alıp kapora aldığı aracı satmak bu şekil sizi mağdur etmesi tamamen yasaların etkisizliğinin vermiş oldu cesarettir.
Bu bayi bir ticaretten dolayı birine 180 bin gönderse 2.5 hafta karşı taraf parayı elinde tutup vazgeçse ertesi gün 2.5 haftanin faizini söke söke alırdı hakkınızı arayın peşini bırakmayın
Gerekli tüm yerlere mail atın şikayetinizi dile getirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 4 Nisan 2021; 17:39:21 >
Burası Türkiye ve siz sözleşme vs olmadan 180 bin lirayı 2 hafta bayide tutmuşsunuz. Kandırılmayı geçtim dolandırılmadığınıza şükredin.
|
bir mağduriyet falan ben göremedim. adamlar müşterisini bulup satmış sizin evrağı mı bekleyeceklerdi.baktılar senin evrak işi yaş müşterisini buldu okuttu. diyelim ki evrak işi olmadı bu seferde 180bin paramı verin diye tutturacaktın. orası ticarethane muhabbet kuşu sevenler derneği değil.
sen evrak işin olmasaydı ne kadar paranı içerde bırakacaktın ondan bahset?? |
Konu sahibi haklı. Madem evrakı, sizin tabirinizle müşterinin keyfini bekleyemeyeceklerdi ve başka bir müşteriyi buldukları anda aracı ona satacaklardı o zaman arkadaşın 180k'yı baştan alıp araç sizin demeyeceklerdi. Hem bunu de hem de müşteri buldun mu sat. Yok öyle bir dünya 180k'yı almayı biliyorlar ama. Dürüst ve etik davranmamışlar.
|
Foruma galericiler dolmuş anlaşılan. Hiç bir firma aynısını yapamaz. Sözlü anlaşmada bir sözleşme türüdür iş için. Bu durumda alıcı mağduriyetinin satıcı tarafından giderilmesi gerekir. Muz cumhuriyetindeymişsiniz gibi güçlü olan haklıdır mantığından uzaklaşın. |
Her bayi aynısını yapardı senin keyfini mi bekleyecek eksik evrak teslim etmişsiniz
|
"Tebrik ederim mükemmel bir ticarethanesiniz kim olsa aynısını yapardı,beni bir daha öpmek isterseniz telefonumu lütfen kaydedin..." O yüzden biraz empatiden zarar görmezsiniz. |
O zaman 1 ay bekleriz demesinler. O zaman arabayı satıcaz desinler. O zaman işlemin OLMADIĞI gün 180000 tlyi versinler. Başınıza gelirse anlarsınız bigün.
|
|
Bana tamam merak etmeyin zaten kaporaniz alındı , araç sizdedir diyip 3 gün sonra aracı başkasına satmak... Bunun keyfi olduğunu nerden çıkardın? |
Benzer içerikler
- 4 evre kanser hastası yüzde kaç rapor alabilir
- ford focus 1.0 ecoboost alınır mı
- egea cross 1.6 dizel otomatik alınır mı
- bayiden sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X